- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hina
aktív tag
Csak így tovább..
(#49) zolij:
Ja meg posta, meg kajtathatsz a gari miatt. -
dreamdancer
őstag
Az az ár annyira azért nem baráti... De legalább nem a 8, hanem a 16 GB-os modellt adják ennyiért.
-
Bordian
tag
köszi
-
Risard
aktív tag
16 gigás lesz
Magyarországon csak a 16 GB-os háttértárral rendelkező verzióban lesz elérhető a készülék
-
Rusi
senior tag
Az, hogy a weboldalon miért nincs (még) fent, azt nem tudom, de az biztos, hogy az árlistán szerepel, az előbb pedig fogtam a kezemben, tehát fizikailag is elérhető a boltokban.
-
tamcsu10
tag
Könnyű úgy adni ennyiért a 4X HD-t hogy ha nincs nekik 1 darab se...
-
Bordian
tag
Miért nem találom az oldalukon?
-
knyitogato
őstag
Jó lenne tudni, hogy a N4 független-e.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #30 üzenetére
Akkor is gáz az árazás.
de ezt a telenorvégoktól megszokhattuk.
-
FragMaster
addikt
válasz
Cyberpunk #29 üzenetére
Már tavaly tisztázva volt, hogy sajnos az alacsony ár csakis play-ről beszerzett készülékekre érvényes. Azon készülékek, amelyek nem onnan származnak drágábbak lesznek.
Mondjuk jobban örülnék egy osztrák ill német árképzésnek, de még mindig jobb, mint az a szerb telenoros ár amit a másik topicban linkeltek.
Online rendelve azt hiszem amúgy ebből lejön 5% még. -
Cyberpunk
félisten
Hogy lehet előfizetéssel drágább mint függetlenül ezt magyarázza valaki el nekem? Igaz függetlenül csak külföldről rendelve van, de még úgy is olcsóbban jövök ki.
És melyik a 8 vagy a 16GB-os? Azért ha a 8-as az igen csak pofátlanság lenne.
-
-
Risard
aktív tag
Már csak az a kérdés hogy melyik a 8 vagy a 16 gigás kerül ennyibe!Mert S es előfizum van s a 109 az nem rossz úgy ha a 16 gigás annyi!
-
csabám
addikt
A honlapjukon nincs is fent a n4. . .
-
törölt tag
Na, ez sokaknak jó nap lesz!
Mondjuk az tényleg fura, hogy a HOX-ot levették, a lassan 2 éves Wildfire S meg ott figyel... Ők tudják, nyilván nem lett volna akkora rés a HOX meg HOX+ között, vagy mittomén. A lényeg, hogy van N4 és lehet örömködni.
Kérdés, a fehér meg a tuningolt változat mikor jön.
-
ndudas199
csendes tag
Igen. Én már csak T-nél vagyok hajlandó telót venni a szervíz szolgáltatásuk miatt. Régebben több mobil boltban vettem új telót és meghibásodás esetén elküldtek a világ végi márkaszervízbe vagy nem foglalkoztak a problémával. Ezzel szemben a T szervízben szó nélkül, helyben cseréltek bármit, amit kifogásoltam.
-
devast
addikt
Létezik még egyáltalán olyan épeszű ember, aki szolgáltatónál vásárol készüléket ?
-
M3oH
addikt
N4 jo, bar nem olcso. Ace meg vicc, hogy dragabb lett...
-
HEHE, ezt is hozatok 6x ezer Ft-ért mint Nexus7-es USA-ból
-
-
atike
nagyúr
A fene, hogy nem tudok még telefont venni.... Áááá... Pedig most jól jönne. A Nexus 4-re fáj a fogam...
-
Ádám16
addikt
N4, ezzigen! Hátha még az új darabok függetlenek...
-
stilo18
addikt
válasz
callmeakos #4 üzenetére
Persze.. Hogy boldog-boldogtalan One X-el flangáljon... Nem-nem...
Egyébként jó áron van a Nexus4.
-
batai15
félisten
nha gyorsan meg is érdeklődöm hogy milyen feltételekkel tudok hozzájutni, elvileg a céges csomagot tudom igénybe venni ,ezér meg éri tről váltani.
-
stilo18
addikt
válasz
callmeakos #1 üzenetére
One X+ van helyette már...
-
törölt tag
Tegnap màr a facebookon ìrtàk hogy meglepetéssel készülnek,de nem erre a készülékre szàmitottam hanem a BB10-re.Ez se rossz.
-
callmeakos
veterán
Nexus 4 üdvözölendő.
Az mondjuk beteg hogy ilyen gyorsan kilőtték a OneXet.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legújabb Nexus készülék immár hazánkban is kapható, elsőként a Telenornál.
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest