- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: 30% kedvezmény az Earfun új fejhallgatójára
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
deminos
aktív tag
válasz
Rover623 #20859 üzenetére
Általánosságban biztos igazad lenne, de én nem az a típus vagyok aki azért ír ide, mert kényelmesebb neki, mint megkeresni. Egyszerűen nem találtam választ a kérdésemre a gugli segítségével, ezért fordultam a fórumtársakhoz.
Egyébként ezt a témát a másik irányból is meg lehet közelíteni. Az "öregek", ha nem adják át a tudást a fiataloknak, akkor nem lesznek okosabbak és így valóban az lesz, amit írtál.
Ergo nem a kérdezőkkel van a baj, hanem akik nem válaszolnak, pedig tudnának. Tudod nem mindenki ért mindenhez.Ui.: "Ki a f*sztól fogtok kérdezni, ha kihal a mi generációnk...és pláne arra leszek kiváncsi, hogy mit fog szólni a kölykötök, amikor minden kérdésére csak kamilláztok...
"
A válasz nagyon egyszerű: Megmondjuk, hogy ott a google, keresd ki.
Tudod a "gyerek" tanul az "öreg"-től.Ui2.: Részemről befejeztem, nem akarom ennél jobban összeszemetelni a topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest