Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolio3
senior tag
válasz
ThorMANfa #40489 üzenetére
A gyári Quick Remote elegendő, nem kell másik appot letölteni. Nekem még idáig minden tv-t megevett, régit, újat, mindent vitt. Setupbox-ok közül is visz párat, UPC-s visszatekerhetőset nem tudott betanulni, az előző setupbox-ot viszont tökéletesen vitte. Ahogy előttem is írták: létrehoztam egy univerzális távirányítót, kiválasztottam mely gombok kellenek, és betanítottam az eredeti távirányítóról. Ezt meg tudtam csinálni teljesen noname klímával is, de projektorral is. Az eredeti távirányítóról minden funkciót, amit akartam, azt be tudta tanulni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Új bontatlan iPhone 16 / 128GB / Black / euronics 3év garancia+ biztositás
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Desert Titán - - Apple Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4GEN MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest