Új hozzászólás Aktív témák
-
Stocc85
csendes tag
Még nincs lezárva az időpontról szóló szavazás, szólj pár száz haverodnak és szavazzatok a reggeli időpontra - én is arra szavaztam amúgy, nekem is jobban megfelelne az, de úgy tűnik szerencsésebbnek mondhatom magam Nálad, mert meg tudom a délutánit is oldani. De amúgy meg ez nem kötelező jellegű, ez egy ajándék, nyeremény! Ha nem tudsz részt venni rajta, kevesebb nem leszel tőle, rosszul nem jársz, csak épp jól sem...
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Ne haragudj, hogy felháborodtam, de nagyon nem érzem jogosnak, amit most csinálsz. Elég sok munka volt kitalálni a nyereményjátékot, nyilván lehetett volna egy "lájkolj minket Facebookon és sorsolunk" vagy egy "Hány processzormag van az Optimus 2X-ben?" típusú játék is, de nem az, hanem egy olyan valami, amit véleményem szerint már végigjátszani is hatalmas móka, függetlenül attól, hogy nyer-e az ember. Mindehhez megpróbáltam a legkorrektebben hozzáállni és úgy megcsinálni a szabályokat, hogy az esélyek ki legyenek egyensúlyozva, erre jössz te, egy régi tagunk, akivel soha semmilyen problémánk és konfliktusunk nem volt, majd megvádolsz, hogy nem csinálom korrektül ezt a játékot. Szarul esik ez nekünk ilyenkor.
És nagyon off, de az elmúlt hetekben valahogy nagyon sok fórumozóra rájött valami. Hülyeségek miatt kapjuk az osztást privátokban, fórumban, holott semmi rosszat nem csináltunk. Kérlek, kicsit normálisabban, mi is emberek vagyunk.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Teszek a háborgásotokra, ha semmi konstruktivitás nincs benne, csak gőg és a végiggondolás hiánya. De legyél okos és mondd meg, hogy hogyan kellene abszolút 100 százalékosan igazságosan csinálni ezt a játékot, ha tudsz ilyet, komolyan változtatok a szabályon! Még megtehetem.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Igen, mint mindig, most is teljesen igazságosak vagyunk, csak épp te vagy délutános és ezért háborogsz teljesen jogtalanul. Most komolyan, kiraktam szavazásba, hogy mikor menjen ki az utolsó kérdés, nem önkényes a dolog, de ha ettől eltekintünk, akkor is igazságosabb egy "ki a gyorsabb" játék, mint a "kihúzunk két nevet a kalapból" típusúak, mivel tudni, hogy mikor kell gyorsnak lenni (meg van ám RSS-olvasó és ilyen apróságok). Tegyük hozzá, az előző játékot 21 perc alatt fejtették meg és a 97. próbálkozó nyert, úgyhogy azért kicsit többről van szó, mint arról, hogy "ki a gyorsabb".
-
David75
őstag
Persze meg aki pont nyaral, elmegy a nete, tornádo veszélyben van, lassú a gépe az rosszabb helyzetből indul
Szerintem ezen nem fog múlni semmi amit írsz, okostelefonról amúgyis tudnál dobni egy gyors választ délután is, ha nem akkor sajnos így jártál. Hogy találjanak olyan időponot amikor épp senki sem alszik és senki sem dolgozik épp több ezer emberre levetítve?
tjb007: miért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iqos cigaretta
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Villanyszerelés
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Kutya topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Xbox tulajok OFF topicja
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest