- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem nyílnak a Foldok?
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fojuzer
aktív tag
Hm nagyon sok értelme,müszakilag megvalosithatlan,Felhasználok mire használnák.//Normális(homo Sapiens) telefonon telefonál,nem gyüri,csavarja,Rémálom??Mikor lészen bármiböl,de EHETÖ? telefon? Na addig hagyni kell a technikát fejlödni elöre.Emberi butaság,marhaság vissza!Thema értelmetelen.Kinek-kinek,mi-mire,hogyan használhato,maga döntse el!
-
Muki94
aktív tag
Csak én gondolok arra az épeszű dologra, hogy a 90°-os hajlítás csak magára a burkolat anyagára igaz, nem pedig magára a telefonra? Leveszem a hátlapot, és meghajlítom. Ennyi. Tudom, unibody, de itt csak arról van szó, hogy az anyag képes elviselni ezt a hajlítást is, önmagában.
Egy dolog már megfogalmazódott bennem a G Flex rátenyerelős videó láttán, mégpedig, hogy milyen nyomtatott áramkörök kerülhetnek egy ilyen házba? Gumi tokban lesznek, vagy inkább valami zselé, ami egy helyben tartja az áramkört, de a körülötte levő burkolatot engedi szabadon mozogni?
Fóliára felvitt áramköri lapon nem igazán lehet alkalmazni BGA alkatrészeket, mint a proci vagy a memória modulok...
De ahogyan a cikk is írja, elkülönített helyen lesznek a merev porcikái a telefonnak, tehát csak néhol enged némi hajtogatást. -
Lomha 8V
addikt
Még én sem tudom mire lesz jó, de valamire biztosan az lesz. Az, hogy mi esetleg még nem tudjuk elképzelni, mert szegényes a fantáziánk, az a mi bajunk. Nem trollkodás, komolyan így gondolom.
-
gabesz839
senior tag
Mondjon bárki bármit, nekem a g flex nagyon tetszik. Ha lenne kisebb max 5ös méretben akkor még vevő is lennék rá.
-
Johnny194
aktív tag
ha a G Flex önjavító burkolatával jön, akkor tényleg nem kell már tok
-
BenHans
addikt
A képen olyan mintha ráültek volna egy optimus 2x-re...
-
Ali G.
senior tag
erre a hajlítható dologra még gyúrni kell szerintem
-
pusszycat
nagyúr
Úgy gondolom ha hajlékony lesz és nem hajlított akkor alap kinézete az normál lesz egyenes. Vagy lehetne bele valamiféle zsanért tenni, h állítható legyen a szöge.
Mint ennek itt:
-
Ed3r_X_
nagyúr
Mindenki trollkodni jár ide? Szánalom..
Az ötlet tetszik, én is arra lennék kíváncsi, leejtésnél véd-e valamit, hogy hajlítható. Illetve mekkora erőhatást kell kifejtenünk, hogy meghajlítsuk?
Farmerzsebben jól jön, jobban hozzásimul az ember combjához
-
tib85
tag
Szerintem ez kb iparági távpisilési verseny. Egyszerűen ők akarnak lenni az elsők. Valószínűleg nem is konkrétan a mobiltelefonoknál fog számítani és elterjedni a technológia,hanem a tv-k,monitorok,autóba szerelt kijelzők stb...terén.
-
Rickazoid
addikt
Nem értem miért nem foglalkozik senki a felcsévélt és kihúzható kijelző ötletével. Igaz, az hasznos lenne, nem ilyen marketingrizsa. Jó-jó, hajlik. És? Funkcionalitási szerepe mi lesz? Törés- és ütésállósághoz nem kell 90°-ban meghajlíthatónak lennie, ez meg önmagában nem is garantálja egyiket sem.
-
Ádám16
addikt
Rohadt jól néz ki ez a koncepció, ráadásul szerintem hasznos is lehet, mert jól védhet, ha "el van hajlítva"
-
jooker82
nagyúr
válasz
-Mosquito- #12 üzenetére
Recsegésbe samsung az első? ezt nem is tudtam.
valóban,maradjon csak igy...
-
wozzy
tag
Vajon mikor jelenti be a Wrigley a világ első rágógumitelefonját?
-
roli543
őstag
Valahogy engem nem mozgat meg, szép a Flex is, de igazi értelmét nem látom. Kedves gyártók, az akkut tessék így fejleszteni!!!
-
pusszycat
nagyúr
És mi lesz a minőségmániás titánium házhoz szokott felhasználókkal akik kapnak a kezükbe egy gumitelefont???
-
Superbad
tag
Én már az olyan telefonokat várom, amivel vészesetben ki tudjuk törölni a se....ünket.
-
tib85
tag
valaki mondja már el miért is jó,ha egy telefon hajlítható?
míg vársz valahol tudsz azzal játszani,hogy hajlítgatod? vagy lehet vele télen jeget kaparni a kocsiról? -
culas25
tag
válasz
#06658560 #16 üzenetére
Mert egyszerűen nem fejlődik ekkora ütemben a tudomány. Most jött ki egy néhány fokos szöggel rendelkező, fixre hajlított telefon, nincs olyan fejlesztő csapat a világon, aki következő lépcsőfoknak ilyen telefont akarna készíteni. Meg amúgy is, miből lesz a készülékház. Ekkora deformációnál szinte minden anyag kifárad egy idő után. Amelyik anyag nem ,az meg olyan, hogy megfogod a telefont egy kézben, és hátrahajlik a vége
Egyszerűen nem tartunk még itt. Majd az LG Felx 5 a jövőben talán ilyen lesz. -
LBandi
aktív tag
A hajlíthatóságnak is megvan a hátránya. Hajlítgatjuk a készüléket össze-vissza ezerrel aztán meg ha pont egyenes felületben kéne hogy álljon, vagy a nap végén meg mehetünk "vasalani", vagy nyújtódeszkára tenni és egyenesre lapítani.
-
Mr.Silkó
veterán
Inkább az a necces, hogy ha meghajlítom a telefont akkor nem marad-e úgy pár alkalom után... Az kínos lenne!
-
Most már mehet farzsebbe, és be a kocsiba!
-
-Mosquito-
őstag
válasz
maggi1886076 #9 üzenetére
Samsungtól azért ne vegyük már el az első helyet..
-
dsr
senior tag
Egyre jobban jön föl az LG
na ez már valóban innováció
-
culas25
tag
Ez a 90°-os hajlíthatóság szerintem egy baromság, úgy értem biztos nem lesz még ilyen. Ha a technika fejlődésének ütemét nézem, akkor egy 20-30°-ban hajlítható gépet tudok elképzelni. Persze ahhoz is kell egy hajlítható akkumulátor, amiről mondjuk voltak már pletykák.Vagy az is lehet, hogy több darabból fog állni. Egy biztos, a 90° hülyeség.
-
maggi1886076
addikt
hogy recseghet
LG-hez méltóan
-
Crafter32
őstag
Azért jó látni, hogy mennyit fejlődik a technika az Apple által kirobbantot telefonok által. Az már más kérdés mennyire hasznos dolgok ezek vagy csak megetették a népet, mint fogyasztói társadalmat. Neked erre szükséged van, vedd meg!
-
macilaci78
nagyúr
Oké, hogy hajlik akár 90°-ban is, de milyen erőkifejtés hatására? Megáll-e mondjuk kiflibe hajtva?
-
Oneil_85
csendes tag
Bár mondjuk tényleg érdekes kérdés. Egyrészt h mennyire törik majd a kijelző, másrészt amit az előbb írtam h milyen lesz az oled-nek a színei. + Nem utolsó sorban ezek a telók már kisebb nanométerrel jönnek, és fogjuk e ezt érezni aksi időbe.
-
Na erre marha kíváncis leszek. Hogy leejtés esetén jobb-e, mintha lenne a telefonon egy bumper-tok, illetve ér-e egyáltalán valamit a hajlítás egy ilyen kis kijelzőnél.
-
Oneil_85
csendes tag
Engem elsőként nem is a hajlíthatóság érdekelne, hanem hogy milyen lesz az oled kijelző.
-
saiyajin
senior tag
Na ez már érdekesebb, mint az előző, de annyira még nem győztek meg ezek a hajlított dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest