Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mokus1
addikt
Biztosan lesz.
Valaki tud segíteni? TOT flash után a piros 2 után elakad majd a MiniOs-nél áll. Mit csináljak?
-
mokus1
addikt
Valaki egy xceedkernelt tud nekem linkelni?
Amit találok a fórumban általában már nem él -
mokus1
addikt
A TWRP-t tudom törölni, ha igen akkor hogyan?
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Néha azt csinálja a telefon, hogy ha csökken az akkufeszültség akkor elkezd újraindulgatni.
Aztán pl 30%-ról leesik hirtelen 12-re majd visszugruk 20.ra,Jól gondolom, hogy az akksi kuka?
-
mokus1
addikt
válasz SkyLine3000 #35870 üzenetére
Nekem az ez előtti Sony Xperia Arc S is ezt csinálta.
-
mokus1
addikt
Este kikapcsoltam a telefont és úgy tettem fel a töltőre a telefont.
Éjszaka valamikor felkeltem, ránéztem és az akkumulátor ikon jobb sarkánál egy hőmérő ikon volt és a telefon is tűzforró volt. Persze gyből kihúztam.
Ez mitől lehet? -
mokus1
addikt
6.0-ra felmegy a kamera mod? Ami kicsit nagyobb bitrátát engedélyezett 5.0 alatt?
-
mokus1
addikt
6.0-hoz van-e már Cloudy vagy esetleg valami gyárira hajazó rom? Visszagörgettem de nem találom a választ
-
mokus1
addikt
Szaisztok!
Ugy adódott hogy ket telefont kell hasznalnom. Nagyon megszerettem a g3at.
Dual simesben megeri gondolkodni? Lecserelnem a sajatom egy olyanra. Olyat honnet? esetleg mas tipus? -
mokus1
addikt
válasz Viktor0610 #30817 üzenetére
Telekom igen, a kicsengésnél is igen érdekes hangokat ad a telo.
Rootra valami?
-
mokus1
addikt
Egyik pillanatrol a masikra ha bekapcsolom a mobiladatot nem működik. Ujrainditottam es most mar azt mondja nins is rootolva. 6.0
Volt mar valakinek ilyen problémája? -
mokus1
addikt
válasz sony100011 #30476 üzenetére
Én semmi újdonságot nem vettem észre. Annyi hogy a 720p/120fps a mód-> lassú mozgás alá került.
-
mokus1
addikt
Még egy hiba.
Quirck Circle ki van kapcsolva mégis ha bejövő hívás jön úgy elő kis ablakban, viszont az érintésemre nem reagál. -
mokus1
addikt
6.0nál nem tudok valamiért Here Mapsban az SD-kártyára menteni. Mi lehet a probléma? Miért nem látja?
-
mokus1
addikt
6.0-ban a játékoptimáló mit takar, tudni valamit a működéséről?
-
mokus1
addikt
válasz korpicschess #30313 üzenetére
Nem tudtam hogy utángyártott az akksid biztos elsiklottam felette. Sajnos azzal tényleg lehet probléma de most ahogy néztem írja a kalkulált energiafelhasználást.
Kelhban: Olvasd el az 1.hszt állítólag valakinek visszaállítás után és észlelték hogy turkáltak a szoftverben, én nem merek biztosan mondani.
Eddig ugye úgy működött hogy visszatetted gari előtt a kiadott legfrissebb szoftvert és nem volt probléma.
-
mokus1
addikt
válasz korpicschess #30309 üzenetére
Ez nagyon gáz. Én 16 perc képernyővel, 4 perc telefonálással 96%-on állok most és reggel 7:30kor húztam le a töltőről. Teljesen automata fényerővel. Wifi+mobilnet+sync+GPS on.
Jó nem használtam gyakorlatilag semmit a telefont de mégiscsak 8 óra üzemidő alatt merült 4%-ot.
Gyári 6-os, egyelőre még nincs piszkálva. -
mokus1
addikt
válasz gixxergabi #30291 üzenetére
Köszönöm ez megoldotta a problémám! Rossz helyen kereste.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
Feltettem a 6.0-at tényleg nagyon pörgős a rendszer. Egy problémám van.
Csináltam a Titaniummal mentést a számomra fontos alkalmazásokból de visszaállítani nem tudom pedig ott vannak a SD-n. Hol keressem a hibát? -
mokus1
addikt
1. Hsz mikor lesz frissitve a 6.0Val?
Ma szerettem volna neki allni de a T nem akarja. Se tv se telefon se internet. Mobilnettel meg nem huzom le. Ha cloudy van fent vissza kell tenni egy Teljesen gyari romotvugye?
Neg egy kerdes. Ma mar 3x all biztonsagi uzemmodba a telo. Mire gyanakodjak? -
mokus1
addikt
Beta már van, bár gondolom nem újdonság
CM -
-
mokus1
addikt
válasz Skynet258 #29485 üzenetére
Felreertesz.
Uvegfoliahoz nem vizezek.
Fel lehet szedni de elsore lesz perfekt. Mert ha mar porszemeket kell eltavolitani akkor el van basva az egeszNem azt irtam hogy varni kell egy napot hanem akkor meg ha az elek nem tokeletesek oda szivja magát.
Amit most vettem gyakorlatilag hozza se kellett ernem, Letakaritottam a kijelzot raraktam a foliat es fent is volt. -
mokus1
addikt
1.Letakaritottam a kijelzot.
2. Kb 1 centit lehuztam a vegebol es hozzaigazitottam a kijelzohoz.
3. Ezek utan lehuztam az egeszet es ratettem ovatosan a kijelzore.
4. Vartam hogy kiszokjon a levego.
5. Ahogy kiszokott picit ra nyomkodtam es nagyon jo lett.
Ez uvegfolia.
A simat szappanos vizzel szoktam felrakni.
Viszont ha egyszer rarakod tobbet ne huzd le mert csak rosszabb lehet jobb nem. Van olyan hogy 1 nap is eltelik hogy tokeletesen illeszkedik ezert celszeru este felrakni amikor mar nem lesz zsebben a telefon. -
-
mokus1
addikt
válasz HUTCHDB #29412 üzenetére
A leírtakból a TWRP-sel. Egyszerűbb, és a TWRP nagy segítség lehet a későbbiekben. Egyébként az első verzió a sima root nem is mindig sikerül mindenkinek.
Más: Ma volt időm Romolgattam, illetve kerneleztem.
Kernel: Navel-chupachups, rin. egyértelműen a Navel marad.
ROM: Gyári, Cloudy, Androidnow. Egyelőre a cloudy majd valamikor megnézem a fulmicsot is. -
mokus1
addikt
válasz Balázs1986 #29394 üzenetére
Samsung MicroSD 32GB, talán class 10-es ha jól tudom.Belsőre még nem próbáltam.
dunc: Majd teszek fel videót de egyelőre csak családi videók vannak
-
mokus1
addikt
Nekem működött normálisan, legújabb T-s szoftver volt fent de most délelőtt feltettem a cloudy novellel és ebben gyárilag van. a 60 frame/sec-es FHD-ból gondolom.
Egyelőre tetszik, mindent áttudtam menteni faszán.
Kíváncsi leszek hogy a 27mhz-es gpu milyen hatással lesz az akksira illetve a még csökkentett cpu órajel.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Arra gondoltam kiprobálom a Cloudyt.
A videónál a FHD 60fps illetve a bitráta növelések számomra fontosak. Ezt ugyanúgy megtudom benne csinálni? -
mokus1
addikt
válasz dajkapeter #29294 üzenetére
Én pl 1500Ft-ért rendeltem ebayről BF-en CCF340-es tokot ami egyben hátlap is.
-
mokus1
addikt
válasz Shinjike87 #29063 üzenetére
Megéri, én rászántam egy pár órát, sokkal smoothabb lett az egész. Egyébként oversharpingra én sem vettem észre semmit, de érezhető a gyorsulás. Gördülékenyebb lett.
Persze nem akarlak rábeszélni, de ritka jól le vannak írva mit hogyan kell csinálni
-
mokus1
addikt
Még egy kérdés a CTT-ből én a 75-ös OC-s szedtem le. Ha nem OC-sat szedek le akkor az overclocknak annyi? Azt nem a kernel intézi? Melyiket használjátok, láttam hogy Donlaca egyet nagyon dicsért de nem találtam konkrétan melyikről van szó.
-
mokus1
addikt
GPU-val mit lehet kezdeni?
-
-
mokus1
addikt
CTT modra valak tud mondani valamit ?
-
mokus1
addikt
válasz Fitzgerald #29010 üzenetére
download: hangerő fel+ usb be
-
mokus1
addikt
CTT modot gyári ROM alá feltudom tenni? Mi szükséges hozzá? Sima rootolt ROM a gyári alkalmazásoktól megszabadítva.
-
mokus1
addikt
Kérdés, a rootolás bezavar a frissitésbe ugye?
-
mokus1
addikt
Nekem ux 16600 cpu 14000.
Mitol vsn ez? Semmi nem futott a háttérben. -
mokus1
addikt
válasz dredjudge84 #28832 üzenetére
Legegyszerűbben feloldod a kijelzőt, majd hangerő le megjelenik a menü -> ne zavarjon BE. Ennyi.
-
mokus1
addikt
szia!
Én most vettem 11.11-én. 1300ft volt.
Nekem az a típus van aminek a hátlapját le kell pattintani és ezt fel. Qi-s.
A hátlap így pihen.Teljesen jó anyagból van. Egyébként a kijelzőre érdemes rakni valami fóliát, vagy üveget és ha karcol se karcol. Maximum azt. Az 300Ft-ot szintén megért.
-
mokus1
addikt
PC Suite nem ismeri fel. Egyik USB-n se. Gyári USB-vel, driverek fent. 2 USB-n probáltam.
Azt írja akkumulátor feltöltve. WIFIn felismeri.
Hol lehet a probléma? -
mokus1
addikt
válasz dajkapeter #28474 üzenetére
Milyen típust?
-
mokus1
addikt
Használtok olyan autós tartót, amiben a töltés megvan oldva valamilyen módon?
-
mokus1
addikt
Naviból milyen szoftvert ajánlotok? Nokián a beépített Here-t használtam.
Google maps teljesen jó lenne csak ugye az nem offline. Fontos lenne hogy külföldön is tudjam használni.
Esetleg fizetős is szóba jöhet -
mokus1
addikt
válasz Meggyi001 #28395 üzenetére
Köszönöm, a rootot most csináltam meg a kamera kedvéért, illetve az előre telepített ezer program törléséért. Mondanom sem kell, hogy rengeteg erőforrás szabadult fel. A felvételek így valamivel több helyet foglalnak de pl a FHD60-nál látható hogy folyamatosabb a kép.
Akkor majd játszom vele. Egyébként nagyon tetszik a telefon! -
mokus1
addikt
Mi ez az xposed amirol folyamatosan beszéltek?
-
mokus1
addikt
Olyan kerdesem lenne hogy erdemes rootolni a telefont a videozas es fotozas erdekeben es a bizonyos cajlokat cserelni? Ha rootolok utana majd az erkezo 6.0at felfogja kinalni a telefon? Amit emlegettek v21a-t az mar az? Nekem T-s. Bocsanat az egyertelmunek tuno kerdesek miatt lumiarol tertem at
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Google Pixel topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- League of Legends
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851