Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredy02
tag
válasz
Gabman #55626 üzenetére
Nekem is azt csinálta itt egy videó is:[link] szervizbe vittem vele azt mondták elvált a felső üveg réteg az lcd-től, kicsit be is nyomható volt. Cserélték az egész lcd-t viszont valamennyire így is csinálja, szerintem ez normális. Főleg szürke képnél full fényerőn figyelhető meg.
-
Mastershifu
tag
válasz
Gabman #55524 üzenetére
Szia!
Az 5 éves SIM-mel kapcsolatban írok. Nemrég beszéltünk erről ezen hsz. és cikk kapcsán. Abban maradtunk, hogy kb. 2 évnél régebbi SIM már valószínű, hogy nem találja meg az LTE-t. (Erre példa az enyém is -- Telenor)
Ahogy Quqesz is írta, szerintem az első körben a SIM-et néz(es)d meg, mielőtt nekiugrassz a telefonnak. Cheers.
Szerk.: Hát hogy napokat nem kell rá várni, ha ez a baj, az fix. Max. perceket egy új SIM-re.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gabman #55527 üzenetére
en is vodas vagyok, nalam sincs 4G opcio, de mivel a telefon nem EU regios, nagyon nem lepett meg a dolog. viszont az elofizetesem sem LTE-s, igy max a halozat kijelzeserol maradok le, nem a sebessegrol. van amugy egy angol srac youtube-on, aki hasonlo gondokkal kuzdott, neki egy ROM csere meg nemi tweakeles megoldotta a problemat
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Gabman #55527 üzenetére
Sim csere első körben minimum,aztán kiderül. Lehet kell hogy vodas rom legyen fent,ez v20d jelenleg. Nekem a vodatól van a teló és először nem jelzet 4g-t a rom mint neked,de jött egy sms a vodától,hogy indítsam újra a telót és lett 4g lehetőség(mintha ott lett volna az,csak a voda nem aktiválta)
-
tompyka
csendes tag
válasz
Gabman #55524 üzenetére
Én is szenvedtem sokat a 4G vel.
Nekem csak a Vodás ROM -al megy.
Ezzel a frisstés app letölt egy LTE config update -t és újraindítás után lesz 4G.
Vodás vagy?
Gondolom az a a baj, hogy a sw kiadásakor még nem volt Voda 4G és kell hogy frissítse az infót.
Egyébként nem értem, miért nincs alapból minden romban, minden kártyával ez a lehetőség?Nekem még egy gondom volt: Állandóan edge-n állt és alig akart hsdpa-ra vagy 4g-re váltani, ez biztos készülékhiba volt mert minden ROM-al ezt csinálta.
Kicseréltettem az egész telefont és tökéletesen működik. -
válasz
Gabman #55464 üzenetére
Elvileg lennie kéne ezekkel a feltételekkel LTE-nek, szóval most jön a telefonon kívüli gyanú...
Sim kártyád pl hány éves?Amúgy a telefon nem jelzi ki külön, ha keres LTE kapcsolatot (ha jól emlékszem volt egy ilyen kérdésed is), egyszerűen csak ha be van kapcsolva és elérhető, akkor rácsatlakozik.
-
petipetya
nagyúr
válasz
Gabman #55447 üzenetére
Ugyanez van a dobozon és a szoftver verziója is egyezik. Egyből mutatta a 4G-t a beállítások / hálózatok / internetmegosztás és hálózatok / mobilhálózatok / hálózat típus menüpontban.
Ennek ellenére csináltam egy gyári beállítások visszaállítását is, mivel mindig így lakom be a telókat. Nálad is érdemes lenne megcsinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest