- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
Inkább konstruktívnak vettem, mint ártónak.
(#11) sheratan: Pont azért nézegettem meg ezeket, mert valamelyik topicban beszéltétek (talán Integrával). Mondjuk én elég jól vagyok az alappal, de a Gemini nagyon elgondolkodtatott. A WM-ben is nagyon tetszett, hogy van ilyen "Call to" bejegyzéstípus.
A Jorte meg olyan nosztalgikus érzéseket keltett bennem a UIQ irányába.Emlékeztet Papyrus-ra.
(#12) T0rnad0: Pont a sok widget miatt megeshet, hogy azokról is tematikusan írok - külön naptáras, külön időjárásos, stb...
-
törölt tag
botrányosan szar az alap android naptár, nem is értem miért ilyen kevés a hiánypótló alklamazás marketen, javában csak widgetek vannak.
mondjuk az első az kifejezetten tetszik, csak kár, hoyg nem kommunikál a a szerverrel. én valami mást használtam, csak nem találom most azt a programot, de az csak egy skin volt lényegében az alap naptárra.
-
Syl
nagyúr
Egy ostoba kérdés: Ezek a naptárak bármilyen LG telefonra jók? (Pl. Arena)
-
T0rnad0
addikt
Esetleg még egy, amit én használok és bőven megfelel az igényeimnek: Android Agenda Widget
-
Szépek-szépek, de maradok a HTC Sense által kínált naptárnál.
Szerintem egy naptár legyen egyszerű, átlátható, informatív. Az, hogy milyen a külcsín, teljesen másodlagos számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Eladó karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 5G 4/128GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest