Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Prohardver app (nem hivatalos)
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
-
Mobilarena
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aryon87
félisten
válasz
blt.62 #28340 üzenetére
Igen. Ahogy eszrevettem nalam mindig kesve erkezett a riasztas, mar javaban vihar olt, mikor csipogott a riasztas
G3on ugyanez volt ha jol emlekszem. De jelez. Azt is kulon be lehet allitani hogy mikre riasszon.
Pistakiss, ha jol tudom a telenorosok kaptak frissitest, tegnap neztem en is, de semmi ertesites nem jott a tmobilosra.
-
-
Aryon87
félisten
válasz
blt.62 #28324 üzenetére
Playbe ird be rendesen (weather & clock), es az elso talalat lesz: kek ikon, esos felho es nap.
Magyar menus. Telepites utan mikor elinditod, az "idojaras" opciot kell kivalasztani. Engedelyezni kell a helymeghatarozast hogy ahol vagy, annak az aktualis helyet jelezze. Beallitasokban azt hiszem fel ira a legkisebb frissitesi intervallum.Tobbfele meretu widgetje kozul valogathatsz.
-
Zolio3
senior tag
válasz
blt.62 #22171 üzenetére
Nem mindegy hová teszed a zenét. A belső memóriába a Ringtones mappába tedd, vagy külső sd-re sdcard/media/audio/ringtones mappába. Ha a készülék rootolt, akkor a system/media/audio/ringtones mappába is teheted, utána az attribútumot 644-re. Utóbbi megoldás a leghatékonyabb.
-
expander
senior tag
válasz
blt.62 #20514 üzenetére
igy nez ki
hatterkent beallitani? nemtudom mire gondolsz, ez egy widgetviszont a lockscreenen vannak animaciok, ha engedelyezed neki, es ott esik az eso, ho, vagy sut a nap, ha eppen olyan ido van
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
blt.62 #16729 üzenetére
Azért a generációváltást ne úgy képzeld el, hogy hatalmas változások jönnek, ez csak egy marketinges agymenés. Ez csak annyit tesz, hogy jönnek az idei modellek, amik próbálnak néhány aspektusban jobban lenni. Apránként adagolják a fejlesztéseket. Egy gyártónak ha jól megy, akkor nem tesz bele egy telefonba hatalmas fejlesztéseket, mert akkor ellőné a következő 2-3 évre a puskaport. Inkább a lecsúszóban lévő gyártók szoktak nagyot gurítani, hogy visszaszerezzék a népszerűséget (lásd: Motorola, amit az utóbbi 2-3 évben művelnek az zseniális, csak itthon nincs hivatalos Motorola forgalmazás meg szerviz sem).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
blt.62 #16718 üzenetére
Én is a G4-re várok (pletykák szerint nem lesz ott az MWC-n, csak májusban jelentik be). Két lehetőség van:
1.) Lesz annyival jobb, hogy áldozzak rá többet.
2.) Nem fog annyival többet érni, de cserébe az G3 ára leesik. Bár szolgáltatótól nekem így is 75k körül lenne jelen pillanatban a G3, szóval inkább az első opciót szeretném ha megvalósulna.
Egyébként semmit, de tényleg semmit nem tudni arról, hogy mi lesz a G4-ben, pletykákra sosem szabad adni (legalábbis vásárlási szándékot építeni rá biztosan nem). Mindenkinek van biztosan egy kívánságlistája, hogy mit szeretne, de ezek a bejelentésig csak vágyak.
Amúgy nem értem miért akarsz megszabadulni a HTC One M8-tól, az is egy remek telefon. Van valami különösebb oka annak, hogy lecseréled? Nem pénztárcában akarok kotorászni, ne érts félre, csak nem teljesen világos nekem, hogy ugyanabból az évből származó csúcsmobilok között akarsz váltani.
-
-
aTe014
aktív tag
válasz
blt.62 #14817 üzenetére
Az M8 egyedüli pozitívumának (a G3-mal szemben) a sztereó hangszórókat lehetne felhozni.
G3-nál nagyobb kijelző, szinte ugyanakkora méretben.
Az M8 a valódi fém miatt nehezebb, viszont a G3-nak is tökéletes fémes hatása van.
Az akku-idő használatfüggő, abban nem tennék különbséget.
Ár-érték arányban a G3 nyer.Ha esetleg egy váltáson gondolkozol, akkor youtubeon csomó összehasonlító videó van, persze célszerű lenne lollipop-os videókat nézni.
Röviden: a G3-tulajok azért vettek G3-at, mert szerintük nincsen szebb, jobb telefon a piacon. Beleértbe engem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Politika
- Vallás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Projektor topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 128gb bontatlan, független
- Honor Magic 7 Pro 512GB / Fekete / Független / Újszerű állapot / Gyári garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 11 Graphite Gray 4GB/64GB
- Bontatlan Xiaomi 15 12/256GB Fehér eladó
- Eladó xiaomi 13t dual 8/256 GB kék színű független 18 hó garival +ajándék foxpost automata
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest