- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecsawi
senior tag
válasz
droidforever #5053 üzenetére
Amint látod, néha elkap a hév, kérlek ilyenkor ne kerülj a kezem közé
-
kecsawi
senior tag
válasz
droidforever #4154 üzenetére
Ez most történt meg, még nem tudom mi változott, talán a többieknek több infója van róla.
-
kecsawi
senior tag
Nekem simán frissített a pc suite win 8 alól P76020c-EUR-XX re az LG oldaláról töltve.
-
kecsawi
senior tag
Asszonnyal aláírattam, már csak 1 kell!
-
kecsawi
senior tag
válasz
droidforever #3631 üzenetére
Nekem T-s vásárlásból a hivatalos win8-as notin keresztül a pcsuite frissítette a P76020b-re, de lehet csak szerencsém volt.
-
kecsawi
senior tag
win8 alatt pcsuittel hiba nélkül felment a JB, nekem tetszik, a microsd kártyámat továbbra sem látja, formázni sem tudja ( samu 5230-ba megy vissza, a 4 Gb formázva üresen 2,7,
)
-
kecsawi
senior tag
Üdv!
Kingston 4GB micro sdhc-t rakva a telefonba nem látom, kártyaolvasóba működik, nem tudja vki ez jó ebbe vagy inkompatibilis? -
kecsawi
senior tag
Ez jár az előfizetéssel, ha letiltod az adatforgalmat akkor nem jár költséggel, de ha otthoni / munkahelyi wifin kívül szükséged lenne a netre, akkor érdemes Go!Net S-re váltanod, 600 Ft, és szöveges üzenetekre, msn, viber, hír.. használatára az adatcsomag elhasználása után csökkentett sávszél is alkalmas.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest