Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- iPhone topik
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
LG Optimus L9 - nagyravágyóknak [olvasd el az első hozzászólást!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akcsy
tag
Help! Nem megy a Downrage azaz abbahagytam mielőtt végeztem volna... Az 1.hsz-ben a 6. pont nem megy, megnyitom a programot, meg is jelenik alul, meg egy ablak megnyílik de semmi, nem látom hogy futna, ez gond?? Meg annyi van oda írva, hogy nem regisztrált, kérem regisztrálja..
Valamint az 5. pont sem megy, mert txt-be tudom csak elmenteni az újat... így inkább nem álltam neki...
Szóval valaki aki csinált segítsen, hogy baj, hogyha nemlátom hogy futna a http.exe
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest