Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
puszta123
tag
Gyors kérdés: 20A-róól rakom át 20B-re, és az R&D Test Tool-ban Type-nál (bal felső rész) 3GQCT-nek kell lennie, vagy CDMA-nak? Vagy mindegy?
-
Seraf723
csendes tag
sziasztok
elég hülye kérdés a GT540 topikba de ha kéne nektek egy átmeneti telefon úgy nyárig, akkor ezt vennétek inkább vagy egy KM900 Arena-t (ugyanannyiér)? -
tutis
őstag
Sziasztok!
V20a van most a telón, érdemes feltenni a V20b-t? Miben különbözik a két verzió?
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
kingpython #15693 üzenetére
szerintem ez nem lehetséges...miért nem jó neked ha a telóra menti? időnként szinkronizáld ki PC-re, ha adatvesztéstől félsz, de a SIM kártyád ha behall, ugyanúgy bukod a kontaktokat...
Nekem alapból most úgy van beállítva, hogy csak a telefonon lévőket mutatja, a gmail accountban és a SIM-en lévőket nem, így pörgősebben hozza be a listát...szóval a helyedben kiexportálnám a SIM-en lévő kontaktokat, majd vissza a telóra, és érdemes szerintem csak a telót használni...
Vagy te két telefont használsz, és cserélgeted a SIM-et? -
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Felraktam én is ez a Magyar V20B verziót a kérdésem az lenne, hogy ebbe hol lehet beállítani azt, hogy ha, beírok egy új névjegyet akkor azt mindjárt a szim kártyára mentse, mert alapból a telefonra menti mert nem találom?
-
I.papi
tag
-
barnaki
aktív tag
Nekem is ugyan ezt csinálta, tegnap ete 1 órát szenvedtem vele, de nem sikerült a recoveryt előcsalogatnom, ma reggel fogtam letöröltem a gépről az összes drivert, feladatkezelőből és eszközkezelőből,pc suitot is töröltem restartoltam a gépet, vissza tettem a pc suitot, a drivereket és 5 percen belül megvolt a recovery. (win7-en).
-
barnaki
aktív tag
Szevasztok!
feltettem a V20B-romot a telóra recoveryből feltettem beluudj- kernelét, ami nála stabil, de nálam ismételten wifi+ bt bekapcs és restartol a telo
Én már nem szórakozok vele megvárom hátha lesz stabil 2.2.1
U.I: 806-mhz-en a nova, a nfs shift játék elég szépen fut
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hogyan gyorsítsuk lassú, android-os telefonunkat?
Ez a féle app2sd egész egyszerű megoldásnak tűnik.
-
keeo
tag
újra flasheltem a telefont v20b-re, tenném vissza a recoveryt, de amikor a sdk tools könyvtárba beütöm a fastboot flash recovery recoveryswift.img parancsot, kirja hogy várakozás az eszközre és nem történik semmi...
ötlet?!
-
I.papi
tag
Elszállhat gyári up alatt is
nekiugrasz joe blogja alapján,lesz recovery-d,utána nem parázol a következő fressnél,hogy jó,nem jó,na meg sok rom-ot tudsz kipróbálni.
Ha meg gari kell valamilyen ok miatt,direktbe letéglázod a telót úgy viszed szervízbe..
csak egy javaslat,az enyém is voda 1.6-os volt.. -
7om
tag
#15634-re valaki tudná a választ?
-
I.papi
tag
Azt tudja valaki,hogy a marketről leszedett appokat hol tárolja a teló?konkréta .apk kiterjesztésre gondolok,kezdem unni folyamatosan töltogetni,összeszedném,hogy egymás után tudjam telepíteni net nélkül.
-
Lemaradtam pár napja skacok. 2.2-ben van-e előrelépés, vagy még mindig no cam, mono sound, stb?
2.1-es moddsoftvan van-e új verza? Ha igen, miben másabb mint a mostani auto app2sd, root, setcpu-s? Nekem most 1.4.2b vagyon rajta -
kingpython
aktív tag
Sziasztok!
Egy kérdés: Felraktam én is ez a Magyar V20B verziót a kérdésem az lenne, hogy ebbe hol lehet beállítani azt, hogy ha, beírok egy új névjegyet akkor azt mindjárt a szimkártyára mentse, mert alapból a telefonra menti?
-
I.papi
tag
-
darál0w
Jómunkásember
most pedig kijelenthetem, h a 8gigás kingston kártyát, amit eddig eldobált a rendszer, a v20b sikeresen integrálta magába
~1 napja 2es app2sdvel tökéletesen megy. és pár gyári appot is kiszortam belőle.
-
-
7om
tag
Sziasztok, bocs ha volt már ,vodafonos GT540-em van 20a szoftverrel (igy kaptam a vodától).Namost a 20 b szoftver az ujjabb e ,és lehet e frissiteni pc suite 4-el?kijött e már hivatalosan a szoft?Mert próbáltam frissiteni de mindig azt irja ez a legujabb verzió.garanciát nem akarom elveszteni. kösz a válaszokat
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, tesztelgettem a 2.2-t eleget, mégiscsak meggondoltam magamat, a végső érv az volt, hogy a contact-ok kezelése valahogy bugos volt...de megy szépen a Recovery-ből a full Restore, mindjárt visszakapom a stabil 1.4.1b-et
-
Crob
tag
Lehet hogy ez nagyon hülye kérdés, nemigazán értek hozzá, de az Optimus Chic tesztjénél láttam, hogy gyakorlatilag ott is ugyanaz a hardver ketyeg ,mint a mi kis Optimusainkban. Azt miért nem lehet megcsinálni, hogy annak az LG-s 2.2 szoftját teszik rá egy GT540-re?
-
S3RIOUS
tag
Hát skacok, én eddig még nem tapasztaltam különösebb gondot az 1.4.1b-vel kapcsolatban.
v20b kdz-és romra felraktam a recoveryt, és abból fel az 1.4.1-et, ha valakit érdekel.
BT+ Wifi bekapcs nálam nem indítja újra.
Viszont a teló néha elgondolkozik egy fél másodpercre, nem tudom, lehet a setcpu-ban nem jól állítottam be valamit
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Blokkolnam0 #15616 üzenetére
biztos simsezett
-
keeo
tag
válasz
Blokkolnam0 #15616 üzenetére
nem gond! nekem is az van fent...
-
puszta123
tag
válasz
darál0w #15615 üzenetére
Recovery engedélyezett V20B Magyar ROM ezt kell feltolnom?
-
válasz
#99499520 #15579 üzenetére
ma is csöngött a telefon, de nem tudtam felvenni, mert átkozottul lassan csinált mindent... mintha 10 MHz-en lett volna kb... akksi kivétel kellett neki, hogy legalább azt lássam, hogy ki hívott... persze lehet, hogy a callrecorder volt a ludas (már azóta leszedtem, mivel csak engem vesz fel, a másikat nem). mindenesetre azóta 480 MHz-re tettem még alvás közben is...
-
Blokkolnam0
aktív tag
bassz* meg srácok, én is visszaállok a Joestone féle 1.4.* -re, most a kontaktokat is rosszul importálja, most látom. .... kötőjeleket rak a számok közé...pfffff....p***ba
sebaj, lesz ez majd hátha jobb is, bár az angol fórumon most írták, hogy összetörte a fejlesztő a gt540-e kijelzőjétlol
megpróbálom akkor már az 1.4.2B-t... az nem gond , hogy V20A romom van alapnak? és nem B?
-
puszta123
tag
S3RIOUS:
Olvastam, hogy te most cserélted a 20a-t 20b-re...az lenne a kérdésem, hogy nkm 20a van fenn joe 1.4.1b romjával...ha a 20b-s .kdzt felflesselem (amit ugye meg tudok csinálni?) akkor utána a recoveryt hogy tudom megcsinálni? Kell még flesselni más kdz-t, vagy erre már mehet egyből a fastboot?
Köszi, remélem érthetően írtam
-
darál0w
Jómunkásember
hmm....nem is tudom melyik lenne jobb utod az optimusnak...a one vagy a chic
-
vanek
tag
válasz
Blokkolnam0 #15607 üzenetére
Köszi
Lefelé próbáltam..mert a képet elnéztem!
Köszi a gyors választ!
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
Blokkolnam0 #15602 üzenetére
na nekem ezzel nem lenne problémám, mert mindig teljes zeneszám a csengőhang...csak az eleje meg van vágva
-
vanek
tag
Sziasztok!
Megérkezett a barátnőm Optimusa..de olyan problémám van, hogy nem tudom levenni a hátlapját..
Annyira erősen tart..hogy nem tudom
Eltörni meg nem akarom.. Tudom, hogy a leírásban benne van, de valaki nem tud valami tuti módszert, hogy levegyem?
Tudom tudom..hülye kérdés..bocs
Előre is köszi
-
keeo
tag
válasz
most hogy említetted, nekem se csörgött csak egyet...
én eldöntöttem! nem variálok többet, míg meg nem érkezik egy teljes értékű 2.2
joe 1.4.2b-je van fent nálam, a BT kivételével minden tökéletes! nincsenek újraindulások, fagyások, gyors is...teljesen meg vagyok vele elégedve!
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
ha más nem, beállítok egy 5 perces csengőhangot, és meg van kerülve a probléma
-
Blokkolnam0
aktív tag
na, egy nagy bökkenőbe belefutottam a 2.2-vel kapcsolatban:
mikor hívnak, egyszer kicsörög, de aztán már csak vibrál, tehát nem csörög folyamatosan ahogy kéne, hanem csak egyszer csörren meg...
2.2-vel valaki tapasztalt ilyet?
(alapból némítva volt, azt visszakapcsoltam) -
Stevee83
aktív tag
Nem tudom másnál is van-e ez a probléma. Felraktam a sims3 hiányzó cuccait, amit joestone felrakott a blogjába. El is indul szépen, csak olyan izomból kell nyomkodni a kijelzőt hogy bármire is reagáljon, hogy attól félek egyszer benyúlok a telefonba
Ez másnál is van vagy csak nálam fordul elő? Nem mintha annyit simseznék csak ki akartam próbálni, de így nem sok értelmét látom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiváló hardveres adottságokkal rendelkező, Android rendszerre épülő okostelefon az LG-től, tudásához képest meglehetősen olcsón.
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos autók - motorok
- Jófogás tapasztalatok
- Lexus, Toyota topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest