- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem akarják vinni a dupla simes G4-emet még 30K-ért sem... Szóval úgy gondoltam frissítem manuálisan.
H818P-hez mi a legfrisebb gyári ROM? -
Sziasztok
Egy LG4-et, duplasim bőr hátlap, sérülésmentes, új akku. Mennyiért lehet eladni?
-
Akkumulátort szeretnék venni mert a mostani 15% alatt kb kikapcsol. Mi az ajánlott?
-
-
Egy pár napja drainelődik az akksim. Eddig foglalkoztam vele de... tegnap este felraktam a töltőre ahogy szoktam és reggel mikor lehúztam meleg volt a telefon és 13%-on állt. Gondoltam elszaródott a kábel vagy a töltő de nem... Töltődött kemény 3%-ot az éjszaka....
Ötlet?
-
Mostanában azt csinálja a telefonom hogy nem akar "elfordulni" a kép. Hiába kapcsolgatom az elfordítás engedélyezése funkciót, ilyenkor csak az újraindítás segít. Valami tipp?
-
Ezek a bőrhátlapok kompatibilisek a Dual simes készülékkel?
-
Ez a Spiegen tok nem kompatibilis a bőr hátlappal? Igaz ez?
-
Android: 6.0
Biztonsági szint: 2016-08-01
Kernel: 3.10.84
Cikkszám: MRA58K
SW: V20d-CIS-XX -
-
-
Na mostmár bekérdezem hogy találkozott már valaki olyan hibákkal hogy:
- Múltkor nem tudtak hívni. Hazamentem asszony telefonjával elkezdtem hívni magam és a vonal szerint kicsörgött viszont a telefonon semmi sem látszott. Feloldottam a képernyőt de még akkor sem volt semmi nyoma hogy kicsörögne... Újraindítás után jó volt.
- Ma azt produkálta hogy hívás után nem tudtam lerakni, sehogy sem. Bármit tudtam csinálni mellette vagy némítani, de a hívást nem tudtam lerakni. Csak az újraindítás segített.
Valaki?
Dual Sim H818P
-
-
01/2016 van a dobozra írva,
azt hiszem izgulhatok...Kíváncsi leszek! -
Az első üvegemet nagyon szépen felraktam de összetört, rendeltem másikat viszont ez alá meg beszállt egy kosz és azt mér nem tudtam kivenni, csak koszosabb lett alatta... :S Msot itt van egy tök új, elszeretném kerülni az előző hibát. Ti hogy és hol csináljátok? Van valami trükk, porszívózzak előtte???
-
-
Az alap galériában rámegyek a szerkesztésre, beállítom a fotót, majd elmentem. A telefon kiírja hogy mentette a képet, de azon semmi változás nem történik... A képet nem találom máshol/más néven.
Találkozott már valaki ilyennel? Mit tehetek?
-
Az alap galériában rámegyek a szerkesztésre, beállítom a fotót, majd elmentem. A telefon kiírja hogy mentette a képet, de azon semmi változás nem történik... A képet nem találom máshol/más néven.
Mit rontok el?
-
-
Srácok, megrendeltem minden tartozékot a QI Töltéshez a DUAL SIM-es telefonomhoz.
De ez a modell nem tudja ezt a funkciót???MOD: Nem látom a PIN-eket hozzá...
-
-
Nemrég vettem a telefon, egyébként jó... de az adatkapcsolatokat nem kezeli túl jól.
Ezzel lehet valamit csinálni?
Most is olyan volt hogy nincs semmi adatkapcsolat, de full térerő, városban. Újraindítás után rögtön 4G.
Wifinél néha 4-5x kell csatlakozni. Vagy ez garanciális probléma? -
válasz
Máriusz TO #26865 üzenetére
Nincs nálam a doboz éppen, valahogy a menüből ki lehet deríteni?
-
-
-
Ki hogy szokta rárakni a telefonra a fileokat?
Gondolkodom rajta hogy wifi-n keresztül küldöm, de tegnap kipróbáltam valami ftp szervert és irtó lassú volt. Van valakinek működő megoldása rá?
-
Ahogy nézem ezek a csoda Spigen tokok nem kompatibilisek a bőr hátlappal... Van olyan ami igen? Vagy hátlapot is kell cserélnem? :S
-
Valami jó minőségű tokot tudnatok ajánlani amitől nem lesz sokkal nagyobb a telefon de véd is!
-
Hogy lehet kikapcsolni azt amikor teljesen feltöltött és "csippan" egyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB Titán ezüst színű 3év Vodafone garanciával dobozával + 120W gyári töltővel
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged