Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
duduati
aktív tag
Olyan hibába botlottam, hogy a teló egyszercsak kirakta, hogy bevan dugva a fülhallgató. ZSebben volt a teló, minden rendben volt vele, most kivettem, és a fenti sávban ott az ikon, hogy fülhallgató van. Headsetet bedugva hallanak meg minden, de ha kihúzom akkor semmi hang. Ikon ottmarad és semmi. Gyári rom, gyármi minden. Újraindítás nemsegít.
Van valami megoldás a dologra, vagy irány vissza gari?
-
duduati
aktív tag
Érdeklődnék, hogy G2 nél gyári ROM-mal mennyire szokványos, hogy mostanság eldobja a térerőt. Eldob, és nem is talál újra. Ezt kb 2-3 naponta csinálja. Újraindítom és jó. Igaz hogy Telenor, és rengetegen vagyunk telenorosok a faluban, de kicsit rosszat sejtek.
Előre is köszi!
-
duduati
aktív tag
-
duduati
aktív tag
válasz
Doky586 #64263 üzenetére
Igen, kerdezni akartam :-)
Kerdes az lenne, hogy a hyari frissitett Lg g2 lollipop-rol vissza tudok e terni a gyari 4. Valamennyire? Arra ami alapbol volt fent,mert ez a lollipop nekem nagyon lassu. Tudom hulye voltam hogy frissitettem,most meg viszakoznek, de a jo gyors kis telombol lett egy nagyon lassu :-(
Gyari modszerrel szeretnem,hogy a gari maradjon.
Koszi -
duduati
aktív tag
válasz
fery02 #64261 üzenetére
Érdeklődni szeretnék, hogy Loliról van a visszalépés a gyári 4. nemtomivolt-ra
Lefrissítettem gyári progiból, de nekem nagyon nem jön be. Hiányolom a gyári blacklist progit, meg egyébként is fényévekkel lassabb, illetve beakad.
Telefon nincs mókolva, nem is szeretném, ha van olyan megoldás hogy root nélkül visszaálljon az érdekelne.
Előre is köszönöm!
-
duduati
aktív tag
válasz
Jacksonrodeo #62719 üzenetére
Ez lehet hogy az lesz. Délután kipróbázom. Bár kicsit bonyolultabb, de hátha
KÖszönöm mindenkinek a segítséget!
-
duduati
aktív tag
Feltettem a gyári Loli frissítést. Eddig minden oks vele, de nem találom a hívás blokkolót. Pontos nevét nem tudom mi volt a gyárinak, de itt nem találom sehol. Bénavagyok és nem találom, vagy kivették belőle?
Előre is köszi a helpet!
-
duduati
aktív tag
Mesterurak!
Köszönöm a segítségeket, ma én is beléptem a G2 klubba. Még ismerkedem, de eddig tetszik a teló nagyon.
Remélem nem csalódom benne, az első LG készülékemTovábbi szép estét!
-
duduati
aktív tag
válasz
Nfsman20 #53356 üzenetére
Értem, és köszönöm!
Ha a térerő gond nem jönne fel, akkor szerintme megtudok barátkozni vele. A jó ár/érték nagyon vonzza az embert, és több szebb példányt lehet találni belőle mint pl S4-ből.
Még egy olyan kérdés, hogy a hívás blokkoló-t ez az android is tudja? Gondolom nem teló, hanem android függvénye. Gondolok itt a gyári ROM-ra.
Mégegyszer köszönöm a helpet!
-
duduati
aktív tag
válasz
coleen #53357 üzenetére
Ilyen dolgok után meg csodálkoznak a telefonosok is, hogy utálja őket az ember, és szemétnek gondolja mindenki. Én autó vásárlásnál fogadtam meg, hogy a kereskedést azonnal kerülöm, el sem indulok, mert konkrét kérdésre is igennel válaszol, odaér az ember a világ végére és azonnal látja hogy nem úgy van. Erre rávágja hogy hát nem, de másoké se ilyen. Persze, de direkt ezért kérdeztem.
Aki megteheti jól jön egy DAS-es jogvédelmi biztosítás, évi 50k, de mindenféle dologban intézik az ügyet. Nekem ahol eddig meghallották hogy van, ott 2 napon belül megoldódott a dolgom. Él a családra, az autodban ülő emberekre, sőt arra is, aki az autódat vezeti, nem kell hogy családtag legyen. Biztosítókról meg ne is beszéljünk... Szóval meggondolandó mennyire sok 50k.
-
duduati
aktív tag
Tiszteletem Uraim!
Gondoltam lecserélni a telómat, és nézegettem az LG G2-t.
Olvasgattam itt, hogy többeknek térerő gond van, illetve léttam , hogy a keret is meg-meg reped néha.
Szeretnék kérni egy két véleményt a telórol, illetve, hogy ha veszek, mire figyeljek vételnél.
S3-am volt eddig, hibátlanul üzemel, sosem volt baj vele, ezért is tartok kicsit a számomra ismeretlen LG-től.,Segítségeteket előre is köszönöm!
További szép estét!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest