Hirdetés
- IFA 2026: 4K-s, 144 Hz-es kijelzővel jönnek a Lenovo csúcstáblái
- Elárasztották az utakat a Tesla robotok
- IFA 2026: Új TCL táblagépek két méretben, kétfajta kijelzővel
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- IFA 2026: Két új TCL telefonban debütált a papírszerű NXTPaper AMOLED kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- IFA 2026: Jövőre Xiaomi villanyautók is kaphatók lesznek Európában
- iPhone topik
- IFA 2026: Nem az AI tüntette el a kávát, a Tecno szabadult meg tőle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
-
ALBY
senior tag
-
törölt tag
-
nyunyu
félisten
Nem mindig volt magatol ertetodo a forditott T elrendezes, az csak 84-ben jelent meg az IBM Model M-mel.
Elso AT billzeteken meg nem volt ilyen, Model F-en a numpadon levo nyilakat kellett hasznalni NumLock OFF allasnal.
(Model F terminal valtozatan volt kulon kurzor is.)Vagy pl. C64-en csak 2 kurzorgomb volt, igy felfelet a shift-le-vel, balrat meg a shift-jobbraval erted el.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
ALBY
senior tag
Nem hittem hogy még jobban el lehet cseszni a kurzorokat, de igen!
-
nyunyu
félisten
-
törölt tag
Nem, a legnagyobb hatranya a TALAN lesz magyar kiosztasa. Amugy meg van boven 30k alatt felgongyolheto bil. aminek van dorid es iOS tamogatasa. Egyiknek sem elvezheto a bil. jarasa es szornyu rajtuk gepelni.
volt régen szilikonos kakaóbiztos felcsavarható. otthon el is tettem, ha a gyereket majd le akarom tiltani a gépről nem kell jelszavazni meg szenvedni. megkapja azt, onnantól eszébe nem jut hozzányúlni
ez biztos jobb annál, de nem én vagyok a célcsoport
-
macskea
őstag
Várd meg azt, aki majd leírja, hogy ennyi pénzért már milyen jó mechanikus billentyűzetet lehet venni...
Az is jönni fog hamar. 
-
Lord Sidious
senior tag
Nem, a legnagyobb hatranya a TALAN lesz magyar kiosztasa. Amugy meg van boven 30k alatt felgongyolheto bil. aminek van dorid es iOS tamogatasa. Egyiknek sem elvezheto a bil. jarasa es szornyu rajtuk gepelni.
-
zdanee
őstag
Az a kurzor gomb elrendezés a '90-es évek Mac-jeit juttatja az eszembe

-
gergejly
aktív tag
pont így nézett ki egy billentyűzetem, amit ripityára törtem, és a közepe kb egy darabban maradt
-
Decske
senior tag
Akkor inkább már egy microsoft foldable keyboard, mint ez a csoda. Ennek így nincs sok értelme, hogy ilyen hosszú.

-
Freiherr
őstag
30k... Ha iOS-es termekhez akar valaki egy nagyon jo billentyuzetet, akkor inkabb egy magis keyboard plusz par k-ert. Nem lehet felgongyolni, de legalabb nem csuszkal es a butterfly kialakitasu billentyukon is nagyon jo gepelni.
"Nem lehet felgongyolni"
Ezzel el is mondtad a legnagyobb hátrányát ezzel a kütyüvel szemben,aminek pont ez a legnagyobb erénye.Körtét az almával esete kb. -
Lord Sidious
senior tag
30k... Ha iOS-es termekhez akar valaki egy nagyon jo billentyuzetet, akkor inkabb egy magis keyboard plusz par k-ert. Nem lehet felgongyolni, de legalabb nem csuszkal es a butterfly kialakitasu billentyukon is nagyon jo gepelni.
-
törölt tag
Frankó billentyűzet, már használom egy ideje. Egy probléma van vele, hogy az elemet záró kis ajtó záródásáért egy nagyon pici, kiálló műanyag darab felel. Mindenki el tudja képzelni, hogy mennyire bírhatja a strapát.
Nekem le is pattant az első kinyitáskor, pedig nem voltam erőszakos. Persze el tudtam intézni a cserét, de azt hinné az ember, hogy ennyiért normálisabb megoldást alkalmaznak.
-
nyunyu
félisten
Ettol a 40%-os kiosztastol hogy nem kapnak agyergorcsot a juzerek?
Mar azt sem birom elkepzelni, hogy Fn+szamsorral kelljen elernem az Fx gombokat egy 60%-oson, de talan az meg tanulhato.
-
kengyel
nagyúr
Tényleg tetszetős, csak az ára magas.
-
m@xsys
senior tag
Egy jo arvagas es magyar kiosztas es garantalt a siker

-
batai15
félisten
Fasza kis cucc. De mennyi? 30? Omg.
-
Fejvadi
nagyúr
Okos ötlet, tetszik, csak menjen lejjebb majd az ár.
-
iNfAntRy
senior tag
csavard fel a billentyüzetet még ma éjjel, csavard fel a...

-
mg1992mg
őstag
Hát ott rohadjak meg, de nekem nagyon tetszik. Kicsit drága, de majd biztos megy lejjebb.
-
Viktor0610
MODERÁTOR
... harmincezerért...

Nem tudom, Telenor-specifikus-e, de az LG árulja táblagéppel együtt is.

Úgy azért jobban megéri.
-
törölt tag
Jó, hát majd lejjebb megy az ára...
egyébként praktikus.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PlayStation rajongók fellázadtak, de a Sony ezt már megjósolta
- Interactive Brokers társalgó
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Idén engedi el a Windows 10-et az NVIDIA
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP ENVY x360 Dobozos Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" i5-1335U 10Mag 16/512GB FHD
- Eladó be quiet! Dark Rock Pro 4 processzorhűtő!
- G.Skill Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- Lenovo Yoga Pro 9 16IAH10 Ultra 7 255H RTX 5060 8GB 32GB 1TB 2.8K OLED 120Hz ÚJ
- Playstation 4 Pro 1TB +3 játék CUH7216b
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro / 6/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Neo Nou Touch ID 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ !!! ÚJ /Fóliás Számítógép+Monitor/ FÉLÁRON! ThinkCentre M70s SFF i5-14400, ThinkVision 24" FHD