Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Lehetnek még fordulatok Honor 400 ügyben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quattro
tag
válasz
DJ. Ru$y #23437 üzenetére
Így van, mint ahogy mondtam én nem vagyok sem okostelefon sem android szakértő. Éppen ezért fordultam hozzátok. Akkor legyen ez az én szégyenem. Csak próbálom megfejteni, hogy mi az oka a túlmelegesdésnek ezzel elkerülve a felesleges vitát a bolttal, hogy hülyeségeket beszélek mert biztos, hogy próbálnak megvezetni, akit csak lehet. Tisztelet a kívételnek. De lehet, hogy én vagyok a hülye és a bolt korrekt és ennyi tudd a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 256 GB Hálózatfüggetlen
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest