- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
válasz
FZoleee #28135 üzenetére
sikerult megoldanom.
van egy mlt nevu adathalasz app,ez nyirja ki a telefont.
kikapcsolatam ,es mar nincs olyan feelingem,mint egy 512 ramos pc-n windows vistavalezt kell tarcsazni,hogy belepj a menube,ahol kiloheto az mlt : 3845#*880#
azt viszont nem ertem,hogyha nekem es meg sok embernek meghal ettol a JB,akkor miert nem mindenkinek ?
-
kenwood
veterán
válasz
FZoleee #28135 üzenetére
en talaltam egy 17 lepesbol allo leirast a downgraderol.
ha sikerult/megoldja,irok majd ide
"rollback" a kulcsszo egyebkent.
viszont amit olvastam,az alapjan nem maga a jb szar,hanem nehany embernel vakvaganyra fut a frissites,amin a factory reset sem segit,csak a downgrade. -
batai15
félisten
válasz
FZoleee #17202 üzenetére
sokak szerint az ics v10h a legjobb. van akinek speciel kevesebb volt jb alatt az üzem idő stb stb.
Igazából nem nagyon van sem vizualitásban.,sem újj funkciókban több a jb-ben. szóval próbáld ki, de ha szted az ics jobb volt bármikor vissza fogod rakni. Énis ki fogom próbálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged