- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
kentucky
őstag
Még mindig akciós a Nokia DT-900 vezeték nélküli töltő, én rendeltem egyet
-
kentucky
őstag
Valakinek nincs fölösbe Qi-matrica hátlaphoz? Megvenném
-
kentucky
őstag
válasz
DonMaster #17973 üzenetére
Nem akarom a Telekomot bevédeni, de azért a fő vásárlói rétegüknek fogalma sincs, hogy milyen android fut a telefonon, ergo nem azért fognak több Samsungot venni, mert a Telekom visszatartja a G4 frissítését. Valóban szégyenletes dolog, hogy még nem adták ki a marshmallow frissítést, de ilyen elméleteket nem kell gyártani. Egy személyes megjegyzés a végére: nem akartam szólni, hiszen nincs jogom rá, de kérlek, csak egy kicsit erőltesd meg a helyesírást, hogy ne fájjon az embernek elolvasni, amit írsz.
-
kentucky
őstag
válasz
komoramazsi #17968 üzenetére
Hát akkor mást nem tudok csinálni. Egyébként garanciánál gond nem lehet belőle, mivel KDZ flashelés nem egyenlő a garanciavesztéssel.
-
kentucky
őstag
-
-
kentucky
őstag
válasz
komoramazsi #17952 üzenetére
TMH (Telekom) H81510D.kdz
-
kentucky
őstag
válasz
geryboro #17863 üzenetére
Szerintem szóba se jöhet, hogy a vassal lenne gond. Itt az egyetlen probléma, hogy ezt a két program elég hulladék módon lett megírva, és nem is értem, hogy a mai világban milyen létjogosultsága van nekik, de hát ízlések és pofonok, mindenkinek más jön be, csak aztán nem kell akadékosodni azon, hogy laggol egy olyan program, amit moslék módon van összetákoltak, zéró optimalizációval. Nem kell szépíteni, a hardvernek semmi baja.
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #17789 üzenetére
respect
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #17775 üzenetére
Aláírtam. Áldom az eget, hogy az alaplapcsere után EUR készülékem lett
-
kentucky
őstag
64 GB-os MicroSD kártya, házhozszállítással kb. 21 USD-ért.
128 GB -> 40 USD házhozszállítással. -
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #17586 üzenetére
Linket tudnál dobni, ez egészen jól néz ki
-
kentucky
őstag
válasz
neo_xperia #17581 üzenetére
Nekem is ilyen van, ismerősöm úgy szokta csúfolni, hogy koton van a telefonon
WolfLenny: A DLL filet is feltelepítetted?
-
-
kentucky
őstag
Gyerekek, most vagyok 50%-on és 3 óra 10 perc kijelző idő eddig. Ilyen jó még soha nem volt. V20C, chrome+messenger+youtube és persze wifin vagyok. 11 órája vettem le a töltőröl.
-
kentucky
őstag
A betekintés funkciót hol lehet bekapcsolni, valamiért most nem találom :S
-
kentucky
őstag
válasz
o_pegazus_o #17111 üzenetére
Szerintem egy kulfoldi szolgaltatos telo lehet, ami kesobb ki lett fuggetlenitve. Beallitasok-> A telefonrol-> szoftveradatok kepernyorol tudnal screenshotot kuldeni?
-
kentucky
őstag
válasz
o_pegazus_o #17099 üzenetére
Szerintem csak elírták, dobozon milyen régiót ír?
-
kentucky
őstag
válasz
MaxxDamage #17075 üzenetére
Ma gondoltam rá, hogy vajon a 20d mikor jön
Valaki akinek 20d elerheto az megnyitna ezt az oldalt ugy, hogy az egyenlosegjel utan az "imei" szo helyere beirna az imei szamat, majd betoltodik egy oldal ami a telefon informacioit tartalmazza, beleertve a legujabb szoftver letoltesi linkjet is. Ha megkerek szepen egy 20d tulajt, belinkelne a KDZ-t (mobilrol vagyok nem tudok linkelni): csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=imei
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #17053 üzenetére
Hát ja, amíg "portolják" azt a rengeteg béna, szükségtelen appot.
-
kentucky
őstag
-
kentucky
őstag
Nem értem, hogy XDA-n sokan írják azt, hogy bírták garanciáztatni a készüléküket, úgy hogy nyitott volt a bootloader rajta, holott nyilvánvaló, hogy a garancia azonnal érvénytelenítődik, amint kinyitják a bl-t.Csak az USA-ban. -
kentucky
őstag
válasz
geryboro #16601 üzenetére
Először az volt, hogy a beszédhangszóró recsegett, ezért volt az alaplapcsere, akkor egyben kicseréltél a vibramotort, meg a nyomógombokat is (ami sajnos még mindig ugyanúgy berezonál). Ez a szeptemberi szerelés csak egy napig tartott. A novemberi az miatt volt, hogy hiányosan érzékelte a kijelző az érintéseket. Azt mondták nem biztos, hogy lesz kijelzőcsere (mert lehet, hogy az üvegfólia miatt nem érzékel rendesen), de végül egy hét után új előlappal kaptam meg a telefont (a keretről lepattant egy darab, szerencsére még garanciáztatás előtt, úgy hogy megvolt a boldogság). Most már tökéletesen érzékeli az érintéseket, felső hangszóró nem recseg (csak max. hangerőn), egyedüli baja, hogy az alsó hangerőgomb berezonál rezgéskor, ha szabadon van. Ezt lehet megoldom majd úgy, hogy ebayről rendelek kamera-gombsor alkatrészt és kicserélem magamnak.
-
kentucky
őstag
H815 20C kdz BAL régiósoknak.
-
kentucky
őstag
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #15991 üzenetére
Ne már, a QuickPic a cheetah mobilé lett
-
kentucky
őstag
válasz
slatka #15876 üzenetére
Rengeteg dolog meghibásodása okozhatja. Lehet hogy a SoC ment tönkre vagy a telefon memóriája, vagy a tároló is ludas lehet. Azt, hogy pontosan mi lehet a hiba azt lehet még a szervizesek sem tudják megmondani.
aladab: próbáld meg LGUP-pal visszaállítani, de valószínűleg alaplapcsere.
-
kentucky
őstag
válasz
Nikaré #15834 üzenetére
KDZ vagy IMG kell?
KDZ itt van: H81510G_00.kdz
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #15817 üzenetére
Mikor adnak cserepéldányt, mert nekem alaplap cserés volt, de valóban az alaplapot kicserélték, nem pedig egy másikat kaptam?
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #15804 üzenetére
Nem a pánikkeltés volt a célom, elnézést
-
kentucky
őstag
válasz
MaxxDamage #15764 üzenetére
Hát azért rettegni még nem kell, de benne van a pakliban, hogy meghalhat egyik pillanatról a másikra, de eddig 6 millió készülékből kb. 500-ról tudni biztosan, hogy ilyen hiba miatt ment tönkre.
-
kentucky
őstag
válasz
#16514048 #15746 üzenetére
Egyik helyen Rev 1.0-át olvastam, másik helyen azt, hogy a szeptember előtt gyártott készülékeket érinti a hiba, de gyanítom, hogy nem adnának ugyanolyan verziószámot az alaplapnak. Nekem szeptemberben cserélték az alaplapot, szóval sajnos még az előző táborba estem.
A verziószámot úgy tudod megnézni, hogy előhozod a szervizmenüt, a *#546368#*815# kód bepötyögésével a tárcsázóba (Lollipop alatt 277634#*#), majd SVC -> VersionInfo és itt találod a HW Version-t.
-
kentucky
őstag
válasz
Stauffenberg #15744 üzenetére
Kétszer voltam már a Váci úti üzletben, egyszer egy nap alatt cseréltek adatlapot, másik alkalommal kijelzőcsere.
-
kentucky
őstag
Az LG hozzáállása is siralmas. Reddit,xda alapján már 500+ készülék halálozhatott el ilyen módon, és még csak nem is nyilatkoznak ez ügyben. Nekem is Rev 1.0-ás készülékem van, úgyhogy titkon azért rettegek.
Más: Kezdőlapom (Nova Prime + Materialistik icon pack + Weather Timeline).
-
kentucky
őstag
Csak ma redditen öten is írták, hogy random bedöglött a készülékük, elég furcsa de egyre több telefon adja meg magát (bootloop-gate).
-
kentucky
őstag
H81520B_00.kdz Akinek túl lassú lenne a codfi.re-ös link.
-
kentucky
őstag
válasz
zombinyul #15658 üzenetére
Nekem novemberben azt mondták nem cserélik már a hátlapot. Egyébként sajnos a bőr nem ellenálló, és nem lehet mit tenni, a zsebből ki-be húzogatás koptatja, csak azt, hogy hozzászoksz a gondolathoz. Nekem most 5 hónapos a telefon és ahhoz képest elég jól bírja a hátlap.
Más: van olyan biztosító ahol lehet készülékre biztosítást kötni? Egyik ismerősöm szilveszterkor a 6S-ének a kijelzőjét megrepesztette, és hát én is megijedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest