- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Inkább beszéljünk arról mikor lehet nyerni ilyen telefont ?
Nekem tetszik az nVidia, gépemben is az van...(mert amikor vettem 2008ban az AMD akkor még ATI olyat gyártott csak drágábban aminek kisebb volt a teljesítménye, és tv-vel összekötés elég gáz volt...de nálam az szempont volt...)
2 gyártó van az egész világon kb aki videokártyákat gyárt és számít, mindegyik jókat gyárt és egyik évben egyik az első másik évben meg a másik.
Szerintem kimagaslóan egyik sem jobb a másiknál...és persze nem is az a fő hogy a csúcs kártyája melyiknek a legjobb, mert nem abból van a fő bevétele egyiknek sem... -
lcee79
addikt
Remélem következő LG-s mobilarénás játékban ez lesz a díj
De télleg -
lcee79
addikt
Az egész cikk alatt valahogy az volt az érzésem, hogy az lesz belőle kihozva hogy mégsem olyan jó ez a processzor pedig annak látszik stb... és nem is olyan nagy a teljesítmény...
De nem ez lett.Üzemidőről..ha már itt mindenki erről beszél...léteznek már a jobb technikák senki nem akarja bevezetni elsőnek (mint az autó és a benzin esete....)
Remélem aki elsőnek lép elkapkodják a telefonjait, és a többiek is beállnak a sorba, az lesz nekünk jó már végre...
És szerintem nem az a nagy szám ha egy akkuval egy telefon 1 hétig bírja....
mondjuk inkább 10 nap lenne az átlagos 4 colos kijelző mellett....majd akkor mondom hogy előreléptünk.
Mostani okos telefonok amik arra valók hogy nyomkodják őket egész nap, meg telefon net stb..
Nekem egyik sem bír ki egy napot sem....nevetséges ez a helyben topogás...
legyen 1 centi vastag mert az trendi, és tegyünk bele 4 colhoz 1290 mAh-ás akkut
ez a véleményem a gyártók mostani hozzáállásárólMi meg azon aggódunk nehogy jobb proci kerüljön a készülékbe, nehogy ennyit se bírjon mint a mostani...
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest