Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    Kérdeznék egy-két dolgot. Új akksinak mekkora mV-on kell tetőznie? Régen 4404mV körüli érték rémlik. Ez az új 4353mV. Ez így jó vagy valamire utal?

    A múltkori brickelés után V20G-t raktam fel. Ebben az alkalmazásokba belépve, egy alkalmazásra rányomva nincsenek olyan opciók, mint 5.1 alatt. Főként az adatok törlése opciót nem tálalom. Ez hová került át?

    --------------

    A G4 problémákhoz hozzászólva: nekem a G2 is bajos volt, beégett a kijelzője és a kapott 2 újat, mert azok rosszak voltak, ezen kívül volt más baja is, de már nem emlékszem, csereengedelyt kaptam és lett a G4. Bootloop, beégés, kijelző csere, de az új foltos, használhatatlan, újabb kijelző, hamar elhaló akksi. Amúgy gyenge akksi. És akkor a sok ezzel járó várakozás. Futárral elküld, vissza, aztán újra és újra.

    Egyik kollégám vett egy Redmi 4x-et, ezt követően jobban utána néztem ennek a telónak és megállapítottam, hogy ha a G4 végleg meghal egyszer vagy valami lesz vele, többet nem hogy LG-t, de ilyen drága telefonokat sem veszek. Mondjuk a G2-t is használtan vettem (1 hónapos volt), ez is így jóval olcsóbb volt, de akkor is. Vesz az ember egy 150ezres telefont és nemigen van mögötte támogatás és megbízhatóság sem.

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák