Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kew
senior tag
válasz
hodovan #10579 üzenetére
hát remélem nem olvas
De én igen, és már látatlanba idegesít, hogy nem a p-s szoft van rajta
Egyébként hogy tudom megnézni majd, hogy épp melyik fut rajta? szervíz menüben valahol?Kicsit rákanyarodva a gari témára: a bolti és gyári garis között csak annyi a különbség, hogy az utóbbihoz kapok egy lg papírt? Tehát maga a telefon ugyan az lesz? Vagy esetleg a bolti az valami más országnak gyártott változat, esetleg házilag függetlenített, nem magyar szabványú töltő, stb, a magyar garis pedig mondjuk hazánkra célzott gyárilag független?
Még rágódom, hogy megéri e a plusz 15ezer ft-ot az lg-s gari...De ha végülis csak egy plusz papírt kapok hozzá, maga a telefon tök ugyanaz, akkor lehet, hogy nem érné meg.
-
kew
senior tag
válasz
hodovan #10476 üzenetére
ma elmentem megnyomkodni a mamutba
hát nekem tetszik, jó volt fogdosni
srácot kérdeztem, mit tud a szoftver hibáiról, csak nézett bambán. Kérdeztem az ébresztés funkció hibájáról, azt mondta, az csak annyi, hogy ha épp lemerül, akkor nem ébreszt és elfelejti amit beleállítottak
Inkább aztán nem faggatóztam tovább, csak nyomkodtam.
Egyébként ott 109 ezer jó magyar forintért árulják
A Mammut 2-ben van a 2. emeleten, nem nehéz megtalálni.
-
sztomi89
tag
válasz
hodovan #10476 üzenetére
Én ma elmentem az itteni debreceni Media Marktba meglesni az LG BL40 "Chocolate" nevű/típusú telefont. Eleve jól indult, mert a Media Marktos kissosevoltbnőmeladó kioktatott, hogy ez nem Chocolate, az a BL20ra vonatkozik.
Aztán megláttam az árcédulát 170e
Kérdem, h h ennyi, amikor még pl.: a speedshopban is max 125-130ezer Ft, és ugyebár nem annyira olcsó bolt. Jött a válasz, hát hogy én megint rosszul tudom, mert ennek ennyi az ára stb a GARANCIA miatt, na ekkor kiröhögtem, havert ott hagytam tapicskolja meg, én inkább nem bosszantottam magam.
Jah meg, hogy a hivatalos szervízben olyan szinten überfas.án megcsinálják a telódat, ha hiba lenne vele, közben azért olvastam már olyat, hogy még sem
Ilyen gyökereket alkalmazni, szakember pffAnnyit azért még láttam, hogy a telefon elég lassúcska volt, a bekapcsolásnál látható animáció, elég döcögősen indult, lehet first boot vagy passz
-
kokyt
senior tag
válasz
hodovan #10467 üzenetére
De lehet, olbaidhun folyamatosan bővíti. Ha van valami tényleg jó ötlet, vagy új tudnivaló, szólni kell neki, és ha ő is úgy látja, hogy van értelme, akkor bele rakja.
A memoryup téma meg tényleg jó ötlet, nekem már természetes, ezért is nem tűnt fel, hogy hiányzik belőle -
f.begbie
tag
válasz
hodovan #10442 üzenetére
Az aksi miatt ne aggódj. Amikor újonnan megveszed, már akkor van benne némi töltés és már akkor be lehet nyugodtan kapcsolni. Néhány töltés után eléri a max kapacitást, aztán utána nem kell foglalkozni vele. Persze lehet 14-20 órán át is tölteni, de nem történik semmi ha nem. Én a vásárlás után bekapcsolva töltöttem 2-3 órát laptopról és semmi baja nem lett.
-
fornettisuti
veterán
válasz
hodovan #10414 üzenetére
nekem azt mondták első alakalommal 14-16 orát töltsem
ha feltöltődött az akksi, akkor kiirja hogy "kérem huzza kia töltőt ..energiatakarékosségi okok miatt" ..blablablaés töltés közben a kijelzőn a ceruzaelem van éppen az a "cellája" villog a hárombol ahol tart a töltöttségi szint
nálam legalábbis így van
-
Giles
tag
válasz
hodovan #10412 üzenetére
Szia! Én délben kaptam meg, feltettem töltőre és kínos másnap reggelig várakozás után kapcsoltam be, és kezdtem meg az ismerkedést.
Mindenképp várd meg a 10 órát, bár van aki ezt nem tartja olyan fontosnak. A Li-Ion akkumulátorok általában 3-4 feltöltés után érik el a legnagyobb kapacitásukat. Állítólag. De nekem is az első feltöltés után viszonylag hamar lemerült. Ne ijedj meg! Ez normális. Majd beáll a két-három napra. Attól függ mire és mennyit használod. -
szmatyi
tag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az idei év egyik legjobb telefonja. Innováció, könnyű kezelhetőség, jó anyaghasználat. És magas ár.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest