- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
gixxergabi
senior tag
Nekem sem jobb akksi időben a Nougat.
Viber pl. nem is látszott régebben olyan keveset evett (még is megkaptam üzeneteket), most meg mivel be kellett állítani a kivételek közé ha meg akartam időben kapni az üzeneteket, 4%-al az ötödik helyen áll a listában...
Oké ez még béta verzió, ennek is kellene még egy jó pár frissítés ahogy a lolli és a marshallow is a végére forrta ki magát. (sztem)
még adok neki egy kis időt aztán lehet visszalépek -
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi #44375 üzenetére
Egyenlőre az elég érdekes hogy beállítom mintára a képernyő zárat, és feloldásnál előbb húzza majd csak utána tudom a mintát. Meg persze a vibert kellett kivételekhez rakni mert a doze mode miatt nem jött meg üzenet...
-
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #44373 üzenetére
A telefon indításánál dobja fel amikor nem a régiónak megfelelő szoftver van rajta, de lehet nem pontosan idéztem...
Nekem nem törölt semmit visszazárás után.(#44371) ToomyC
adb-fastboot-al zártam vissza
(Usb hibakeresést engedélyezni kell) -
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #44363 üzenetére
Én is eddig bírtam várni a Nougatra, felraktam a 29a-t, és elvileg vissza is zártam...
(csak a not current version zavar az elején) -
gixxergabi
senior tag
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Stauffenberg #43905 üzenetére
Én nem tapasztaltam... én is 20G-n hagytam szerviz után.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Segnior_Barthez #43726 üzenetére
Mindenképp rakd újra (vagy hard reset), próbáld lehető legkevesebb alkalmazással tesztelni. Nem tudom melyik van fent de legalább L-t rakd, vagy van már O és P is. nekem mintha L- el lett volna legjobb az üzemidő
-
gixxergabi
senior tag
válasz
takcslajos1 #43551 üzenetére
Újraindítás csökkentett módban, és akkor kiderül nem e vmi app.
Nekem volt hogy playes frissítés után ragadt be vmi, ezért esti kikapcsolás előtt szoktam inkább frissíteni. -
gixxergabi
senior tag
válasz
killzone1987 #43131 üzenetére
Ne aggódj megjavítják... nálam az LG szerviz hozzáállása is plusz pont, hogy a következő is LG legyen ... talán G7
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Remekelek28 #42851 üzenetére
Újabb gyártású alaplapot kapunk bele. (azért én úgy gondolom hogy módosítottak a gyártás technológián)
Ezért is a hivatalos álláspont szerint a 2016.02-ig gyártott alaplapok eshetnek bele, viszont volt egy két eset aki újabbal is így járt, de a kolléga írása azért megnyugtató...
hjaa és a jótállási jegybe írják hogy mit cseréltek, és egy dátumot hogy mikor. Ez alapján számolhatják, nincs külön feltüntetve... -
gixxergabi
senior tag
válasz
Remekelek28 #42849 üzenetére
+1 év gari van a cserélt alkatrészre, de nem tudom van e utána szavatosság
-
gixxergabi
senior tag
Érdemes megadni fater számát, nekem előtte 5 perccel mindig hívnak a futárok (GLS, DPD), hogy otthon vagyok e, le tudok e menni, hogy ne fussanak felesleges köröket, mert gondolom elég szűkös az idejük...
Regisztráld a készüléked az LG oldalon, és ott tudsz rá "javítást igényelni", és akkor futár hozza-viszi (elvileg) -
gixxergabi
senior tag
Valaki azt írta XDA-n hogy Lengyel készülékére megjött a Nougat... hmmm...
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Trailblazer #42684 üzenetére
Lehet csak "zsebpiszok" ment bele, de elképzelhető, hogy alaplap csere után elmozdult és nem stimmel az érintkezés. 4:20-nál látszik, de nem hinném hogy akkora mozgástér lenne neki hagyva...
(gyorsan én is kipróbáltam szól e) -
gixxergabi
senior tag
válasz
Stauffenberg #42604 üzenetére
Bár enyém 601-es volt és NEM bootloop hibával került be, de a munkafelvevő 602-ig említette a bootloopot. (gondolom ez a hivatalos álláspont)
Cserélték 705-re, jótállási jegyen PCB+előlap+fedél van feltüntetve, és akksit is kaptam(ezekre +1 év gari)
Örülök az "új" készülékemnek, thanks LG -
gixxergabi
senior tag
válasz
Stauffenberg #42599 üzenetére
Ez folyamatos gyors kattogás volt, de rá kellett szorítsam a fülem hogy halljam.
A videófelvételnél az elején volt egy-két "pukkanás" de még G3-on volt ez probléma, G4-en nem vettem észre ilyet...(#42598) H2o-pok
Az üvegfólia az bukta...
Viszont én most nem raktam rá semmit, és tetszik hogy milyen könnyen siklik, és kevésbé gyűjti az ujjlenyomatot... -
gixxergabi
senior tag
válasz
kovaszoskeny #42569 üzenetére
Akkor had tegyelek tisztába, raw természetesen nyers fájl, de én a jpg-ről beszéltem!
-
gixxergabi
senior tag
válasz
kovaszoskeny #42566 üzenetére
jó nekem a G4, viszont vmelyik nap olvastam, hogy pro módba kapcsolva a jpg-nél sincs élesites G4-nél, és ma ki is próbáltam és tényleg mosottabb mint auto módban...
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Bumblebeee #42295 üzenetére
Akkor nem várom, egy hét múlva megyek pestre, beadom személyesen.
De neked folyamatosan ott volt?
Mutatok róla egy képet nem tom elfogadják e, miközben a teló épp nem produkálja... -
gixxergabi
senior tag
Ezt már nem hiszem el...
Feri1977 Biztos nem 2 éven belül van a telód? Mert akkor érdemes lenne visszarakni a szellemképes kijelződ és bevinni a Váci útra, mert láthatod hogy nagyon korrekt az LG szerviz... -
gixxergabi
senior tag
Volt valami éles dátum váltás anno amikor át álltak JDI kijelzőre? Hogy előtte a szellemesedésre hajlamos utána pedig már JDI-vel jöttek? Vagy vegyes...
enyém tudom hogy JDI, csak érdekel... -
gixxergabi
senior tag
-
gixxergabi
senior tag
Megfogjuk kapni a Nougatot, egy szavunk se lehet...
persze remélem nem csak egy full bugost kapunk, hanem az is megélhetne egy két verziót amíg rendbe szedik -
gixxergabi
senior tag
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Vizinyenyec #41877 üzenetére
Vagy a dobozán is rajta van, ezért ne szedd szét.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
takacsbotond #41623 üzenetére
Én úgy tudom igen... De lehet őket kéne megkérdezni...
TMX-hoz került vagy LG? -
gixxergabi
senior tag
válasz
takacsbotond #41621 üzenetére
Milyen diagnózisra adnak komplett újat?
Végül Telekomba adtad, vagy Váci út? -
gixxergabi
senior tag
válasz
Vizinyenyec #41514 üzenetére
Szia.
Mennyiért veszel új g4-et? -
gixxergabi
senior tag
válasz
cicaslany86 #41478 üzenetére
Akkor egy szolgáltatóira, bootlopra 3 év van?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
joekajoeka #41468 üzenetére
Köszi ezt nézem de annyira extra más ikonok stb. azt hittem vmi custom rom...
-
gixxergabi
senior tag
Próbáltam YouTube videót keresni most hogy koreai v10 megkapta a nougatot, hogy még is mire számíthatunk, de semmi.
G5 kinézet lesz? -
gixxergabi
senior tag
válasz
Vikooo #41042 üzenetére
Ilyesmi már nálam is előfordult párszor, amikor kilépek vmi appból, nem reagál semmire csak lezáró gombra. (aztán mintha mise történt volna) Illetve ez a zsebből elővesz és nem működik elsőre-másodikra kopogtatás is bosszant. ez elvileg azért mert felmelegszik zsebben (itt olvastam)
-
gixxergabi
senior tag
válasz
zachary #40863 üzenetére
Blitzwolf fordítható úgy van ki alakítva a feje hogy fordítva is bedughatod akkor is tölt. Nekem 2 méteres van de én is kíváncsi vagyok miért kerüld. Nekem csak annyi a bajom, hogy nagyon merev a kábel.
-
gixxergabi
senior tag
Vegyünk egy akksit (powerbank) és töltsük vele az akksit...
-
gixxergabi
senior tag
Asszem így teljes akku stat :youtube videó
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Stauffenberg #40520 üzenetére
A színzajt gondolom raw-ban értetted...
Próbálgattam a raw-ot többször is, de akárhogy szerkesztgettem utána nem tudtam elérni a jpg minőséget, nem hogy felülmúlni. Maradok jpg-nél, sztem abban nagyon jó... -
gixxergabi
senior tag
válasz
Stauffenberg #40291 üzenetére
nem úgy, hogy szinte mindent kikapcsolsz, amit az emberek többsége használ.
?
Folyamatos wifin van, folyamatos szinkronon, pár fotót is készítettem, wifin felmásoltam gépre, neteztem chrome-fb-viber, sztem használtam rendesen ahogy szoktam, nem a menüben lépkedve értem el ezt az időt.
G3-on nekem max 5:20 volt az elején, sztem annál jobb az akksi.
De nem akarok vitázni senkivel, az üzemidő téma pont ilyen.
Venni kell új akksit, nem feltétlen a telefont szidni... (nem is drága lg-nél) Vagy tényleg venni kell Xiaomit 4000-es akksival
Ma reggel levettem töltőről, bekapcsoltam és 24 perc nyomkodás után ment le 99-re (de volt már hogy 29 perc) -
gixxergabi
senior tag
Egy órája nyomkodom és 20%-ot merült fb lite és chrome-al. (most 4 óra a képernyőidő) nyilván real racing-el nem ennyit merült volna egy óra alatt...
-
gixxergabi
senior tag
válasz
zazenke #40278 üzenetére
A telefont kapcsolom ki este. Nincs mobilnetem, helyette wifi van, de azt nem kapcsolgatom. Mlt funkció valami lg-s adatgyűjtés a rejtett menüben lehet kikapcsolni...
Persze ebben nem volt játék meg navigálás, de úgy vettem észre legjobban maga a kamera meríti, de ezért is raktam be milyen progikat használtam, bár alulra a viber már nem fért bele.
Leginkább este, de napközben sem a szabadban nyomkodom ezért fényerő nem sok volt, na meg a teló is fél éves csak. Bár valszeg még egyszer nem tudnám ezt megismételni -
gixxergabi
senior tag
Kijelzőidő:
50%
20%
5%
és miket használtam 2! nap alatt
V20p rom, wifi állandóan, gps-mobilnet-nfc off, MLT off, este kikapcs, többségében szobában nyomkodtam így az automata fényerő se lehetett magas. -
gixxergabi
senior tag
Na most beparáztattatok ezzel a garancia kérdéssel.
Használtan vettem egy Telekomost ami komplett csere készülék volt, eladó azt mondta onnan indult újra a 2év. (eddig nyugodt is voltam)
Jótállási jegyen viszont azt írja 12 hónapot vállal a T-kom.
Csere készülékre lehet tényleg csak egy év gari van? -
gixxergabi
senior tag
válasz
raven24 #39984 üzenetére
Márciusi android biztonság, aztán, hogy mit reszelnek a motorháztető alatt azt nem tudni sosem.
felraktam sima global rom, rendben lezajlott a frissítés, bár nagyon meleg lett 80C írt a cpuz mikor gyorsan elindítottam, aztán hogy közben mennyi lehetett...(#39983) Potyka03
7-8-9 hó a harmadik negyedév(#39982) kovaszoskeny
Felraktam, de érdemi javulást nem vettem észre képminőségben, ráadásul gondolom ez se használja a szín spektrum analizert (vagy mit), szóval csak színben láttam eltérést... -
gixxergabi
senior tag
2017-03-23 CH/Switzerland és
2017-03-25 GB/United Kingdom / ES/Spain rom, de letöltési linket még nem találtam.
Nyilván csak biztonsági frissítés, de legalább van... -
gixxergabi
senior tag
válasz
H2o-pok #39863 üzenetére
Én kidobtam alóla, egyből nem áll úgy el a hátlap a hangerő le gombnál, hogy alá lássak. (nagyon bosszantott)
Megmértem a gyári nfc fólia alig 0,2mm, ez meg 0,6mm vastag volt. Rendeltem egy más fajtát ami elvileg "slim", kíváncsi leszek... Néztem a Newisdom matrica 0.39mm...
Illetve észre vettem hogy a bőr tokokon van egy kis kiemelkedés ami pont ott kinyomhatja, viszont a műanyag tokon nincs és az gyönyörűen rásimul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest