Hirdetés
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Szeretnék egy kis segítséget kérni, jelenleg a 2.1 Ultimate van fent a telómon, de kgondolkodtam, hogy kipróbálom a Mur4ik féle Swiftdroid 2.0 RC3 ROM-ot? Kinek mi a véleménye róla? Tudna vki segíteni a telepítés lépéseiben? Előre is köszönöm -
Kodiak88
tag
Üdv! Olyan kérdésem lenne, hogy joe data2es romjában alapból belevan rakva az adw launcher, de néhány progi (pl:maps) kilépéskor az alap kezdőképernyőt hozza vissza. Ez miért van?
Illetve, a 2.1ben nagyon jó kis naptár widget volt alapból de ebben már nem találom, letölthető valahonnan külön?
Még egy kérdés, hogy ebbe a 2.3-ba elvileg van quickoffice, de a menüben nem látszik ikon, viszont sd-ről afájlokat automatikusan társítja, ez akkro hogy van most?
Illetve még vmi, amikor rádugom gépre, akkor is az alap homescreent hozza vissza, ezek kiküszöbölhetők valahogy?[ Szerkesztve ]
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Joe a 2.3 data2es verziót lehet setcpuval húzni? -
Kodiak88
tag
Üdv! Valaki használja Joe data2es 2.3-ját?
-
Kodiak88
tag
Jó rég jártam erre, már vagy 1,5 hónapja használom az Ultimate 2.1 romot és tökéletesen működik! Köszönet a készítőnek!!!
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Az AirAttack HD nevű játékot szeretném felrakni, de mindig azt írja h kevés a hely a telefonon, Ultimate 2.1 van fent minden tökéletesen működik, eddig bármit feltudtam rakni, öcsémnak szintén az Ultimaste 2.1 van fent ötödannyi progival mint nekem de neki is ezt írja ki. Mi lehet a gond? tudna vki segíteni? -
Kodiak88
tag
Üdv! Vki privátban megtud dobni egy linkkel egy ad-free angry birdshöz amiben kilehet kapcsolni a hátteret? Nagyon megköszönném!
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Több helyen olvastam már arról, hogy angry birdsben ki lehet kapcsolni a hátteret meg a reklámokat a simább futás érdekében. letudná vki irni, hogy ezt hol és hogyan lehet megtenni? Köszönöm -
Kodiak88
tag
Üdv!
Angry birdsben hogy lehet kikapcsolni a hátteret? -
Kodiak88
tag
-
Kodiak88
tag
válasz Heimdallr75 #26866 üzenetére
énis belsőn használom de nem akar csatlakozni
-
Kodiak88
tag
válasz Heimdallr75 #26862 üzenetére
akkor félrenéztem vmit bocs
-
Kodiak88
tag
válasz Heimdallr75 #26860 üzenetére
Joestone blogjáról tettem fel az 1 klikkel recovery menüt a gyári 2.1-re bekapcsoláskor hiába nyomom a házikót meg a bekapcsolást csak a biztonsági mód jön be.
-
Kodiak88
tag
válasz Heimdallr75 #26855 üzenetére
de nekem simán elindult a teló, csak alul irta h "biztosnági mód"
-
Kodiak88
tag
válasz Heimdallr75 #26853 üzenetére
Beléptem a recovery módba, alul írja h biztonsági üzemmód. Ezeket a parancoskat hova írom be?
- wipe data/factory reset
- wipe cache partition
- Advanced menü / wipe Dalvik Cache -
Kodiak88
tag
Joe recovery telepítője hiba nélkül lefutott, innen hogyan tovább az ultimate 2.1hez? az sd kártyát megformáztam úgy ahoigy a segédletben láttam.
-
Kodiak88
tag
Még egy kérdés, hogy a gyári sd kártyával érdemes az ultimate 2.1-et használni? Vagy inkább szerezzek be egy jobb kártyát?
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Joe blogjéról leszedett 1 klikkes recovery mód után simán felrakható az ultimate 2.1 a sima gyári 2.1re? -
Kodiak88
tag
Üdv!
Valamitől behalt az app2sd-m, Joe blogjáról töltöttem le, eddig működött rendesen, de most az 5 megánál nagyobb progikra azt írja, hogy nicns elég hely. A program azt irja ki, hogy az ext2 particiót nem tudja csatlakoztatni. Hogyan lehet ezen segíteni? Köszönöm a választ. -
Kodiak88
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az új angry birds nálatok menynire szaggat? Nekem sajnos nagyon. Viszont a Polarbit játékok marha jók, és szépen is futnak. Grafikában pedig nem nagyon maradnak el, sőt! -
Kodiak88
tag
Üdv!
A 2.2-nek van olyan verziója amivel működik a pc suit? Azon keresztül szoktam néha netezni laptoppal, ahhoz kellene.[ Szerkesztve ]
-
Kodiak88
tag
Üdv!
Korábban már kérdeztem, de nem kaptam választ, tudja valaki, hogy kezdőképernyőn létrehozott mappába tudok-e fájlokat (kép, szöveg, stb) tenni? És ha igen akkor hogyan? Másik kérdésem azvlenne, hogy a gyári vodás sd kártya az bírja e a többi menüpontot joe app2sd-jében vagy csak az egyeset? -
Kodiak88
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy megoldható az, hogy egy mappába amit kirakok a kezdőképre, abba nem ikonokat hanem fájlokat rakok? Illetve ha miután kilövök a futó dolgokat task killerrel 50-60 mega szabad memória az jó? 2.1 van fent app2sd-ben 1es menüpontot használtam. Köszi -
Kodiak88
tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy megoldható az, hogy egy mappába amit kirakok a kezdőképre, abba nem ikonokat hanem fájlokat rakok? Illetve ha miután kilövök a futó dolgokat task killerrel 50-60 mega szabad memória az jó? 2.1 van fent app2sd-ben 1es menüpontot használtam. Köszi -
Kodiak88
tag
Üdv!
2.1-es rendszer esetén, a programok SD-re való telepítéséhez elég a a megfelelően particionált kártya, meg joestone blogján az autorootapp2sd futtatása a leírtak szerint? Jelenleg a vodától kapott 2 gigás kártya van benne, azzal melyik menüpontot ajánljátok? -
Kodiak88
tag
válasz Blokkolnam0 #18681 üzenetére
Üdv!
Olyan kérdésem lenne a Locussal kapcsolatban, hogy amikor leakarom tölteni a térképet (Gmaps classic) felajánl több felbontást 1-8ig, de a legrészletesebbel sem lehet az online változat részletességét elérni, látszanak az utcák már, de egy kerületet egészben lehet látni, online meg szinte házfelbontásra lehet "zoomolni". Ezen nem lehet valahogy segíteni? -
Kodiak88
tag
Üdv!
Kb egy hónapja van ilyen telefonom, teljes mértékben megvagyok vele elégedve, ma délelőtt a pc suit sikeresen frissítette 2.1es-re (csak az angry birds mentést sajnálom picit..) Olyan kérdésem lenne, hogy valaki nem tudna ajálani olyan videolejátszó progit, ami elmenti, hogy hol tartott a film és nemkell mindig tekergetni? Illetve az offline navigáció megoldható valahogy? A válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest