Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Jöjj, és lásd, Gemini Live!
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azon felül, amit Joey20 írt, nekem azért hiányzik az iPhone-ból az UMTS/HSDPA, mert nekik csak egy "ultimate" készülékük van jelenleg, amibe kellett volna a nagyobb adatátvitel. Emellett egy eszméletlen készülék az iPhone, a 3G verzió pedig nagyon sikeres lehet (lesz?) Európában is. Sőt, inkább az lesz az igazi siker (Nem mintha az első verzió ne lett volna az).
Az LG kínálatában van HSDPA készülék, aki akar, vehet olyat. Ott kevésbé hiányzik ez.
-
Bog
HÁZIGAZDA
A fórum, tudod, úgy van kitalálva, hogy témák vannak. A KF510 és az iPhone között semmiféle kapcsolat nincs. Belerombolni minden topikba azzal, hogy iPhone, mert neked bántja a kicsi lelked, hogy valakinek nem tetszik egy szerinte agyonajnározott, túlmisztifikált 3G nélküli készülék, enyhén szólva is gyerekes.
Ezzel nem bizonyítottál senkinek semmit, maximum magadban lehetett egy "na, ezt jól megaszondtam" érzés, éljen.
A dolog másik része, hogy ébredj fel, és csekkold már le, hogy mekkora a haza szolgáltatók HSDPA lefedettsége, majd csak úgy saccra próbáld kitalálni, hogy ez a lakosság mekkora hányadát érinti.
-
Jégkokó
veterán
Ezzel nem lértek egyet, mivel már 3 éve elérhető itthon is a 3g erre az lg kihoz egy olyan telefont, amibe még EDGE sincsen, csak a jó öreg GPRS, ezt én nem fejlődésnek nevezném. Szerintem már kicsit égő ha egy uj telefon csak az elavult GPRS-t tudja csak.
Az alig elérhetőröl annyit, hogy több mint 150 nagyobb városba és számtalan kisebb településen érhető el a 3G/HSDPA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vártuk, megérkezett, örülünk - a KF510 ugyanis szép és jó. Plusz figyelmeztetés is a konkurenciának: az LG bizony ott van a nagyok között!
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest