Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
válasz
gibi.david #48 üzenetére
Én laptop hiányában telefonról wifin keresztül netezek, és szerintem teljesen jó. Mert a telefon mindig nállam van, de ha lenne laptopom, azt nem tudnám akárhol elővenni
Most néztem meg jobban és akkor láttam, hogy van benne. Amugy még az is tetü lassú netezésre. Én 5 megabites wlan hálókon szoktam elég sűrün netezni és pik pakk betölt akármilyen weboldalt.
-
Jégkokó
veterán
Ezzel nem lértek egyet, mivel már 3 éve elérhető itthon is a 3g erre az lg kihoz egy olyan telefont, amibe még EDGE sincsen, csak a jó öreg GPRS, ezt én nem fejlődésnek nevezném. Szerintem már kicsit égő ha egy uj telefon csak az elavult GPRS-t tudja csak.
Az alig elérhetőröl annyit, hogy több mint 150 nagyobb városba és számtalan kisebb településen érhető el a 3G/HSDPA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Vártuk, megérkezett, örülünk - a KF510 ugyanis szép és jó. Plusz figyelmeztetés is a konkurenciának: az LG bizony ott van a nagyok között!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest