- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Hiperhuje #126 üzenetére
A telefonod egyszerre több BT eszközt tud kezelni. Én G Watch R-t és egy Nokia BT fülest használok napi rendszerességgel, hibátlanul.
SmartWatch 3 és a Samu Gear sincs partiban ezzel, mivel egyiken sem Android Wear fut. Azért ez nagy előny.A Sonyban nincs önálló GPS, azt nem tudom, hogy mondjuk Sygic, GMaps navi megjelenne-e az órán. A G Watch-on megjelenik! Önálló navira sajnos nem képes, de ahogy elmondod telefon mindig lenne nálad, úgyhogy szerintem az LG a legjobb választás.
Ha megveszed a Samsungot, akkor addig jó amíg az S5-öd van. De ha a következő telefonod nem Samsung lesz, akkor dobhatod ki az órát, mert csak okoskodva fog működni más gyártó készülékével.
Én tiszta szívből ajánlom az LG G Watch R-t, hibátlan készülék!
-
-
csuzso72
tag
válasz
Hiperhuje #117 üzenetére
Én ez használom. Jelenleg szerintem a legjobban használható app az órával. Én egy polar bluetooth mellkaspánttal használom együtt. Az órán három számlapot állíthatsz be egyedi értékekkel. Használat közben nem megy el a kijelző, jól látható. Két órás tekerés alatt kb 21 százalékot fogyott tegnap az akku telefon is és az óra is lg nexus 4)
Ajánlom. -
Alg
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- E-roller topik
- Jelszókezelők
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest