- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Netfone
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
válasz
zsolesz967 #169 üzenetére
Használd egészséggel
remélem bírni fogja úgy mint a G4
-
Luperator
tag
válasz
zsolesz967 #165 üzenetére
A g4 szintén ips kijelzővel volt szerelve így azért sem éreztem hiányát az amolednek. Persze, az AOD nekem is hiányzik, de valamit valamiért. Biztosabbnak éreztem a Honort választani mint az LG-t, már csak a fizikailag nagyobb telep miatt is.
-
Luperator
tag
Nálam a Honor 20 pro lett végül a befutó. Árban nem sokkal több, viszont jobbnak éreztem így letettem az LG-ről. Eddig elég jó.
-
Luperator
tag
Sziasztok G8s tulajok! Mit gondoltok, megéri a készülék? A 6 giga RAM-ot mennyire gondoljátok időtállónak? G4-ről írok, amit a tervek ellenére eddig még mindig nem cseréltem le. A 136 ezres ár meg igen barátinak tűnik a tudáshoz képest.
A G4 mind kamerában, mind szoftverben igen jónak bizonyult, kivéve az akksit amiből még mindig a gyárit nyúzom és nem cseréltem, mert mindig is pocsék volt a teljesítménye (aki vett másikat se repült el tőle) . A G8s tűrhetőbb legalább?Válaszokat köszi. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Interactive Brokers társalgó
- PlayStation 5
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Filmvilág
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BIOS topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest