- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
Melyik gyári KK volt a legjobb? L vagy N? Vagy másik?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
szabosasito
aktív tag
válasz Earl_Muttley #14889 üzenetére
Örülök, hogy megkerültek, remélem a telefon jól fog működni, / a kis rohadékoknak pedig szilánkosra kéne törni mind a két kezét, hogy még kitörölni se tudják....../
Együtt érzek veled.
-
Tibor7878
tag
válasz Saccco #14885 üzenetére
Valaki nem tud olyan trükköt, hogy ez a rész olyan legyen mint a 4.4-en? Nem azért de így a lolliban értelmét vesztette a funkció, hisz nem lehet 1mozdulatra kilőni bármit csupán a legutóbbi alkalmazást, alkalmazásváltásra pedíg egyenesen használhatatlan, akkor már egyszerűbb a menübe visszatérnem. Én pl ez miatt nem frissítek, sok-sok dolgot szoktam csinálni a telon egyszerre a munka miatt és a lollin ez nagyon nem lenne egyszerű..
Szomorúság[ Szerkesztve ]
-
SharpSA
veterán
Windows 8.1 64 bites rendszeren működik rendesen a LG Flash Tool 2014? Gondoltam megejtem az első kdz flashelést. Viszont nem megy. A nyelv kiválasztás után OK, majd ellenőriz, tesz-vesz, analizál és "Problem with communication between cell phone and PC" hibával megáll. Húzzam le a kábelt, indítsam újra, majd nyomjak a Retry-re. Driverek telepítve, az eszközkezelőben is minden rendben.
Szerk.: na most nem download, hanem rendesen bekapcsolt állapotban csatlakoztattam a készüléket és így rendben működik. Biztos jó a leírásban a download módba lépés? Mert nálam a szoftver megcsinálta ezt és csak normál működő állapotban volt hajlandó továbblépni.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
DonLaca@
senior tag
Akinek CloudyG3 alatt térerő problémája lett ugye feltette a romhoz a hozzá való basebandot is?
-
samu100
tag
válasz Earl_Muttley #14889 üzenetére
Remélem megkapják ami jár nekik.
-
Earl_Muttley
őstag
Jard megjárva.
Megvan a telefon és az óra, a telefon külsőre ép, az óra jár, és egyben van.
Ami nincs meg az a memóriakártya és a telefonomnak a tokja.
Szerdán kapom kézhez a cuccokat, meg a szép emberek vallomását elolvashatom, amihez szerintem Rivotrilra lesz szükség, név és cím a szerkesztőségben!
Egyszóval, félig már happy end!!Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Shummo
senior tag
Hi! csatlakoznék a táborotokba, de egyenlőre még segítséget kérnék, hogy ti honnan ajánljátok a g3 megvételét?
GSM boltból akarom 27% áfával. Teljes gyári csomagban, de ha jól olvastam a garancia az mind1, szóval az 1 év forgalmazói bőven elég.
Ti melyik boltot preferálnátok? (jó lenne mimnél olcsóbban)
Köszike -
Misi1980
senior tag
válasz KonzolKartel #14884 üzenetére
Próbálkozom de nem nagyon találok olyat ami működik is.Ha esetleg te tudsz ilyet linkeld légyszives.
-
Saccco
nagyúr
SEA V10k-t frissítettem OTA-n V20B-re. Minden gond nélkül frissült.
A futó alkalmazások nézetét kár volt átállítani erre a kártyás megoldásra.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
geris197
tag
Köszönöm szépen a gyors választ.Viszont én mikor feltettem a 2.8.0.0 twrp image fájlt akkor nem tettem semilyen más kép illetve zip fájlt és mégis van modem mentési lehetőségem.A 2.8.3.0 twrp-t akartam múltkor feltenni,de azt mondátok,hogy abban nincs modem mentési lehetőség,azért hagytam is.Akkor most ez hogy is van?Ha én nem tettem fel ezt a zip fájlt akkor hogy van modem mentés 2.8.0.0-ban?És ha felteszem 2.8.3.0-t és mellé azt a zip fájlt akkor nem lesz modem mentés??Bocs ha hülyeségeket kérdek,de kicsit zavaros
-
válasz zoleeno1 #14870 üzenetére
Én tavaly februárban jártam így a G2-vel, úgy hazavágtam az első 2 nap alatt, hogy a linux sem látta. (hozzá voltam szokva a hűlye mtk-s procis telókhoz, hogy ott szinte mindent lehet), aztán vissza vittem a boltba, t-mobil, és mondtam h ota frisítés után nem indult el, erre ők oké, semmi baj, megcsinálják (szóval elhiszik), csak amikor nézegette a papíromat a srác, akkor azt mondja : te ez még csak 3 napos telefon, ki is tudjuk cserélni, és akkor nekem sem kell itt kínlódnom vele, akarsz egy újat? Mondom neki ja, akarok. Így lett egy új G2-öm megint 3 nap után, de többet nem is tégláztam le...
https://gamergep.hu/
-
válasz KonzolKartel #14868 üzenetére
Szervizeseken kívül sztem másnak nincs , próbáltam keresgetni én is JTAG cuccost.....ja én is azt mondtam neki h mondja azt h frissítés közben vagy utána nem indult el...
-
KonzolKartel
őstag
válasz Helltak #14851 üzenetére
Ha nincs download mód, akkor az már hardbrick lesz sajnos. Azt JTAG-el lehet feléleszteni, de nem tudom, hogy az országban van e már valakinek erre hardvere. Ha minden kötél szakad, akkor vidd be szervizbe, és mond meg, hogy frissítés közben elszállt.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Misi1980
senior tag
Néhány hozzászólással elöbb írtam hogy hogy nekem gyári 20f-en soha nem volt gondom a térerővel.Ma délután úgy döntöttem kipróbálom a cloudy 2.0.A telepítés után nálam azonnal jelenkeztek a hálózat ingadozások és sokszor nulla térerőm volt.Megy vissza a gyári 20f.
-
mckangi
senior tag
Használ valaki ezzel a telóval goggle chromecastot ?
Minden funkció rendesen működik vele?Poco F3
-
geris197
tag
válasz samu100 #14841 üzenetére
De itt hogyan nézitek meg eldobta-e a hálózatot és mikor,hogyan???Mert abban a menüpontban nálam csak egy csík van,előtte egy fogaskerék,mutat ott 10%-ot és alatta a szöveg: A telefon akkumulátor használata készenléti állapotban.Meg alatta használat részletei Idő be 16h 29m 39s És akkor ebből hol látom,hogy eldobta és mikor a hálózatot?????
-
Typhoon47
senior tag
válasz Just_Reboot #14847 üzenetére
4 óra környékén, balanced modba. Performancebe ennek a fele.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
(#14845) Helltak -nak szüksége lenne segítségre fiúk! Már download mód sincs! Légyszíves aki ért jobban hozzá, írjon neki, ne hagyjuk cserben...
-
Just_Reboot
addikt
Aki RR romot használ mennyi kijelző jön össze egy nap? Illetve ez a DarkMaterial állítható vagy csak a fekete van?
-
szabosasito
aktív tag
-
takika258
tag
A nevjegyekhez utólag nem lehet a galoriabol hozza adni kepet,mert csak akkor tudok hozzadni hogyha egy uj nevjegyet addok hozza,van erre valami megoldas?
Sony Xperia P,Sony Xperia SP,LG G3
-
storm3
senior tag
Ezt a jel nelkuli ido statisztika hol talalhato?
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
KisBundi
őstag
Most ezek a térerő problémák csak szürke importos készülékre jellemzőek vagy bármelyikre akár?
-
Helltak
őstag
Sziasztok!
Flash tool-al szeretnék feltenni egy gyári v20f-et, cloudy 2.0 van most rajta, de 11%-on megáll, a telefonon meg 0%-ot jelez végig.. Mindent a leírás alapján csináltam, annó g2-vel is sokszor flasheltem így romot, nem volt gond :/[ Szerkesztve ]
Vivo X100 Pro
-
samu100
tag
-
KisBundi
őstag
Én nem értem ezt! Fogom a kezemben a telefon és meg sem mozdítom, majd leesik a térerő 1-2 egységre, majd újra fullra. Ez nekem nem tűnik hardveres problémának. Szoftveresen ezt nem lehet orvosolni?
-
-FreaK-
veterán
Ha érdekel valakit:
AndroidNow_HD_8.2_SE_Lollipop - full rom
UPDATE_AN_HD_8.2_to_8.3_signed - incremental updateSmall Update AndroidNow HD 8.2 to 8.3 SE
- ADD 3Minit - Custom Icons Battery Settings
- Fixed a display name ROM -
samu100
tag
válasz Mittu88 #14828 üzenetére
Vannak gyári romok, illetve custom romok is. Amelyik jobban megfelel neked. Nem marad meg a root jogod ha gyári rendszerre frissítesz. Kitkatből a legfrissebb a 10n talán. Vannak hibái a lollinak, de semmi számottevő. A rendszer sokkal smoothabb lett, a multitasking is javult. Olvasd át rendesen az összefoglalót utána kérdezz, minden benne van, utána kérdezz bátran, használd a keresőt is. Custom romokból CloudyG3 és a ChupaChups amit tudok ajánlani.
[ Szerkesztve ]
-
Mittu88
senior tag
Pár kérdés, mert új vagyok még itt:
Melyik romot érdemes feltenni? gyári lollipopnak vannak hibái? ha rootolom a 4.4.2-n a telót és utána frissitek 5.0-ra, akkor megmarad a root jog?
Ha a KitKat jobb, honnan tudom a legfrissebb ilyen romot leszedni?Bocsi hogy ennyi kérdésem van, de átfutottam az összefoglalót és ezek vagy nincsenek benne, vagy átcsúsztam az info felett.
szerk.:
Perpill V10g-EUR-xx van.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz KisBundi #14824 üzenetére
Viszed a magyar számlát, bebattyogsz a váci útra, megmutatod a készüléket és a papírt és láss csodát. Ha követed a topikot láthattad, hogy Jacis egy SEA készüléket vitt oda (tuti nincs rá magyar gari sehogy, csak bolti), és páran mások is írták. Nincs ebben semmi meglepő, ezt vállalta az LG.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Kasya
nagyúr
válasz aTe014 #14822 üzenetére
Azert mindennek van arnyoldala...
A HTC-sek azt mondjak, hogy az M8 rendszere a legsimabb (Nexus feeling).
A G3 famhata kb annyira igaz, mint a Samsung borhatasa...semennyire. A HTC viszont nagyon is femhatasu
A HTC stereo hangszoroja xart se er szvsz. Aki azt valoban stereonak tudja hasznalni, akkor emelem kalapom.
A kijelzoje a HTC-nek kicsi a haz meretehez kepest...nem ugy mint a G3-nal. -
aTe014
aktív tag
válasz blt.62 #14817 üzenetére
Az M8 egyedüli pozitívumának (a G3-mal szemben) a sztereó hangszórókat lehetne felhozni.
G3-nál nagyobb kijelző, szinte ugyanakkora méretben.
Az M8 a valódi fém miatt nehezebb, viszont a G3-nak is tökéletes fémes hatása van.
Az akku-idő használatfüggő, abban nem tennék különbséget.
Ár-érték arányban a G3 nyer.Ha esetleg egy váltáson gondolkozol, akkor youtubeon csomó összehasonlító videó van, persze célszerű lenne lollipop-os videókat nézni.
Röviden: a G3-tulajok azért vettek G3-at, mert szerintük nincsen szebb, jobb telefon a piacon. Beleértbe engem is.
i14Pro
-
Dalzarus
tag
Nah rendeltem 3 féle tokot és 3 féle üveg screen protectort a budget árkategóriából, Kínából Január végére megjön, majd jelentek
-
blt.62
őstag
Szerintetek a G3 jobb mobil mint a HTC M8?
MegtorloXp
-
NandorHUN
addikt
Azt valaki tudja, hogy ANHD ROM topikot miért törölték XDA-n?
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Saccco
nagyúr
válasz danielgalaxy #14803 üzenetére
A vásárló az alkalmazás fejlesztőjétől vásárolja meg az alkalmazást. A legtöbb helyen a fejlesztő felelős az adók felszámításáért (ahol alkalmazható). Az EU-s áfatörvények módosításainak eredményeként az EU-tagállamok vásárlói esetén a Google felelős az eladások áfájának felszámításáért, beszedéséért és átutalásáért. - [link]
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
pinterto
tag
A napokban vettem a telefont, és frissítettem az 5.0 v20f verzióra.
Előtte nem rootoltam, van lehetőség a rootolásra?
Érdemes custom rom-ot felrakni, van köztük stabil verzió amin minden funkció rendesen működik?
Milyen előnyökkel jár custom rom-ot feltelepíteni?
Még új vagyok a témában, szívesen fogadom az infókat. -
KisBundi
őstag
Sajnos nekem ma menet közben autóval össze vissza ugrált a térerő. Telefonálni nem lehet vele ott ahol eddig az S4-el gond nélkül tudtam. 45km-es távon vagy 4x dobta el a térerőt. Megjegyzem, hogy ha 1 helyben áll a teló, akkor stabil jelet fog. Sajnos ez így vállalhatatlan. Nem is értem, hogy ilyen szemetet hogy adhat ki az LG zászlóshajónak, mikor alapvető funkcióját nem látja el! Sajnos csak bolti garim van rá, de olvastam, hogy így is el lehet küldeni az LG-hez. Ki tudná ezt nekem vki fejteni bővebben? Mik a feltételei? Egyáltalán tudják javítani? Mert ha nem, akkor optimus 2x után újból felháborodottan távozom az LG-t használók köréből.
-
t.imi
addikt
válasz Saccco #14799 üzenetére
KDZ-vel felraktam 3 napja lollit, aztán olvastam, hogy a kamera jobb a 4.4-ben, rootolni is egyszerűbb (?)
Haladok szépen sorba, ezért pakoltam vissza a 10l-t.
Lehet, hogy az ART miatt történt, nem tudom. Nagyon ott a tojáshéj még a fenekemen LG vonalon
Rám ne hallgass, ez tudomHölgyek / Urak!
Az miért van, hogy a play-on letöltés megy mint álom, gyári böngésző, opera, chrome csak vánszorog??
[ Szerkesztve ]
-
Saccco
nagyúr
válasz danielgalaxy #14801 üzenetére
Az adó miatt. Nem minden esetben lesz több.
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv,
Csak egy minimális segítség kellene. Már egy ideje zavar, de most rákérdezek. Play áruház vásárlásnál a feltüntetett összeg, aktuális fizetésnél mindig több lesz. Ez vajon az átváltás miatt van?