Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Magisk
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutaj01
aktív tag
-
FZOLI96
csendes tag
Valaki le tudná irni, hogy mit éri meg változtani a rejtett menüben és hogy hogyan, a telefon "erősitése" érdekében? Előre is köszönöm!
LG-G3-F400K-32/3 Android V20E
-
leslien
nagyúr
Jishnu Su, frissítés
nézzétek meg talánez mmár működikLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
David3
őstag
Sziasztok!
Az LG gyári launcher-ében miként lehet a menüben mappát létrehozni? Eljutottam addig, hogy a menüben jobb felül rábökök a beállításokra, ott van, hogy alkalmazások szerkesztése, és jön ez az üzenet: Jelölje ki a 'felhasználói beállítás' menüpontot az 'Alkalmazások megtekintése' alatt az alkalmazások átrendezése vagy mappa létrehozása érdekében.
Na, de ezt hol találom?
G3 előtt N4-en Nova Launchert (megvásárolva) használtam, ott ugye egyértelmű volt a dolog...
[ Szerkesztve ]
-
Nunder
őstag
válasz SharpSA #14380 üzenetére
Ez volt az egyik kérdésem a hölgy felé. Külön kitértem rá, hogy a honlapon 3GB-ot írnak, de sok helyen csak 2GB szerepel. Kétszer is letisztáztuk, a válasz az volt, hogy náluk csak a 2/16 valamint a 3/32 érhető el. Úgyhogy reménykedem, ha nem az, akkor megy vissza.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
mtm800
senior tag
-
bigdigit
addikt
Ez a 32/3-as változat tudtommal nálunk eleve csak szürke importból elérhető....én nem is mertem foglalkozni vele.
-
Nunder
őstag
válasz andreas49 #14378 üzenetére
Köszönöm a konstruktív hozzászólásokat, le is adtam a rendelést egy 32/3-as verzióra a Tér-erő-nél. Leadás után 10 perccel csörrent a telefon, igazolták a rendelést, tájékoztattak a szállításról, valamint válaszoltak a kérdéseimre.
Le a kalappal előttük. Szerdától jövök aktívkodni
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
anzo
senior tag
válasz Relisys #14375 üzenetére
Ne várd annyira a Lollipop-ot.
Az elsők között voltam akik feltették de most visszatértem a KK-ra. Gyorsasággal és a stabilitással nincsen semmi gondom viszont nekem nagyon de nagyon hiányzik az, hogy nem tudom módosítani a fájlokat, nem lehet egyenlőre visszaforgatni az L-es apk-kat. Illetve vannak olyan futurek amik számomra visszalépés pl. a lockscreen-re nem lehet kitenni widgetet és az értesítéseket is vagy teljesen letiltod vagy minden szar állandóan ott figyel pl. csatlakoztatva van a BT füles vagy az óra.Mondom a rendszerrel magával nincsen baj működik rendesen nekem egyenlőre felejtős ameddig nem élhetem ki kedvemre a mókolási ingereimet.
-
Relisys
senior tag
Sziasztok!
16 GB-os T-mobile-os LG G3-as készülékem van, de még mindig nem kaptam meg rá az új android frissítést. Jelenleg 4.4.2 fut rajta. Tudja valaki, hogy mikorra várhatom a frissítést?
Köszi
-
gara1
csendes tag
válasz Nunder #14369 üzenetére
Én innen szereztem be..dél előtt megrendeltem, másnap délután házhoz hozták ujpestre. A futár még azt is megvárta, hogy kibontsam a csomagot és megvizsgáljam a telefont!Doboz, töltő fülhallgató.
Egy év garanciával.Ami jo az LG szervizbe.
Maximálisan tudom őket ajánlani!
link:
http://ter-ero.com/fooldal/muszaki-cikk-mobiltelefon/lg-d855-g3-4g-32gb-titan-termeklap[ Szerkesztve ]
-
aTe014
aktív tag
válasz Nunder #14369 üzenetére
1 hónapja rendeltem innen.
Teljesen korrekt rendelés-intézés, a telefont gyári dobozban, összes tartozékkal, fóliával küldték. Eredetileg 1 év garancia is elég lett volna nekem, de annál az árnál nem sokkal többért odaadták 2 év garanciával, szóval akár alkudni is lehet náluk (A bolt garancialevele mellett angol nyelvű LG garancialevél is van a dobozban, bár az IMEI-szám nincs rajta, igazából nem tudom, hogy az kell-e...csak azt remélem, hogy nem lesz szükség igénybe venni. )i14Pro
-
saintex72
aktív tag
válasz BazsiBazsi #14361 üzenetére
Dealextremen nagyon olcsón találsz. Két fajtát is vettem a legolcsóbb a jobb. 4-7 collos méretű teljesen jó.
-
Nunder
őstag
Két hónapja elvétve, de 3 napja napi szinten keresgélek a neten, hogy honnan szerezzem be a telefont. 16/2 és 32/3 is érdekel, de nagyon nehéz olyan boltot találni, amely nem ÁFA mentes, vagy tartozék mentes készüléket árul, továbbá LG által elfogadott garanciát kínál.
Expansys-on kívül létezik olyan bolt, ahonnan normális "csomagot" kap a vásárló? Böngészve a fórumot találtam eltérő válaszokat a kérdésre, de az utóbbi időben megfogyatkoztak.
Erősen gondolkozok a 32/3-as verzión, ebből még kevesebb van. Továbbá az a tény, hogy szinte minden bolt 32/2-ként tünteti fel, így nagyon nehéz érdemi infót kapni az általuk árult készülékről.
Kérdésem tehát roppant egyszerű: aki az elmúlt hetekben-hónapokban vette a telefont, az honnan szerezte be? Csábító az olcsóbb ár, csak a bolti garancia mértéke a megtévesztő.
Amik eddig jónak tűnnek: XXL GSM, Expansys. Mindkét verzió érdekel.
Talán hasznos lesz a tapasztalatgyűjtés a hasonló cipőben járóknak.
-
geris197
tag
Azoktól kérdem kik sokat romolnak és van fent TWRP.Még a 2.8.0.0 használjátok vagy valaki feltette már a 2.8.0.3.-at?Aki feltette legújabbat van valami változás?Mondta valaki multkor,hogy valami funkció hiányzik belőle csak nem emlékszem mi.Érdemes feltenni?
-
Saccco
nagyúr
OTA-n szeretnéd? Régiótól függ, például a SEA csak nemrég kapta meg, ráadásul csak a 20B-t. PC Suite-tal is tudod ellenőrizni.
IMEI alapján itt tudod ellenőrizni:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=IMEIszámotidepl:
http://csmg.lgmobile.com:9002/csmg/b2c/client/auth_model_check2.jsp?esn=35xxxxxxxxxx[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
_Ata_
tag
Sziasztok!
Az normális, ha még nem jött ki a Lollipop frissítés? Független, 32gigás verzió.
-
arsenix
tag
válasz BazsiBazsi #14361 üzenetére
En most rendeltem meg OLX-en. 2500 Ft, a sracnak note3 keszuleke van, azt mondja neki tokeletes (csak most nincs raktaron)
Egyebkent az Unofficial Cardboard Large modelljehez fel van tuntetve a G3 mint tamogatott modell.
-
BazsiBazsi
aktív tag
Sziasztok! Szeretnék egy google cardboard-ot venni a G3-hoz. Mivel 5.5-ös kijelzője van nem vagyok biztos benne hogy belefér mindegyikbe, valakinek van tapasztalata ezekkel? Ebayről szeretnék rendelni sajnos itthon kb nem lehet kapni sehol.
-
DonLaca@
senior tag
válasz KisBundi #14359 üzenetére
Sharpening fix. Bármely romra telepíthető.
-
KisBundi
őstag
válasz szabochris #14358 üzenetére
-
nincskedvem
aktív tag
válasz szabochris #14350 üzenetére
Természetesen tudom,hogy fakultatív, csak amint feljebb is említettem,és mások is, hogy nem feltétlen van értelme.
-
szabochris
aktív tag
válasz nincskedvem #14329 üzenetére
Pont ezért hoztam létre a csoportot.
Nem kötelező a belépés!!!!!! :S -
DonLaca@
senior tag
Köszönöm mindenkinek a tanácsokat. Arra lettem volna kíváncsi hogy ha én a gyári akkuból 5 órát tudok kihozni akkor ezekből vajon mennyit. 10 óra már mindenre elég lenne az 6000mAh. 7200-7700mAh biztos kamu adat.
(#14347) KisBundi
Most is flip tokban van. Nem is látni hogy néz ki a telefon valójában.[ Szerkesztve ]
-
tutaj01
aktív tag
válasz Just_Reboot #14343 üzenetére
Feljebb már írtam!!! Holnapra jegelte, mert nem megy senkinek!
LG G3 32GB/3GB > LG G4 Brown > LG G5 Titan+Cam Plus > Huawei Mate 9 + Mate 10 Pro > Huawei P30 Pro
-
veterán
válasz Just_Reboot #14338 üzenetére
Nem jelent meg a kamera? Tehat a gyari app?
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Just_Reboot
addikt
Felraktam ezt a zipet előtte belenéztem egy gyári kamera alkalmazás volt benne meg még pár fájl. De hiába flasheltem recoveryből nem történt semmi.
-
DonLaca@
senior tag
Kínából rendelném. Van vagy 1000 fajta. Melyik a minőségibb?
-
DonLaca@
senior tag
Használ valaki extended batteryt a telefonhoz? Vagy másik telefonhoz. Gondolkodom egy 7200mAh beszerzésén. Csak azt nem tudom hogy mennyi a valós akkumulátor kapacitása egy ilyennek. 6000mAh már jó lenne.
-
Kasya
nagyúr
válasz nincskedvem #14329 üzenetére
Ki az az idomilliomos, aki meg MA es XDA utan FB-ra is kepes felmenni a telefon miatt?
Amugy is itt a legszelesebb a felhasznaloi es olvasoi kor...(#14306) zsoltmester1: Szep..ma ki is probalom!
-
nincskedvem
aktív tag
válasz szabochris #14326 üzenetére
Beléptem most , de nem sok értelmét látom,mert itt is meglehet mindent beszélni. Egyetlen értelme -szerintem- ,hogy ha valakinek azonnali segítség kell ott kaphat.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Just_Reboot #14325 üzenetére
En azt toltam fel. Tokeletesen mukodik.
Pontosabban semmit nem vettem eszre, leven stock alapu romon vagyok.
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
szabochris
aktív tag
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
KisBundi
őstag
ANHD 8.0 vagy Cloudy G3 vagy ChupaChups?
-
lefkosia
őstag
-
Land
veterán
válasz bigdigit #14284 üzenetére
Lollival már jobb, mint Kikat-tal G2/G3/N4/N5-tel, de pl fekvő Youtube videónál vagy akad a hang vagy nincs. Álló nézetben meg tökéletesen megy a hang. Fektetett Poweramp-nál sincs hang, csak állítottnál. Fura még mindig.
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
saintex72
aktív tag
válasz bigdigit #14305 üzenetére
Olyan, mint egy otg kábel csak a slimport van ráírva piros betűkkel. Nincs olyan isten, hogy iphoneról linkeljek, fürdéshez ezt használom.
Én csak psp játékokhoz meg xbmchez használom. Az 1080 p 5.1 filmeket streameli akadozás nélkül. Hogy ezeknek mi a paramétere fogalmam sincs. De a munkahelyeden nem semmi házimozi rendszer lehet. Média markt?
Viccet félretéve én ennyit tudtam "segíteni", de majd az okosabbak leírják vagy esetleg az eladó tud segíteni. -
zsoltmester1
újonc
Sziasztok! Csináltam egy noti kezele appot quick circle-re: https://play.google.com/store/apps/details?id=zsoltmester.qcn
Kíváncsian várom a véleményeket -
saintex72
aktív tag
válasz bigdigit #14300 üzenetére
EBayről rendeltem, most 2000 forint körül láttam. Nekem olyan van amihez külön hdmi és táp kábel kell. A kollégámé egy komplett megoldás, az enyém tökéletes, az övén akadozik a kép.
Sajnos merült, de eddig minden androidos telefonom ilyen volt, ez mindenképp pozitív változás.
Ha végre a bluetooth is rendesen működne nem lenne problémám.Kakuk100 : az első találatoz mit szólsz? Hola free vpn?
De ha spanyolul akarsz tanulni akkor valamelyik másik! ☺
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Micro Four Thirds
- Facebook és Messenger
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Óvodások homokozója
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- Asszociációs játék. :)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Note10+ 12/256GB Karcmentes, gyönyörű állapot!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest