Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Nubia Red Magic 10 Pro - erő van, nyelvtudás nincs
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Imádom a G2-met!
-
Ferenczi Áko
addikt
Tudnátok ajánlani nekem valamilyen programot, ami olyan mint a Htc Blinkfeed?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Zsolto #53842 üzenetére
Miért nem elégedettek az emberek a jelenlegi szofverrel? Nekem anno a G pro-n ugyan az a verziószám futott, és még kit-kat sem jött ki rá itthon hivatalosan. Törökországban igen. Felraktam, de nem igazán vált be, visszaraktam aztán a 4.1-et,amivel kb hibátlan volt a telefon. Én most is ezt érzem, v20H-val. Semmi hibát nem tapasztaltam, teszi a dolgát. Max az újdonság ami miatt picit várom a 5.0-t, de majd megjelenés után minimum 1 hónappal rakom fel, ha olyanok lesznek itt a fórumon a visszajelzések! Addig meg nyugi van részemről!
-
Ferenczi Áko
addikt
Ár-érték arányban best of. Rendkívül személyre szabható, és elggé kompakt, mert majdnem kitölti a teljes előlapot a kijelző. A dupla koppintásos feloldás és lezárás,a knock code és a hátlapra fabrikált kezelőgombokat szintén diícséret illeti! Egyedül a talán a 16 gb fix memória zavarhat, de akkor vegyél 32 gb-ost modellt!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
firemanus82 #53582 üzenetére
Én Dolphin browsert használok. Még az Xperia z1-nél kezdtem el, és hozzászoktam. Szerintem gyorsabb mint a gyári böngésző..
-
Ferenczi Áko
addikt
Egyébként azt vettem észre, hogy nem kell már Messenger az üzenet küldéshez, úgy mint anno, mikor a Facebook és a messenger csak együtt működött. Nekem most csak a Facebook van a telefonon, és tudok üzenetet küldeni. Lehet hogy csak nekem újdonság..
-
Ferenczi Áko
addikt
Erre esetleg valaki?
-
Ferenczi Áko
addikt
Eybayen kívül tudok más helyet ahonnan lehetne rendelni kamera védő üvegfóliát?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
RomiJosy #53127 üzenetére
Aki farzsebben hordja a telefonját, meg is érdemli hogy meghajoljon. Csak azert rögzült be mindenkibe az I6 és a farzseb hajlás, mert ebből csináltak hírt..
Én egyébként pont egy Sony telefonról tértem vissza Lg-re, és az anyghasználatot meg a walkman részt leszámítva az Lg nyert. -
Ferenczi Áko
addikt
Lehet, hogy én vagyok vak, de hol tudom bekapcsolni a Quick Window opciót?Meg van, tárgytalan!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
eladogeppc #52785 üzenetére
Nyilván azért mondott 50ezret,mert továbbadja, és valami haszon kell rajta neki.. Viszont a stílusa amit a bemásolt szöveg alapján látok, eléggé nagyképű, tipikus iphone user, akit szívem szerint jól megleckéztetnék és hazazavarnám a sarokba.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Real_Necro #52753 üzenetére
Telenoros vagy? Nekem is csinált ma olyat.. Volt H+, net viszont nem..
#52751 Cingáriusz: Szerintem az NFC jelre gondolsz!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
szabosasito #52733 üzenetére
Mar tárgytalan!
-
Ferenczi Áko
addikt
Jó reggel! A képernyő feloldásánál meg lehet szüntetni a widgeteket?
-
Ferenczi Áko
addikt
Nincs valakinek eladó Quick window tokja? Esetleg tudtok ajánlani valakit, akitől érdemes venni?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
fery02 #52701 üzenetére
Ollé Amigo! Ez ám a meglepetés! Nem laktam be semennyire net híján (az új helyemen még nincsen) így hazamentem a szülői házba, és feltoltam rá a V20H-t.. Összehasonlítási alapom nem nagyon van, mert míg 20B volt rajta, nem is nagyon nyomkodtam! Jobb mint a Sony, az ziher! 16 gb-os az enyém, és sajnos frissítés után nem lett 32 gb-os..
Amúgy 62.500 ft-ért vettem, még több mint egy év telenor garival! Előttem az Lg már bizonyított a G Pro-val, de alighanem ez most sem lesz másképpen.. Über jó ez a telefon, és ami nagyon jó benne, hogy piszkosul testreszabható... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Cingáriusz #52680 üzenetére
Beállítások/képernyő zárolása/háttérkép
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Ferenczi Áko #52666 üzenetére
A másik pedig az, hogy honnan tudom hogy a 32 gb vagy a 16 gb verziot töltöm e le?
-
Ferenczi Áko
addikt
Es ha telenorhoz nem talál frissebb fw-t, akkor kdz-vel rakhatom rá a legfrissebb független romot? Gari ugrik ilyenkor?
-
Ferenczi Áko
addikt
Inkább megvárom már az 5.0-t..
-
Ferenczi Áko
addikt
A telón amit vettem ez van: D80220b
Telenor függő! Jó ez nekem vagy pakoljak rá mást? -
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Pár hónap eltévelyedés után újra Lg telóm lett! G Pro-m volt anno, imádtam, csak lejárt a garija és eladtam.. Utána Xperia z1-em lett, de nem tudtam megszokni, így eladtam és vettem egy G2-t. Sok kérdésem nincsen, hellyel közzel olyan mint a g pro, plusz dolgokkal! Hazataláltam.
-
Ferenczi Áko
addikt
Valaki nem válna meg eme készülékétől? Ha igen, keressen privátban!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Nektek sem elérhető az az oldal,ahonnan a hivatalos .kdz file-okat lehet letölteni?
-
Ferenczi Áko
addikt
erre valaki esetleg?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Tudom, hogy ez nem az a ház,de szerintem tudtok segíteni. G pro telóm van, és 4.4-ről szeretnék visszaállni 4.1-re. Lehetséges ez anélkül, hogy tönkretenném a telefont?
-
Ferenczi Áko
addikt
Tárgytalan! Másik usb csatlakozót kellett használni!
-
Ferenczi Áko
addikt
Hol a legolcsóbb most a G2 alap csomag? 16 gb-os elég.. Az xxl gsm oldalán 152.000 ft. Esetleg valahol olcsóbb#
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
manokaki #627 üzenetére
Nyilván a G pro-nál sem lehettek sebességbeli gondok. Ott egyedül a kamera az ami aggaszt..a másik esélyes a Z1, de az azért is mert nagyon jó áron jutnék hozzá. 145k Sony garival. Nagyon meg kell gondolnom mert most egy időre meg akarok állapodni..Szóval szerintem a G2 kiesik a pixisből inkább lesz a G pro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BinX
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest