Hirdetés
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila1997
újonc
Üdv!
Lenne egy olyan kérdésem hogy vettem egy G3-mat a vodafonenál de ha internetre csatlakozok akkor folyamatosan még játékon kívűl is dobálja a reklámokat nagyából 10 másodpercenként.
Tudna valaki segíteni hogy hogyan lehet esetleg ezeket a reklámokat böngészőn kívül is letiltani vagy valami megoldást találni hogy használni is lehessen valahogy ezt a telefont?
Előre is köszönöm. -
Balázs1986
addikt
Tök feleslegesen vitáztok 10+ hozzászóláson keresztül egy olyan dologról, ami alapvetően, szolgáltatótól függetlenül híresen bugos az LG-nél (OTA, PC Suite). Van akinek megy, van akinek nem, ezer mindentől függ. Ha friss rendszer kell, akkor el kell fogadni, hogy nem érdemes ezekkel vesződni, illetve sima, törlés nélküli update-tel sem. Vagy ha minden áron ez a vágy, akkor Nexus.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Probert75 #28687 üzenetére
Attól, hogy te megkaptad a frissítéseket, én nem. Ennél fogva nem is tudom szeretni a céget. Szerintem eléggé magától értetődő, hogy ha valakinek rossz tapasztalata van valamivel akkor nem kevés kell, hogy pozitívan gondolkodjon az adott dologról (esetünkben Telenor).
[ Szerkesztve ]
"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."
-
mokus1
addikt
PC Suite nem ismeri fel. Egyik USB-n se. Gyári USB-vel, driverek fent. 2 USB-n probáltam.
Azt írja akkumulátor feltöltve. WIFIn felismeri.
Hol lehet a probléma? -
DJ. Ru$y
félisten
válasz mokus1 #28689 üzenetére
Nem ajánlok. Egyéni ízlés kérdése. Play -> Launcher, képeket megnéz, letölt kipróbál, ha nem tetszik kuka, jöhet a következő ami tetszik képek alapján. Én régen használtam az előző készülékemen talán a GO-t, de egyelőre elvagyok a gyárival gyári widgetek nélkül.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
Cseréld le a launchert, csodákra képes, vagy szimplán dobáld ki a gyári LG widgeteket.
Joccc07
Minek akarsz KDZ után még hibákat javítani? A hiba javítás a root eltüntetésére szolgál, ha KDZ-vel újrarakod már nem kell semmilyen hibajavítás, nem lesz root, se custom recovery semmi. Gyári rendszer lesz.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Probert75
addikt
válasz DokiBaxxi #28676 üzenetére
Ne legyünk már ennyire negatívak. Én is Telenoros vagyok és minden frissítést megkaptam eddig. Áprilisban vettem 5.0-ával. Emlékeim szerint 3-4 frissítés érkezett, maradt 5.0. Ebből az uccsó volt a legnagyobb, amivel teljesen javították a Stagefright Detector által fellelhető 8 sebezhetőséget. Szóval csak visszafogottan a kijelentésekkel.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Szerdán kaptam kézhez a telefont, 32/3 GB-os verzió. Dobozából, Quick Start Guide-ból ítélve Romániából lett behozva. Egyből frissült OTA-n V21A-EUR-XX-ra. Furcsállom, hogy nincs még rá 5.1, de lehet csak túlságosan hozzászoktam, hogy Nexusra gyorsan érkezik, N4-en hónapok óta az 5.1.1-et használtam. Fura egyébként, hogy ennyire nehézkesen bánik egy ilyen viszonylag erős processzor az UI-val. Lassú és laggol is. Nehéz megszokni, de hát valamit valamiért...
Összefoglalóban olvastam, hogy van rá CM. Az mennyivel smooth-abb? Mennyi pluszt ad? Vagy inkább gyari rom+root+Xposed a nyerő?
-
DokiBaxxi
őstag
Mikor meglett a telefon, megpróbáltam azzal is felrakni a legújabb frissítést. Eredmény: rosszul rakta fel, nem volt értesítési sáv és alul nem voltak meg a navigációs gombok
Maradok a KDZ-nél(#28681) Mr X
Már megszoktam, hogy csak én vagyok ilyen balszerencsés[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joccc07 #28675 üzenetére
És a Telenorosok a mindenki oké. Mondom KDZ-vel felteszed most a V21A-t, aztán ha kijön újabb megint felteszed KDZ-vel, a 6.0-t a lengyelek fogják megkapni először, de ez az OTA frissítés nem csak az adott szoftverhez, hanem inkább a telefon hardveres régiójához van némi köze.
-
DokiBaxxi
őstag
válasz Joccc07 #28675 üzenetére
Telenoros vagyok, egy büdös frissítést nem kaptam OTA-n mióta megvan a telefon Én is KDZ-vel raktam fel, a Telenor baszik frissítéseket osztogatni (Nem konkrétan a V21a-ról beszélek, hanem az összes eddigiről + régi telómra se adtak ki egyet se szóval elmehetnek egy helyre)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Joccc07 #28673 üzenetére
Mindenki más? KDZ-vel felrakta igen. Nézd meg itt érdekes, hogy "mindenki más" megkapta, aztán közben kb. 5 régióban van kint. Nem tudom honnan veszed, hogy mindenhova kijött, KDZ-ből pakolja fel mindenki kb.
-
Joccc07
addikt
Melyik az a gyári rendszer ami leghamarabb kapja meg a frissítéseket és KDZ-vel feltehető?
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Game-over
aktív tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz mnorbi11 #28666 üzenetére
Akkor kezdjük az elején. Hivatalos garanciával itthon nem fogsz 32/3 GB-os készüléket kapni, csak 16/2 GB-ost. 1 évig bármelyik készülék EU-s számlával vihető a központi szervizbe, javítják garanciában. Ha eDigital-nál vagy MediaMarkt-ban veszed, akkor 2 év garancia van, LG garanciajeggyel. Szóval, ha "hivatalos" (LG garjegyes) készüléket keresel, akkor van külföldről (de EU-n belülről) kell megvenned, vagy marad a 16/2 GB-os változat.
-
McLaca
őstag
válasz papirzsepi93 #28667 üzenetére
Nekem is úgy tűnt, hogy gyorsabban merül melóhelyi wifin, viszont ott a jelerősség elég tré. Mondjuk mindig is az volt, a V20h alatt mégsem volt ilyen gond. Az is igaz viszont, hogy míg az előbbi szoftvernél gyakran leszakadt a munkahelyi wifiről, most a 20t-vel azért tartja magát elég jól. Most az itthoni wifin (max. jelerősség mellett) 3 óra alatt 1%-ot merült úgy, hogy nem nyúltam hozzá. Viszont az E-robot is azután került rá, hogy megkapta a 20t-t. Mivel nem igazán sikerült - első nekifutásra - elérnem vele azt, amit akartam, így azt most leszedtem, majd figyelem, mi történik.
Ill. még annyit, hogy melóban is nekem úgy merül jobban, hogy miután lezárom a kijelzőt, még vagy fél-1 órán át szép lassan "szivárog" az akkuból a töltés, de aztán ez lelassul és beáll a 3-4 óránkénit 1%-ra - ha nem nyúlok hozzá.Üdv!
[ Szerkesztve ]
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
papirzsepi93
tag
Nekem mostanában olyan problémám van v21a és v20t alatt is, hogy wifin is gyorsan merül. De az a vicces, hogy nem mindig. Néztem, és valami folyamatosan felébreszti, de csak akkor ha a kollégium wifi-jére csatlakozom. Ha az itthonira akkor nem csinál ilyet működik ugyanúgy mint eddig. V20h-val nem csinált ilyet a koliban sem. Szóval ez elég érdekes dolog. Én arra gyanakszom, hogy esetleg ugrál a fölöttem és alattam lévő szinten elhelyezett routerek közt.
Valami más ötlet?
-
mnorbi11
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas gondolkozás után LG G3 beszerzése mellett döntöttem - megvártam az Edigital mai akcióit, mondanom sem kell, hogy a G3 nem volt leárazva
Abban kérem a segítséget, hogy hivatalos garanciával hol tudom jó áron megvenni a telefont? Ahogy a hozzászólásokban visszaolvastam, lehet hogy elég lenne a 2GB RAM/16 GB-os modell is, de ha nem sokkal többért hozzájutok a 3/32-es modellhez, akkor inkább azt venném.Még egy kérdés: mennyi most a hivatalos LG garancia?
Előre is köszi!
-
monster95
tag
Miért van az hogy a telefon sokszor ki írja youtub zene halgataskor vagy böngészéskor hogy a beállítások sajnos leállt.
-
Tibor7878
tag
válasz -Mosquito- #28663 üzenetére
Az s4 -nek nem hogy a kerete, hanem az egész belső háza képes elrepedni a z akkumulátorig xD Na az a GYALÁZAT
-
-Mosquito-
őstag
válasz Karcsi1964 #28660 üzenetére
Látnád a haver S4 króm keretét.. Gyalázat, nem garis csere ez a hiba. Én 18hó alatt 4x vittem szervizbe és cserélték az Active-t. Meguntam. Örülj neki, hogy ezt javítják/cserélik.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Karcsi1964 #28660 üzenetére
Az akkuhiba nem korhoz kötött, léteznek selejtes darabok sajnos. Az enyém egy és negyed éves és semmi baja, volt akinek 2 hónap után újraindulgatott és aksi csere oldotta meg neki. Kár ezt a "típushibák" közé sorolni.
Ha siralmas el kell adni és venni kell mást. (Komolyan, senki nem kényszerít rá, hogy használd.) Ezt a jack hibát sem tömegesen írták szerintem.
Szerk.: Az kimaradt, hogy keret repedésem nekem is van, és nem is cseréltettem egy éven belül sem, mert tudtam, hogy a többi is ugyanilyen lesz. Esztétikai hiba, nem befolyásolja a működést együtt él vele az ember, vagy eladja.
[ Szerkesztve ]
-
Karcsi1964
tag
válasz Aryon87 #28623 üzenetére
A burkolat repedése nekem már másodszor jelentkezett. Felesleges javíttatni. Azt mondták a szervízben, mikor kicserélték az egész első részét a telefonnak, hogy már nem fog elrepedni, mert módosítottak a kereten. Valóban módosítottak. Most felül repedt meg, nem alul. Gyalázat. Ha egy 20 ezer Ft-os telefon lenne, akkor is szégyen lenne a gyártóra. Szerintük ez esztétikai probléma? A jack dugó rossz hardverfelismerése az mi? Az egy éves kor körüli akkuhibák is? Siralmas.
-
dergander
addikt
-
Probert75
addikt
válasz dergander #28653 üzenetére
Ez a cikk egy hajszállal bővebb. Azt írja "A rendszer kezelőfelülete állítólag alig különbözik majd attól, amit a G4 kap".
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz dergander #28653 üzenetére
Nem hinném, hogy megkapjuk azt a UI-t, hisz, akkor ismételten nem vennék a G3 tulajok a G4-et, ezért is nem kaptuk meg egyik frissítéssel sem. Amúgy pontosan ugyanannyit tudunk ám, mint amennyit te semmit.
Az meg, hogy 1-2 másabb dolog? Az egész UI más a G4-en, mint G3-on.
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz -Mosquito- #28651 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
Udv!
Twrp-bol telepitheto gyari, .zip kiterjesztesu rom van erre a keszulekre?
Ha nincs, melyik a "leggyaribb" custom rom?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Csabesz666 #28643 üzenetére
Csináltál factory resetet? Ha nem, akkor beállításokból csinálj, ha az sem oldotta meg, akkor tedd csak újra.
Jobb fent kereső: V21 KDZ és már meg is találod.
[ Szerkesztve ]
-
Csabesz666
aktív tag
21a KDZ filet, hol találok? ..... ugyanis pcsuittal frissítettem, és iszonyúan belassult a teló. Ezidáig semmi gondom nem volt a frissítésekkel, mindegyik hasított.... na ez most nem., tiszta telepítéssel újra szeretném pakolni. Most a tárcsázó kb 15 mp alatt reagál bármire is.
-
kennystyle
aktív tag
Kerestem a topikban de inkább csak ugyanilyen kérdéseket találtam választ rá nem, de hátha...
Win 8.1 alatt akármilyen drivert teszek fel, LG PC suite-ot sehogy sem ismeri fel a telefont a PC, van valami ami segíthet ?
A céges laptopon Win7 van, ott csak feltolom az LG honlapján elérhető drivert és már megy is. -
DJ. Ru$y
félisten
válasz balii22 #28629 üzenetére
Rosszul tudod, írtam már ebben a témában 1-2 hozzászólást, azért tiltják le 2 GB-ra, mert hibás a RAM chip, így bőven problémákat okozhat működés közben.
dergander
Aha, szerintem meg a beszállítóé és nem a LG-é. A LG teszteljen minden memória chipet egyesével, beszerelés előtt? Ezt te sem gondolod komolyan.Hisz miután tesztelik az összerakott telefont és kiderül a hiba, letiltják és nem úgy adják el, hogy "na majd a user szív vele", így 32/2-es modellként tökéletesen működik a készülék. Nem értelek...
[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
-
monster95
tag
Miért van az hogy a telefon sokszor ki írja youtub zene halgataskor vagy böngészéskor hogy a beállítások sajnos leállt.
-
Arween
senior tag
youtubot szeretnék zenét hallgatni,de ha kikapcsol a kijelzőm leáll a zene,mit kellene tennem hogy lezárt képernyőnél is szóljon a zene?
-
steelsec
aktív tag
-
balii22
csendes tag
Szerintetek elírás a 2GB ram a 32gigás g3nál? Úgy tudom 2/16 és 3/32 van
http://www.emag.hu/lg-g3-d855-mobiltelefon-kartyafuggetlen-32gb-fekete-2013355/pd/D78NMMBBM/
[ Szerkesztve ]
-
monster95
tag
Sziasztok
Hol tudom megnézni a telefon gyártási idejét? -
dajkapeter
senior tag
válasz Joccc07 #28626 üzenetére
4.4.4-gyel 2-3 naponta újra kell indítanom a tabot mert belassul... 5.0.1-gyel böngészve a neten 2 lap egyszerre megnyitva és befagyott vele...
Más, talán hasznos lehet valakinek! Pár dolgot vettem már ebay-ről a G3-hoz! Tapasztalatom van bőven velük!
5/3
Asztali töltő G3 akksihoz, jól működik, bár kicsit mintha kontakthibás lenne. Olykor meg kell igazítani az akksit, hogy töltsön. És valóban csak 500 mAh-val tölt.5/4
Hordozható aksitöltő Nagyon jól működik, 2Ah-es töltővel tökéletesen működik. Rendesen tölt, nem csak alacsony áramerősséggel. Ha nem vigyázok úgy becsípi az ujjam, hogy vérhólyag keletkezik. Nem feltétlen felhasználóbarát!5/2
Eredetinek mondott nem eredeti aksi. Még szerencse, hogy németektől jött és nem kínából... Természetesen nem 3Ah-ás, szerintem csak 2Ah-ás. 20% alatti töltéskijelzést sosem láttam, mert kikapcsol a telefon ugyanis fullra lemerül.5/4
Qi töltős autós telefontartó Nagyon jó, stabilan tartja a telefont. A Qi töltés viszont nem az igazi. A töltő rész szerintem messze esik, vagy nem jó a minősége mert nem tölt eléggé. De egyébként stabil a készülék, könnyen levehető a tartófej, nem kell leszedni a tapadókorongot az ablakból.5/5
Vízálló tok G3-hoz, tökéletesen zár, valóban vízálló! Igaz, nem hagytam lent órákig a víz alatt. De nekem csak arra kellett, hogy a Balatonba betudjam vinni a telefont, tudjunk képeket csinálni a vízben és tudjuk mennyi ideje égünk a napon (ha esetleg nem vennénk észre, hogy már napszúrást kaptunk).[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Joccc07
addikt
válasz dajkapeter #28625 üzenetére
Nem is azt mondtam, hogy a nexuson vajsima a rendszer hanem, hogy az asszony honor 4c-jén sokkal simább a rendszer mint az én G3. Még úgy is, hogy nem volt neki újraindítva már több mint 600 órája.
Nexusok amúgy is sorra kapják a frissítéseket ami annyit jelent, hogy 4 frissítésből 3 béta.>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
dajkapeter
senior tag
válasz Joccc07 #28617 üzenetére
Van nexus termékem és nem mondanám azt, hogy vajsima a rendszer... Kevesebbszer omlott össze, mint anno a Sony P-m, de többször mint a G3. És nem volt akkor még root-olva. Root-olni is csak azért root-oltam, mert az 5.0.1-gyel borzasztó volt. Olvass utána nyugodtan. Összeomlott egyszerű böngészés közben... A legstabilabb a 4.4.4-gyel a tabom, de talán a 4.3 gyorsabb lenne.
De igazad lehet, legalább is csak remélem hogy van olyan gyártó aki a google termékét tovább fejlesztette és csinált belőle egy használható rendszert...
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
Gábor-KJ
őstag
-
Aryon87
félisten
Sajna multkor elkiabaltam a "nincs hiba"-t, megjelent az also mikrofonnal a hajszalrepedes
Marciusban lett veve a telo, tavalyi gyartasu.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Kloss
őstag
A Zöld Sárkánynak igaza van, ennél kisebbet már én sem szeretnék, de nagyobbat sem. A mindennapi együttlét ennél nagyobb telefonnal már kényelmetlen lenne nekem.
-
McLaca
őstag
válasz Shinjike87 #28620 üzenetére
+1
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Shinjike87
aktív tag
válasz inkommenzurá #28612 üzenetére
Szerintem is, ahogy Rusi tigris és Zitta maci mondja, úgy is a g3 nyer a topikban. A kijelző mérete miatt én sem aggódnék, rettentő hamar és könnyen meg lehet szokni , sosem gontoltam volna, hogy ekkora kijelzőt szeretni fogok. Ettől fogva meg kisebbet soha többet, azon vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Van rá mód esetleg egy alkalmazás amivel root nélkűl tudnák 2-3 programnak prioritást adni hogy csak végszükségben törőlje a rendszer a hátértárból?
Remélem hogy érthetően fogalmaztam.
Köszönöm. -
DJ. Ru$y
félisten
Erre jobb topik lehet a Milyen okostelefont vegyek? című téma, mert itt a G3 felé fog billenni a mérleg, a Honor topikban a Honor felé, abban a topikban pedig lehet ütköztetni az érveket.
-
Joccc07
addikt
válasz inkommenzurá #28615 üzenetére
A Honor 7 jobb!
De a viccet félretéve. Asszonynak Honor 4c-je van és én ennyire vajsima rendszert még életemben nem láttam pedig elhiheted nem ez az első okostelefonom. Már a 4c is smooth-ságban porig alázza a G3-at.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Kloss
őstag
válasz inkommenzurá #28615 üzenetére
Arra gondolt, ebben a topicban nem sokan fogják azt mondani, hogy a H7 jobb, azt vedd.
-
-FreaK-
veterán
Öcsémnek H7 van, nekem (suprise!) G3. Eszméletlenül tetszik az a telefon, ha nem nagyon játszol, nehéz belekötni, marha igényes minden téren. Viszont én nem váltanék rá (főleg hogy még ráfizetni is kell) a kisebb kijelző miatt, szerintem ha egyszer megszokod az 5.5"-t, nem akarsz majd kisebbet +mindig is a QHD ellen voltam telefonban, azért ha minimálisan is, de észre lehet venni a nagyobb felbontást.
[ Szerkesztve ]
-
Gábor-KJ
őstag
Ez most komoly?
Gondolod valaki aztmondja majd innen, hogy Honor 7?
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
inkommenzurá
csendes tag
Sziasztok, szerintetek LG G3 vagy Huawei Honor 7?
A 10k forintos árkülönbség számomra irreleváns, a kijelző fontos, hogy kicsi legyen, de szép, ettől még LG persze nem esik ki mert 5,5 col, különösebben nem játszanék vele az fontos, hogy ne nagyon merüljön dokumentumokat sokat olvasgassak rajta, meg emaileket írni olvasni, facebookozni, naptár, tehát elég basic dolgok. Valamint mivel analóg gépet nem hordozgatok mindig, fontos lenne, hogy jó, de legalábbis tűrhető képeket készítsen.Ezek alapján van valakinek ötlete?
-
Sefneni
őstag
Jelentem ismét üzemképes a telefonom Múlthéten megrendeltem hozzá az akksit, ma végre át is vehettem.
Furcsa ismét ekkora képernyőn nyomni, az elmúlt egy hétben egy Samsung Ace 3-ra voltam utalvaNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
manozan
újonc
Akit érdekelne a 6.0
http://mobilarena.hu/hir/meg_ebben_az_evben_erkezhet_a_marshmallow_az_lg_g3.html
LG G3 3GB TITAN
-
sch_a
addikt
válasz Peterzon94 #28604 üzenetére
Köszi. Felidegeltek, megrendeltem máshonnan 91-ért.
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz monster95 #28601 üzenetére
Ott van egy LG központ, meg nagy a felhasználói bázis Lengyelországban.
Link gomot használd, ha linket akarsz beilleszteni!
Shinjike87
Passz, nem használtam még az általad leírtakat.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
Olyan jó, hogy 82-85ezerért hírdetik egy csomó helyen, aztán ha felhívom őket, akkor vagy 10ezerrel drágábban, vagy 1 hónap átfutási idővel adnák. Én meg már eladtam a telefonom. Pedig bevállalnám az 1 év bolti garanciát is. Ha valaki rendelt mostanában olcsón, az megírhatná akár PM-ben is, hogy honnan sikerült rendelnie. Én már 3-4 boltot felhívtam. Köszi szépen.
-
monster95
tag
http://napidroid.hu/ekkor-kap-android-6-0-t-az-lg-g3/
szerk:Mért van az hogy a lengyelek kapják meg először a frissítést?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Xbox Series X|S
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest