- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19219 üzenetére
Ez a portolt gyári merre található?
-
eladogeppc
veterán
válasz
korpicschess #19221 üzenetére
Hát nem volt rossz telefon nem tudom miért kellene utálni ?
Videominőségben magasan veri sajnos a 2x-et.
Akkor milyen autofocus-os progi van erre, hogy legalább utolérjem videominőségben
a régi telefonomat ? -
eladogeppc
veterán
válasz
korpicschess #19219 üzenetére
Xperia Neo-m volt, már bánom hogy lecseréltem.
Annak AF-es kamerája volt, azt hittem jobb lesz a 2x -
eladogeppc
veterán
válasz
korpicschess #19216 üzenetére
Hát az sajnos kár. Mekkora baromság, hogy videofelvételnél nincs AF.
Még ilyet nem is hallottam. -
cigulg
csendes tag
válasz
korpicschess #19168 üzenetére
Úgy olvastam, hogy ez a legnagyobb kapacitású vékony aksi, ami valóban olyan teljesítményű ami rá van írva. Csak hát az ára igen borsos!
[link] -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19195 üzenetére
koszi
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19193 üzenetére
mik az altala ajanlott profilok?
-
jooker82
nagyúr
válasz
Igen láttam,utólag
De mivel irták,hogy már más is próbálta ugyanezt és előrelépés nincs a gyárihoz képest,igy felejtős...
Pótaksinak valóban jólehetne,de költeni már nem akarok rá,mivel néhány hónap múlva úgyis jön a csere... -
Dusee
őstag
válasz
hát a mugen-nak már van egy ára
[link]
de ennyi pénzért már biztos tud valamit
de ha találsz valami teszt félét róla, meg egy jobb árat azt beírhatnád ide -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19151 üzenetére
csak igazad volt tegnap
bár mennyire is szeretem a miui egyszerűségét, integráltságát, cm7 sokkal gyorsabb, stabilabbntomka:
ugyan így vagyok velekb. hetente váltogatok miui és cm7 között
egy idő után hiányzik a miui "szépsége", de ha azt használom kiábrándít a sebessége, és vissza váltok -
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19148 üzenetére
Miből az 57-es?
(#19150) Dusee: Jól hangzik. Az a bajom, hogy imádom a MIUI-t.
-
Weeman1
veterán
válasz
korpicschess #19120 üzenetére
Szia
Végül is nekem nem volt annyi gondom a 2X-el
mint amennyit itt a fórumban olvasni róla.
Nekem nem volt gyorsabb mint az SGS,
mindkettőt ugyan azzal a rommal próbáltam.
A kamerája jobb volt fényképnél,
viszont az SGS videóban szerintem veri a 2X-et.
A vaku megléte nekem nem létkérdés.
Kijelzőben nekem jobb az Samoled az IPS-nél.
Ja,meg jött egy jó ajánlat.
A régi SGS-em kaptam vissza + 15k,
a 2X-ért cserébe.
Az SGS még majdnem 1 évig garis,full dobozos,karcmentes,
a 2X-hez meg nem volt csak töltőm,se gari semmi.Kb így nagy vonalakban ennyi.
Üdv -
Rover623
félisten
válasz
korpicschess #19134 üzenetére
Acer Iconia-k, Galaxy Tab-ok, Motorola Xoom...ezekre tutter lesz hamarosan!
Amúgy az NVIDIA is kicsit komolyabban támogathatná az LG-t...ha már a Tegra Zone mindenhol a 2x képével van kitapétázva... -
Eddie141
senior tag
válasz
korpicschess #19123 üzenetére
Én SGS-ről azért váltottam (azon kívül, hogy ide nem néztem be, és gondoltam volna meg magam két perc alatt) mert a támogatott készülékek listájában szerepelt a telefon. A fene se gondolta volna, hogy átpártolni erre a készülékre egyet jelent a kedvenc romom elvesztésével, és emellett paralel a hajhullás illetve idegállapot és néha még a józan ész megbomlásával is jár. Sajnos én a külsőségeken kívül, és a 720p-s videó felvétel illetve hangrögzítésen kívül 1000x megbántam ezt a készüléket. Emellé le kell szögeznem, hogy a megjelenése óta csorgattam rá a nyálam, és alig vártam, hogy loholhassak a sajátomért! Ekkorát régen csalódtam.
Mindettől függetlenül a legkevésbé sem érdekel, hogy Cm7.2-vel nem volt gond, és nagyon szépen megy illetve, hogy van még pár másik opció ezen kívül is. Én azért vásároltam, hogy azt a romot (MIUI) még megfelelőbb tempóval futtathassam és használhassam. Beleszerettem, és nem is válnék meg tőle (nem úgy mint a készüléktől, amint lesz pénzem a kipótlásra) Ehelyett azt kaptam, hogy mindenhol szaggat, minden napra van valami meglepetése (nem ébreszt, kifagy 100szor naponta a legkellemetlenebb időkben...) Sajnos a napokban annyiszor megszívatott a rom és telefon páros, amennyiszer minden másnak együttesen nem sikerült soha a SGS-el. És a vicc az, hogy azt a telefont nem szerettem!Ugye, hogy utólag okos az ember?
Az is nevetséges, hogy mekkora a hibalajstrom szórása. Egyik ember használja, és írja, hogy minden ok, és imádja, a másik meg szív. Általában én vagyok a másik.Sajnálom, hogy én is mindig csak nyávogok, de számomra ez a befektetés nem volt kifizetődő. És ha tekintettel vagyok a befektetett energiára is (mind anyagi, mind megpróbáltatások és idegeskedés) akkor pedig hatványozottan nem érte meg. Elég sok meló volt, mire egyáltalán megengedhettem magamnak az álom készüléket, amely most lassan leépít idegileg
Mint egy rosszakaró.
Dusee:
Nekem sajnos ha feltelepítem a hack packot, akkor látszólagosan visszaáll az előző kiadásra a rom (természetesen sejtem, hogy csupán a verzió számot írja át, de az is lehet, hogy lényegi elemeket is kicserél) Nem tudod mikorra várható a legfrissebbhez a hack? -
Dusee
őstag
válasz
miui-val speciel csak akksi ido szempontjabol nem vagyok megelegedve, meg helyenkent a scroll sebessegevel, azon kivul semmi bajom vele
cm7et hasznaltam en is, de azzal meg tobb bajom volt.
itt konkretan arra gondoltam, hogy gyarit nem tudnak ra csinalni az lg-nel.
ez a mokerolas meg kezd unalmas lenni, mindig valamivel berhelni kell, hogy jo legyen
es ezzel a poszttal nem a telefont akartam szidni, mert szeretem nagyon (egyetlen gondom vele az, hogy kicsit vaskos), es nem is szeretnem lecserelni, mert nem ezert vettem.csak bosszant, hogy igy hagyjak leirni ezt a telefont.sokkal tobb van benne, mint amennyi igy kijon.
mikorra varhato amugy ics? azt tudom hogy q2, de az honapban mit jelent? -
ntomka
nagyúr
válasz
Miért? Nekem meg minden mással voltak bajok. MIUI október vége óta van a telómon, nem is írok ide sokat. Nyílván azt olvassátok, amit ide írnak, és az többnyire panaszkodás. Akinek nincs gondja, az ugye nem is (s)ír.
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #19091 üzenetére
első helyre megadod a célmappát, ahova másolja a cuccot, másodikba a forrásmappát, kijelölöd, hogy transfer files, és akkor át is helyez mindent oda
aztán ha kész, akkor be kell kapcsolni, ráböksz a kis floppy jelre, ha zöld akkor jó
ha netán elfelejtené, csak megint megadod az útvonalakat, csak már nem teszel pipát a transferhez
nem bonyolult
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19091 üzenetére
\Android\data\com.rockstar.gta3\files\GTA3
és itt GTA3sf1.b nevű file-t kell keresni (a szám a save slot száma). -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19086 üzenetére
fuu passz
meg kell nézni, írok privátot. -
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #19068 üzenetére
Ne csodálkozz rajta -10 fokba...
Amúgy a v10D az már nem volt rossz...
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #19068 üzenetére
Hidegben nekem is csinálta ezt, de szerintem a rilnek köze nincs hozzá. Simán nem bírja a teló sokáig a hideget. Én akkor Google Talkon pötyögtem percekig, mikor megadta magát.
Az érdekes az volt, hogy zsebre vágtam úgy és pár perc után hogy megmelegedett magához is tért.
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19063 üzenetére
en v10d-s 725-tel hasznalom, nekem bevallt.
v20o-val nekem nem volt halozat
de probalgasd nyugodtan, barmikor lecserelheted, nem kell hozza wipe meg satobbi -
noname626
csendes tag
válasz
korpicschess #19063 üzenetére
Az itt olvasottak és a saját tapasztalataim is azt támasztják alá, hogy sajnos ez eléggé egyedi feladat mindenki számára. Tesztelni kell a különböző RIL-ekkel. A 0725-ösök azok jól mennek a hazai Telenoros készülékeken. De itt van pl az enyém, ami tuti hogy külföldi, ehhez csak a 824-es passzol.
Az viszont biztos, hogy a BB/RIL párosításból (GetRIL) nem lehet gond.
Jó,persze, ha nem szereti az adott RIL-t akkor észreveszed, mert PIN-t sem kér a telefon. -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19047 üzenetére
nekem mukodik a shared rendesen, eddig egyszer volt csak toltes kozben fagyasom meg regebben.
janes: en is kezdem unni amugy...valami sose jo vele
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #19045 üzenetére
nekem meg megint eldobta a halozatot
ugynez ki ez az este nem a 2x-eke volt. -
kmisi99
addikt
válasz
korpicschess #19028 üzenetére
Én most a v3.1 temasek turbot fogom kipróbálni kíváncsi vagyok lesz e változás.
-
kmisi99
addikt
válasz
korpicschess #19022 üzenetére
amúgy te eddig melyik temasek et ajánlod? Mert én csak egyfélét próbáltam mert van mindenféle kernellel meg minden hülyeséggel és csak úgy kiválasztottam egyet.
-
kmisi99
addikt
válasz
korpicschess #19022 üzenetére
fú nekem ez tökéletes. Majd ha egyszer kikapcsolom akkor lementem és kipróbálom a legújabbat. Végre már használható lett a 2x em normális a kamera az akksi nincs fagyás erre vártam kb 3 hónapja.
-
szentkuti11
addikt
válasz
korpicschess #19010 üzenetére
Nekem is az van fent, nagyon jó. Gyári CM7 kamerával csak fogtam a fejem, aztán láttam XDA-n, hogy portolták a gyárit
-
szentkuti11
addikt
válasz
korpicschess #19007 üzenetére
Gyári kamera szoftver vagy CM7 kamera?
-
Endless
aktív tag
válasz
korpicschess #19001 üzenetére
Köszönöm
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
korpicschess #18957 üzenetére
Hmm, az nem jó.
A gyári 2.3.4 egy kalap szutyok eddig, folyamatos kifagyások összeomlások miatt, valami nagyon stabil kéne, nem 1 restart után fényképezhessek stb.Esetleg sense-es felületes ha van.
-
Pompi
nagyúr
válasz
korpicschess #18954 üzenetére
Tudom, hogy a genuine kábelek drágábbak
Ha más is van, akkor nem szóltam.
-
Pompi
nagyúr
válasz
korpicschess #18950 üzenetére
Kérdés, hogy egy 320 forintos kábel miatt megéri-e rendőrségre menni, idegeskedni, telefonálgatni stb. stb. Bocs, hogy belekotyogtam, de mivel esélyes nálam a 2X be-be nézek a topikba...
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18950 üzenetére
Értem, hát meglátjuk mit regál az üzenetemre. Én a telefon teljes árának visszakérését is mondtam neki. Tehát, hogy vagy elutalja az adatkábel árát, vagy az egész telefon árát kérem vissza ez meg megy neki vissza. Csak a legrosszabb az, hogy az elején szimpatikus embernek tűnt.
-
kmisi99
addikt
válasz
korpicschess #18864 üzenetére
kernelnél azt írja 2.6.32.49-cyanogen..root@temasek 2 proci alapon van. A kijelzőt nem tudom hol írja. Az akksi használatnál semmi ilyen nincs. De napi 2-3 órán át megy a kijelző.
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #18878 üzenetére
A Voodoo általi erősítés megoldaná a gyenge kimenő jel problémáját, de mivel bugos az app, nincs humorom hosszútávon szórakozni a hangerővel, így lemondtam róla.
Valamint, eddig a Galaxy S példája alapján beígért hangminőségbeli váltózás sem lett meg a Voodoo-ban, és szerintem nem is lesz. A Fiio-val viszont nagyságrendekkel szebben szól.
Így értettem -
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #18869 üzenetére
Na, nem rossz kis cucc ez. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat így egy bő óra teszt után.
Telefon, erősítés nélkül: A telefon hangerejét maximumra állítva már erős torzítást érzek. Ellenben kell ez a szint, másképp nem hajtja meg normálisan (legalábbis vonaton feltétlenül kell, ha nincs Voodoo...szobában mondjuk nem szükséges). Viszont nekem nagyon kevés volt így a mély, a közép se volt az igazi (nem, nem vagyok mélyb*zi, csak szeretem hallani a basszusgitárt is -igaz, nem véletlenül
). A zenelejátszók szoftveres eq-ja még az én botfülemnek is igen gyenge (nem csak a gyárié!)...szóval ez a megoldás kiesett.
Erre a problémára lett volna egy megoldás a Voodoo, ami sajnos a mai napig nem javít a hangminőségen, csupán erősít...ami nem is lenne nagy baj, ha az app nem lenne bugos...vagy legalábbis a fejlesztő hajlandó lenne foglalkozni a pénzért árult termékével, hogy foltozgassa. Szóval állandó,végleges megoldásnak ezt sem tudom használni.
Végül meglett a Fiio, és erre tudom azt mondani, hogy nagyon jó megoldás az E6 és az ennél a típusnál megjelenő 3 sávos equalizer, ami állítólag hardveres kiemelést ad, nem pedig a többi frekvenciából vág (bár elég meggyőző a változás, szóval nem ellenkezek az állításnak).4 eq állapotot (vagyis nem mind a 4 az, de mindjárt kiderül, hogy is értem) lehet előidézni a bekapcs gomb nyomkodásával...az EQ1 és EQ2 esetében nincsenek adatok, így a fülemre hagyatkoztam. Headfi-n biztosan leírja valami audiofil egy tesztben, hogy ő milyennek érzi, de lusta vagyok keresni, és nem is igazán érdekel, más fülének hogy hat, mivel azzal nem megyek sokra
Szóval az eq állapotok és led jelzéseik:
- csak erősítés, nincs kiemelés -nincs led-es visszajelzés
- mélykiemelés -piros led (EQ1 elnevezés a leírásban)
- középkiemelés+szerintem valamennyi mély is, de nem a magas kárára -kék led (EQ2 elnevezés a leírásban)
- high-level input -kék+piros led egyszerre...ennél fogva kb lila hatást ad.Kipróbáltam trash metallal, punk-rockkal (Sum41, ahogy kérted
), komolyzenével (főleg zongora), reggaevel, funky-val, jazz-zel, magyar népzenével, DnB-sel (bár a Pendulum kicsit talán határeset
).
A kikapcsolt EQ magáért beszél: nagyjából tényleg azt hallom, amit előtte, erősítés nélkül, csak kierősítve. De, mivel így nagyobb a fejesbe bemenő jel, mégiscsak szebb, teltebb a hangzás, elvégre valami rendesen meghajtja a fejest, és nem szinte csak a magasak hallatszanak (főleg nálam, a HD668B eleve kicsit sok magasat ad). Fülhallgatóval is megnézhettem volna, van-e hangzásban különbség, de egyrészt fülest nincs értelme erősíteni, másrészt nincs is a közelben. Ez a beállítás komolyzenénél, népzenénél jött be leginkább.
Az EQ1 nekem brutálisan sok mélyet ad akármilyen stílusú zenénél, szerintem a legelvetemültebb DnB-esekre gondolhattak ezzel a beállítással. Nem tudom, milyen zenéhez tudnám rávenni magam, hogy ezt használjam. Viszont valóban nem veszik el mellette a közép és a magas sem (mármint nem vágja le), csak nagyon elnyomja a mély.
Az EQ2 jön be a leginkább. Gyönyörűen kihallatszik a szóló, a ritmus, az ének, és a basszus is, a dallamot nem követő funky basszusszólót végre telefonon is hallom, nem nyomja el a gitár. Külön előny nálam, hogy épp annyira emeli ki a közepet és a mélyet, hogy ne legyen sok a fejesem magasa. Szóval kb összhangban van minden.
A high level input pedig elvileg akkor jó, ha nem fejhallgató, hanem hangszóró kimenetre kötöm az erősítőt (és így a fejest). Ezen a beállításon gondolom nem erősít, hanem csillapít (papír szerint 2V). Ami érdekes, hogy a telefon fél hangerő beállítását is halkítja, pedig az minden, csak nem nagy jel
Amik hátrányként is felfoghatóak, bár egyértelmű, hogy nem az E6 hiányosságai:
- bár a Fiio-ból semmi alapzajt nem hallok max hangerőnél sem (mármint a saját hangerő-szabályzóját maxra véve, semmit sem kötve a bemenetre), a telefon valamiért kikapcsolt kijelzőnél a fejhallgató kimeneten "ciripel" egy kicsit, ha valami app (zenelejátszó, videolejátszó, stb.) nem használja azt. Így természetesen ezt is kierősíti. De ahogy írtam, ez nem a Fiio hibája, a Voodoo erősítésnél is ugyanígy hallottam;
- a headset mikrofon-funkcióját elfelejthetjük használatakor (legalábbis feltételezem, mivel elég logikus,);
- kicsit sajnálom, hogy "transzparensen" nem használható. Tehát, hogy kikapcsolva is keresztülengedje magán a jelet. De megvagyok a funkció nélkül, csak valamiért eszembe jutott.Laptopon is kipróbáltam természetesen, és azt kell mondjam, hogy az egyébként nem túl mesés Realtek HD Audio + FiiO páros szebben muzsikál, mint a Creative X-Fi for Notebook külső kártya. Erősen gondolkodom, hogy utóbbit el is adom (a Fiio töltés közben is használható, úgyhogy az állandósítás nem gond).
Kb ennyi. Bocs, hogy hosszú, meg nem szaknyelv, de infós vagyok, nem hangmérnök
(tudnék olyan ide kapcsolódó topicot mondani itt prohardveren belül, ahol kb 50 ponton kötnének bele a leírásomba
)
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18873 üzenetére
Már nem garis sajnos, de elvileg ingyen megcisnálják nekem a szervízben mert hál isten ott dolgozik egy ismerősöm. Amugy elég jól mutat fehéren, cska nem tudom, hogy az akkufedél az maradjon barna vagy az is legyen fehér? Mert barna-fehér keveréke is elég szépen mutat.
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18871 üzenetére
Hát, még kijelző csere is lehet belőle mert jelenleg fehér, de nem tudom h hogyan szebb
Meg szét is kell még szednem mert használtan vettem és van egy kis por a kijelző alatt
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18867 üzenetére
Fóliában eddig nem gondolkoztam, de javasoljátok, hogy rakjak a telóra? Mert elvileg karcmentes üvegből v miből készült, meg engem kissé zavar a fólia.
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #18867 üzenetére
Indul a 2X + Fiio E6 teszt. Voodoo-t le is szedtem, ne befolyásolja. Van valami stílus-beli igény a tesztre?
Vagy ha bárki másnak lenne speciális igénye a teszttel kapcsolatban, szóljon nyugodtan -
kmisi99
addikt
válasz
korpicschess #18862 üzenetére
Nem tudom azt hamar lecseréltem a fenébe eddig minden romom fagyott és hót bug volt ez tökéletes. 50% fényerőn megy és nem használom sokat a telót azért bír ennyit.
-
Eddie141
senior tag
válasz
korpicschess #18826 üzenetére
Tedd fel a legfrissebb drivert, vagy csak rakd újra! (nekem ez megoldotta)
-
Mogcaa
aktív tag
válasz
korpicschess #18756 üzenetére
es a gyari dolog vagy cm/ miui megoldas??
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18765 üzenetére
azt gondoltam, hogy setcpu-val menne, csak mar igy is indul automatan vagy 5 program, nem hianyzik meg egy
janes74: nincsmit
-
janes74
senior tag
válasz
korpicschess #18768 üzenetére
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #18748 üzenetére
Én sem tudok, de már az előzővel sem tudtam.
-
vadonka
csendes tag
válasz
korpicschess #18715 üzenetére
most toltam fel a kernelem új változatát, próbáld ki azt
-
szkrisz
tag
válasz
korpicschess #18689 üzenetére
köszönöm a felhomályosítást Mindkettőtöknek!
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18681 üzenetére
Ja igen tényleg 2GB
Nincs valami ötletetek arra, hogy miért nem jó a 3G? Már az előző telefonomon sem működött, vagyis egy kis idejig igen, és utána semmi. Ezért nem tudom használni pl a 0.facebook.com-ot.
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #18681 üzenetére
Ez egy hivatalos gyári Rom,mely az xda-n volt.... azok,mind ilyen méretűek... ez nem kdz-s...
-
jooker82
nagyúr
válasz
korpicschess #18677 üzenetére
Hát,majdnem----vmi 680....A datára 2 GB-ig fellehetne tenni,de már kétszer is ledobott 82%-nál...
-
Amarton
tag
válasz
korpicschess #18667 üzenetére
Vadonka kernelhez tudsz adni linket?
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18622 üzenetére
32-est használom, csak elfelejtettem átírni
jó kérdés, hogy vannak-e hátrányai, elvileg lassul tőle a scrollozás (legalább is a cm beállításokban azt írja a 16bpp-s bekapcsolható fícsörhöz, hogy azzal gyorsul, ergo ezzel lassul). -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18618 üzenetére
én felraktam a sound & scrollt, nagy változást nem vettem észre, eddig se volt gond a scroll-al
szerk:
a névjegyzék most már simán scrollol, eddig akadt. -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18596 üzenetére
go launcher ex-et felraktam most, eddig tetszik
Naras:
köszi neked is -
dergander
addikt
válasz
korpicschess #18583 üzenetére
eddig sose fagyott le a telefonom csak mióta kipróbáltam a tesztkernelt.
-
cross56
senior tag
válasz
korpicschess #18532 üzenetére
CM7 van rajta, telefonon rámegyek az USB csatlakozásra, de a gép nem reagál semmit, de megpróbálom azzal amit ajánlott itt az egyik tag.
-
Zlika
aktív tag
válasz
korpicschess #18525 üzenetére
Az én patch-em ment de szarabb lett tőle a bitrate meg valóban a videófelvétel elején fókuszált egyet azt annyi.Ezt így a hajamra is kenhetem...
-
Tutu7030
veterán
válasz
korpicschess #18520 üzenetére
Lesz ebből még nagy keverés, úgy érzem..
Volt, aki év végén írt alá két évet, most meg jönnek ezzel.. -
Zlika
aktív tag
válasz
korpicschess #18522 üzenetére
Ja a cm7 alapúról van szó.Van az sd-men valami régi fullhd mod meg autofocus is de nem tudom az már mihez volt...Lehet kipróbálom.Most még úgy is mind1 friss a rendszer.Bár valaki korábban írta hogy nem fogadja néha a hívásokat.Na az nem hiányzik akkor megy vissza valami más.
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18447 üzenetére
közben találtam egy leírást hogyan is kell.
akarja a halál használni őket, nem győzöm ki lövögetni őket, meg elindít vagy 3 időjárás cuccot.ntomka:
na azt akkor meglesemszerk:
azt írja ez a script, hogy nem találja a java-t, közben fel van telepítve
valami ötlet? -
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #18447 üzenetére
A system tuner ezt mind tudja és ingyenes.
-
suppe
tag
válasz
korpicschess #18441 üzenetére
Erre mondtam nemrég, hogy ez szerintem azért van, mert ki tudja hányféle hardververzióval gyártották... vkinek szinte tökéletes egy adott rom, vkinek be se bootol.
-
zorromoto
senior tag
válasz
korpicschess #18367 üzenetére
Nektek hanyas recovery-tek van fenn?
Mondom ott kezdődik a baj hogy a cwm se jön be ergo jelenleg féltégla a masina.
-
vadonka
csendes tag
válasz
korpicschess #18346 üzenetére
/system/media/ vagy /data/local/ alatt lehet eldugva, ha zavar onnan szedd ki
-
vadonka
csendes tag
válasz
korpicschess #18340 üzenetére
a sharednél a gpu memória megmarad 128mb-on 32 megát megoszt a rendszerrel. egy workaround patch oldja meg, hogy ne fagyjon de vannak ritka és ismeretlen hibái
a sima ramhack meg 32 megát elszív a gpu-tól marad neki 96mb így nincsenek ezek a gondok de cserébe nem megy a reboot. a teló kikapcsol a rebootnál, vissza kell nyomni a power gombbal.
van akinek semmi baja a shared verzióval de van akinek akadnak gondjai, ezért van ez is az is.
lassan már fura, hogy nem angolul kell vakerálnom
az orosz meg a távolkeleti fórumok még poénabbak, ott senki nem tud angolul normálisan
a google fordító hotkeyen van már egy ideje -
vadonka
csendes tag
válasz
korpicschess #18337 üzenetére
azért van ez a sok verzió mert az xda-n vannak páran akiknek még csak be sem bootol, valszeg valami nagyon macerás telójuk lehet de próbálom megtalálni azt a verziót ami elindulna végre mindenkinek hiba nélkül
szóval apróbb dolgokat változtattam hátha meglesz ami miatt nem bootol nekik.
a teszt verzió amit most tettem fel az amiben igazán újítások vannak. hibátlanul megy vele mindkét o2x-em gyors és jó az akuidő is.
csak azért neveztem teszt verziónak, hogy ne álljon neki egyből mindenki installálni
de amúgy semmi hiba nincs vele.elég gáz, hogy ennyire rapszódikus a teló hardvere és ezerféle van belőle, ami egyiken megy csont nélkül a másikon be sem bootol.
az enyémen pl a kóreai testvér az su660 kernele is bebootol mindenféle trükközés nélkül. pedig nem egy baseband-hez készültek
-
janes74
senior tag
válasz
korpicschess #18328 üzenetére
Csupán a csoda jelző.Mint írtam a CM használhatóvá tette.
-
Naras
őstag
válasz
korpicschess #18328 üzenetére
ADW Launcher EX - et próbáltad? Nekem elég smooth...
Az SPB Shell 3D sem volt rossz... az sem igazán szaggatott...csak letöröltem, mert nem vettem meg... meg annyira be sem jött, jobb szeretem a jobban testre szabható launchereket... -
peter_27
aktív tag
válasz
korpicschess #18324 üzenetére
A túltöltés elleni védelem az akkuban van! De olvassatok már utána!
-
Balázs1986
őstag
válasz
korpicschess #18324 üzenetére
Én is így gondolnám, ezért nem értem, hogy lehet a töltésgond kizárólag sw hiba.
-
ntomka
nagyúr
válasz
korpicschess #18298 üzenetére
Reméljük! Minden vágyam teljesülne az O2X-szel kapcsolatban (ami még lehet GB alapon
), ha lenne egy működő voodoo.
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18275 üzenetére
hát ez egy jó kérdés
én azt vettem észre, hogy mikor nyomok egy memória felszabadítást egyre kevesebb szabadul fel.
restart előtt már csak 150 mega szabadult fel, mikor 240-250nek kellene..érdekes, kipróbálom a legújabbat hátha az nem csinálja. -
Naras
őstag
válasz
korpicschess #18265 üzenetére
Nem, nem vagy vak, csak lusta olvasni...
"No more powersave and normal version, im provided only one version.
I do many many test about the battery life and the performance. Overcloking is not help to reach better performance all the time, and undervolt not help to save battery all the time. So im finally found a good balance between the meaningless overlock and undervolt. This version provide a good battery life, and the other side fast and responsive. Im not interested the benchmark point, so 1408Mhz is just enough for everything. Its totally unnecessary that overclock to 1504Mhz. The phone will not faster with 1504Mhz, the only difference is the benchmark point, but like i said i dont care
Im using a safe overclock freq's for the AVP, the GPU, and the RAM. Its a bit higher than the default LGE values but its still safe. The second core management is simple, using 655Mhz for the cpu1 on and off threshold and a few hundred milisec for the delay. its just the good point." - by vadonkaHát, kíváncsi leszek...
-
Naras
őstag
válasz
korpicschess #18251 üzenetére
Hát, egy Battery stats resetet lehet nem ártana ellőnöd... ha volt, akkor megint...
Arra lennék kíváncsi mit csinál olyankor, mikor Ébren van, de kijelző nincs bekapcsolva... hiszen ilyenkor nyilván nem én nyomkodom, de a grafikonból látszik, hogy jó pár ilyen eset előfordul... mellesleg, akinek nagyon merül, de nem kéne sztem érdmes ezt csekkolnia, hátha kiderül belőle, hogy valami a háttérben szívja az aksit...
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18236 üzenetére
régen erre az volt a megoldás, hogy lemeríted és a köv. feltöltésnél már jó... ilyenkor hiába jelzi, hogy fel van töltve, pár óra alatt lemerül, mivel nincs is valójában feltöltve...
Tutu:
nem értem mi a gondod, ez tényleg gyakori probléma volt az első hónapokban, szinte mindenkinél előfordult legalább egyszer... nálam pl minden valahanyadik töltésnél... beakadt a töltés kijelző, a telefonon meg tojást lehetet sütni, restart után felugrott 100%-ra, aztán meg merült mint az őrült köv. feltöltésig...
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18230 üzenetére
ez a régi 2x tulajoknak nem újdonság
gondolom jó meleg is volt a telefon
-
mike150
csendes tag
válasz
korpicschess #18218 üzenetére
titanium backup cm7-ten sd re másolta és most nem látja mert ugye most nem látszik és nem tudom vissza tenni 1-2 programot úgyhogy elég baj most ez :/ gépen még nem néztem de szerintem az annyira sokat nem fog segíteni
-
mike150
csendes tag
válasz
korpicschess #18216 üzenetére
pont ez a baj hogy ezen a romon az sdcard az 5,5 gigás és z emmc meg üres ami elég lehetetlen mert ha fel is cserélte volt pár rom meg kernel az sdkártyámon ... :/ (CM7 alatt tényleg úgy van ahogy írtad)
-
Naras
őstag
válasz
korpicschess #18212 üzenetére
Node, mint mondottam volt, és ha megnézed a képet, látszik, hogy ez védi az oldalát...
-
Naras
őstag
válasz
korpicschess #18210 üzenetére
De ez nem hátlap, ez a hátlapra megy rá, és a keretet is védi... megnézted a linket? Eredeti LG = LG Kiegészítő, nem valami utángyártott cucc, ergo tökéletesen passzol, stb...
Enyémen is vannak kis karcocskák, bár még az előző tulaj karistolta össze, szal nem tudom pontosan mi okozta... ROMolással hogy repesztetted el a hátlapot???
-
Naras
őstag
válasz
korpicschess #18196 üzenetére
Itt a legkomolyabb tok, amit csak kapni lehet
Akarom mondani, hátlapvédő izé... cucc. Eredeti LG (igaz, 10x annyiba is kerül)Néha szokott az ember aukciókat is indítani, azon általában féláron van az kezdőár, de nem tudom, hogy ebből szokott-e lenni...
Egyébként, nekem se fólia, se semmi... használattól nem karcolódik, dobálni meg nem kell...
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18204 üzenetére
ilyenkor jön jól a Nokiában dolgozó ismerős
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18206 üzenetére
én sem vagyok szemüveges, passzolom mennyi lehet.
az nem rossz, ofotértben ha egyet kapsz ennyi pénzért, nem hogy hármat -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18204 üzenetére
vegyél egy samsung lcd tv-t, ahhoz adnak, én is azzal törölgetem
simán megéri csak ezértamugy ofotért, vagy egyéb ilyen szemüveges boltokban lehet kapni szemüvegtörlő kendőt, ugyan az.
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18201 üzenetére
én mindig hordok a zsebemben képernyő törlő kendőt, és az asztalra is csak úgy teszem le, hogy alatt a kendő
2x-re használtam is tokot, de az S2-re már nincs szívem, egyszerűen kár lenne elrontani
-
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18201 üzenetére
kemény tokoktól meg félek, hogy lekarcolják a teló oldalát
ilyen "belebújtatós" tokot meg én nem vennék, sose szerettem azokat. -
Dusee
őstag
válasz
korpicschess #18199 üzenetére
én is tok nélkül használom, igaz nekem még rajta van a gyári fólia elöl hátul (bár a hátsó pont semmit nem véd), én is gondolkozok egy sima fekete szilikon tokon (speedshopban 1800 Ft), csak félek, hogy nagyon bumszli lenne tőle a telefon
-
jooker82
nagyúr
válasz
Ha zsebben hordod és nem teszel mellé mást,semmi baja nem lesz.... Nekem egy karcolás nincs még rajta....
Az ilyen tokok,szerintem elcsúnyitják,meg meg elveszik a "kellemes fogás" érzetet... -
god992
aktív tag
válasz
nincs mit meg szerintem azt a 2,5$ simán megéri nem nagy pénz és teszi a dolgát
-
god992
aktív tag
válasz
korpicschess #18191 üzenetére
várj minjárt csinálom a képeket csak lemerült ez a rohadt fényképező...:@ amúgy nem olyan mint azok a tokok amiket csak simán lehámozol róla, és a fogása is kellemes, majd a képeken láthatod hogy mennyire lóg be a kijelzőbe
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18191 üzenetére
amúgy nekem nem kivágott volt, szürke... de már eladtam, szóval nem tudom megmutatni... :S
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18189 üzenetére
jó hát biztos van olyan is amilyen kell, csak random szedtem ki párat amit lehet ide is
-
god992
aktív tag
válasz
korpicschess #18184 üzenetére
gumiruzott jó a fogása, nem laza, tehát rendesen fogja a telefont, és még szerintem jól is néz ki, a sarka szerintem azért van kivágva hogy könnyebben ki lehessen venni a telefont belőle, vagy valami antenna van ott, nem foglalkoztam vele, igazából nem zavart.
Ja és a legjobb az hogy nem ragad bele a zsebembe nem kell küzdeni azért hogy ki tudjam venni ha hívnak -
-
Rotate
veterán
válasz
korpicschess #18180 üzenetére
-
Balázs1986
őstag
válasz
Sajnos nem volt olcsó, 4000 Ft (bár nekem sürgős volt, biztos lett volna olcsóbban is). De ez legalább elvileg valódi bőr, és nem nyúlt / kopott el lassan egy év alatt sem. Ilyen szempontból megérte.
Közben ezerrel szerkesztem a kis patch-emet. A Beállítások menübe van valakinek valami szép ICS ikonpack-je, vagy legalább linkje, milyet tegyek bele?
Jelenleg ezt operáltam bele, de nem tetszik. -
god992
aktív tag
válasz
nekem hasonló tokom van e-bayről rendeltem "fillérekért"
egész pontosan ez
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Trollok komolyan
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 10
- Könyvajánló
- Háztartási gépek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3018
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest