- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ThomCart
csendes tag
Szoftververzió:
P76010e-216-30, tehát e-s, ahogy említetem ez a gyári frissítés, amiről itt már többen is nyilatkoztakIgen, úgy van, ahogy írod, cirka két gigányi belső helyed van. Ezzel lehet nagyjából gazdálkodni.
És sajnos szintén igen: a külső SD-re alapból nem lehet átrakni az appokat. (A Defy+ -nál ugye ez egy gombnyomás volt.)
Az összes létező app2SD progit kipróbáltam, de ahogy az XDA-Developers-en olvasható, nem is fog menni így, állítólag még roottal se:U cannot move to sd by app 2 sd cuz ur internal memory acts like sd card. U need to bind folders to ur sd card wich is mounted as a external_sd on sd card (phone internal memory)
És akkor ez a Directory Bind nevű cucc lenne a megoldás, ha van root:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1410262
Aki még nem frissített, annak elvileg ez működik a korábban említett roottal.
Azért szóljon valaki, hogy tényleg gromek-e. Be van ígérve egy downgrade is, amint jön, én visszaállítom, mert ahogy írták ez a frissítés szemmel láthatóna semmit nem csinált. Állítólag nem is adtak ki hozzá changelogot.A szaki az XDA-n azt írja, hogy tégla-biztos a jelenlegi root-verzió, és egy-két ember valóban visszaírt, hogy működik. (Először kivártam, mert az első verzióval sikerült malterhez valót gyártani valakinek, aztán mire működött a root, már lekéstem.)
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest