- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mandarindara
csendes tag
Nem tudom, milyen Spiritet nyomkodtál, szoftverfrissítés előtt és után sem volt olyan nagyon borzalmas a lagg. Sőt, frissítés után megkockáztatom, hogy folyamatosabb mint az Sgs A5, ami kétszer annyiba kerül mint a Spirit, mégis 3 perc után megfagyott teljesen a galériába.
-
Ez érdekes, a barátnőmnek LG G3S-e van, ami majdnem ugyan az (Snapi 400 vs. 410, mindkettőben 1GB ram, HD kijelző), és a G3S azért nem döcög. Oké, nem egy gyorsvonat, de minden akadás- és szaggatásmentesen zajlik rajta.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Sragi
őstag
Volt szerencsém a Spirithez... Hát középkategóriának is gyenge.. Jó G2 után nehéz mást mondani. De szörnyen döcög...
-
Kékes525
félisten
Nekem az LG ívelt formája nem tetszik, de attól még jók a telefonja, azt el kell ismerni.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
pit stop
addikt
Az itthoni szervízhálózat bármelyik gyártót is nézzük sajnos eléggé szutyok, és az se oldja meg a problémát, ha külföldi szervízbe kell küldeni (volt gyártói próbálkozás erre). Kis országnak számítunk, kis piaccal, alacsony vásárlóerővel.
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
arty
veterán
az tény, hogy kollegám barátnőjének is sok hétig jött a telója gariból, de megjött és megcsinálták azok után haverral hogy elbántak (lg), már ez is valami ....
(#60) pit stop - amikor a töltőáramkör vagy minek a hibája miatt halott egy teló, akkor azért a bicska kinyilik, hogy ezt a "rootra fogják"... függetlenül attól, hogy roottal valóban meg is lehet sütni egy telót, ez azért nem az a kategoria, szervizben ilyeneket nyilván meg lehet állapítani (meg is tették, de mivel root, szevaaasz)
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
pit stop
addikt
Nexushoz képest sok gyártó telefonját szívesebben veszem jómagam is az előre telepített kényelmi funkciók miatt. Nyilván van amit nem használok ki, vagy akár nem is tudok róla ezek közül. Viszont a sokszor hangoztatott érv, hogy tele van szemetelve erős túlzás szerintem. Ha ugyanazokat a funkciókat szeretnéd, amiket a gyártók belepakolnak számodra előre, akkor kismillió alkalmazás telepítésével el tudod azt érni, de valószínűleg még jobban le lesz terhelve telefon, és még neked kell tesztelned, hogy melyik alkalmazás használható, nem beszélve a keresésre és telepítésre szánt időről.
Root csak az itteni geek számára fontos, átlaguser azt sem tudja mi az. Tömegesen pedig nem ez a közösség a vásárló. Ezt néhányszor már leírtam máshol, hogy megértem gyártókat miért korlátozzák belenyúlást - ha valami baj van, és azt a belenyúló emberke csinálja nehéz bizonyítani, viszont hetekig fröcsög majd minden fórumban, hogy neki nem gariztatták a telefonját. A rendeltetésszerű használatnak ez is az egyik feltétele - attól, hogy ez szoftveres feltétel nem kellene kevésbé komolyan venni, mint más fizikai előírást (dobálhatod, és lehet kibírja készülék, de ha betöröd, nem javítják pl.).Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
macskea
őstag
LG matek:
Snapi 200 + 512MB RAM = középkategória.
Hmm... => LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
Azért lássuk be, hogy erősen maszatolósak az érveid. Az LG-t ekézed, de közben azért lassan beismered, hogy ez nem kizárólag az LG-re igaz, ráadásul szerintem mindenki tud ellenpéldát mondani, az én ismerettségi körömben Samsung SGS3-at és Sony Xperia SP-t is dobtak vissza gariból Root / Bootloader miat.
A pozitív példád még mindig a Motorola, amit hivatalosan itthon nem árulnak, ahogy hivatalos szervíze sincs, az olyan garancia, mint az Expansys pedig finoman szólva sem gördülékeny és garantált (nekem sajnos negatív tapasztalatom van velük, van, aki viszont teljesen elégedett a céggel - ez megint szerencse kérdése a jelek szerint).
Ezzel az erővel fel lehetne hozni a "dzsunka" kínai gyártókat, mert a legtöbb helyen nem problémáznak a root miat, sőt, nekem jött már Dogee telefon dobozból rootolva. Akkor a Dogee még a Motorolánál is jobb, hiszen van hivatalos magyarországi forgalmazója és szervíze?!
-
Wesder
félisten
-
arty
veterán
Jah, nagy szakértelem kellett hozzá: haver felrakta este a töltőre, reggelre a telónak annyi volt.
Nem állítom, hogy csak az LG-t kellene rootolni - lásd egyik hozzászólásomban írtam, hogy a 4.4 ilyen szívás - de másik havernak a samsungját pl gond nélkül garizták roottal, ahogyan a motoroláknál még a bootloader nyitást is elnézi a gyártó. (SZERK: nem nézi el, ill. elvileg eu-ban marad a gari, de sajnos nem találtam motorola által megerősített írást róla ez gáz. kollega barátnőjének rootolt 2nd gen G-jét simán legarizták mondjuk)
Úgyhogy ne maszatoljál, hogy nem csak az LG a genya és mind az, mert egyáltalán nem.
(#53) Remekelek28 : anyós is elfér így, hogy csomo cucca az sd-n van. az l65 egy tipikus lg-szar, használhatatlan kategoria. de mehetsz a topikjába, kb minden juzer a belső tárhellyel szív... és sajnos a tárhely nem hozzáértés kérdése (ki ne tudná, hogy a 32gb jobb, mint a 4?), hanem pénztárcáé
[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
BloodRay
veterán
Ahoz kell csak igazi "szakértelem" hogy visszaállíthatatlanul téglázz egy LG-t...
Volt ilyenre is példa pl G2 topikban és ha nem is könnyen, de az ilyen tulajnak is sikerült segíteni.
De úgy állítod be az LG-t mintha csak az ő készülékeit kellene rootolni és ha ezt nem állítod vissza akkor csak itt bukna a garancia. Egyrészt LG-nél legalább visszaállítható, másrészt egyik gyártó sem rugalmasabb ebből a szempontból.
A szó meg amit kerestél a diszlexia gondgolom."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Remekelek28
őstag
Családban is van l65 facabookkal,mégis elférnek rajta.
Egyáltalán nem közelező rootolni,a környezetembe 10 böl 8 ember azt se tudja mi az. Aki meg ért a telókhoz,az megfrlelő tárhellyel veszi.
Azt meg kétlem,hogy a motorola minden esetben elfogadja a rootot. Lehet voltak kivételes esetek és lehet az Lg nél is ugyanugy van,csak a haverod épp peches volt.
Volt már rootolás ,meg mókolás közben valóban meghalt telefon is,igy jogos,ha megvonják a garanciát. -
arty
veterán
a 4.4 miatt igen, mindenhol "tiltott" az sdkártya írása (csessze meg a gugli)
viszont rootolással a probléma eleminálható, ám a rootot van gyártó, aki nem szereti... nem engedi avagy garit von vissza érte (lg). és ugyan ritkán megy ugy tönkre a teló, hogy nem indul el és nem szedhető le a root, de azért elő-előfordul és akkor meg vagy lőve
-
arty
veterán
válasz Remekelek28 #47 üzenetére
Ha van rá igény, haverral elküldetem a képet az lg szerviz válaszáról, miszerint az akkutöltő rész meghibásodását nem áll módjukban kijavitani, mivel a készüléken szoftveres beavatkozás nyomaira bukkantak (root). Abszurdan hangzik, nem?
Namost, próbáld meg egy 4.4-es, sdkártyás készülék esetén, hogy nem rootolod....... ki lehet bírni, csak így az sd foglalat kb semmit nem ér Ezért mondom, hogy root nélkül nincs élet, rootolva meg gari igen necces. Kb mint amikor kintre kell visszaküldözgetni a motorolát
Namost, anyós L65jét és másikhaver F6-ját day1 rootoltam, mert SD nélkül a belső memo olyan kicsi, hogy a teló kb alkalmatlan okostelefon funkciókra. (tudom, ne rakjanak fel félgigát bezabáló fészbukot.... de miért is ne? talán oldja meg az lg, hogy felférjen - értsd: particionáljon normálisan, engedje a rootot az sd-re, stb).
-
Remekelek28
őstag
válasz Remekelek28 #47 üzenetére
Vagyis valódi garit irtál,de az meg csak attól függ honnan veszed.
-
Remekelek28
őstag
Az,hogy egy az egybe meghal a telefon,elég ritka. De ha meg is hal,már a szerviz se foglalkozik vele,hogy volt e rootolva vagy sem,ha meghal az alaplap,vélhetően ezt már meg se tudják nézni. Cserélik vagy az alaplapot,vagy a telefont.
De amúgy is a rootolást mindenki saját felelősségére végezze.Nem kötelező
Az meg nevetséges,hogy az LG-nek nincs valódi szervize. A samsung után neki van a legjobb leghamarabb elérhető szervize., -
arty
veterán
válasz Remekelek28 #40 üzenetére
Halott telefonnal mit kezd a kdz? Értsd: be se kapcsol.
Köszi a tippet, nagy ötlet volt egyébként
-
arty
veterán
Ha nem tudsz elképzelni olyan helyzetet, hogy a teló többet nem bootol be és emiatt nem lehet unrootolni, akkor a legjobb lenne, ha a nem vernéd a melled a "szakértelmedre".
Hogy az lg gány neked bejön, egyéni "probléma", ezért emeltem ki külön, hogy ízlés dolga, de sejtettem, hogy lesz egy dizlexiás, aki beszól miatta...
Motorolára azért hivatkoztam, mert pont ugy nincs rá valódi gari, mint az lgre, de legalább a teló és a droidja rendben van.
-
.Szaki.
addikt
Istenem ha ebből a Spiritből lenne egy nagyobb kijelzős 2GB RAM-os variáns értelmes áron esküszöm gondolkodás nélkül ugranék rá. Így marad a 4X.
Komolyan nem értem az LG politikáját, olyan mintha rá akarnának térni arra az útra, amit a Samsung indított el évekkel ezelőtt és amit én személy szerint már akkor is egy hatalmas idiótaságnak tartottam.
Van jelenleg a piacon 7 darab középkategóriásuk, amiből kettőt alsó hangon sem neveznék annak, a másik kettőt is az aljának maximum. A maradéknak meg iszonyat ára van a tudásukhoz képest. (G3 S, G4c, G4 Style) A Spiritnek és a Magmának még van értelme.
Én (bár nyilván ott a fejesek ezt jobban tudják) a Joy-t a Snapi 200-zal alsó kategóriába sorolnám, a Leon menne a levesbe, a Spirit jelenleg szerintem egy nagyon jó alsó közepes, a Magmába már mehetett volna 1,5 GB RAM, a G3 S-t már kivonnám, a G4c-be és a G4 Style-ba meg menne Snapi 615 és 2GB RAM. Ezzel teljesen le lenne fedve a piac és akkor már az árakat is megérteném, mert biztos, hogy megszorongatná a Huawei/Honor párost. Így viszont nem igazán látom a jövőjüket, de ne legyen igazam, ez csak az én véleményem.
-
BloodRay
veterán
-
BloodRay
veterán
Az LG "gány" van akinek ponthogy jobban tetszik(pl a plusz funkciók, számomra szebb dizájn miatt) mint a puritán stock droid. Az optimalizáltságával meg nálam G2-n kb vásárlás óta semmi gond pedig minden hivatalos frissítés felkerült.
Root miatti garivesztés. Lol. Ha azt sem tudod hogy pofonegyszerűen vissza lehet rakni LG-kre gyári ROM-ot úgy hogy semmi nyoma nem lesz annak hogy korábban mi volt rajta, inkább maradj csöndben... Pláne úgy hogy olyan Motorolára hivatkozol aminek nincs is hazai hivatalos forgalmazója..l
Hogy te miket "olvasol" egy dolog, de ilyen komoly tapasztalatok alapján lehetőleg ne oszd az észt mert csak magadat járatod le."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Remekelek28
őstag
Nem hajtanak el.ha áfás számlád van. A legtöbb gsm nolt nem ad,ők szürke importosak,de van pár mely eust árul ás áfás számlával értékesit. Az innen vásároltakaz leszervizelik. Más gyártó nem.
Janeszgol:
Nekem g3s van.egyetlen egy ember nem irza a topicjába az általad irtakat, volt f70 em is,ott se. Ha jól tudom valamelyik nrxusra volt jellemző,meg talán a g2 a sárgásodás. De emiatt ne irjuk már,hogy nagy részét lefedi,mikor a samsung minden modellje beéghet. Meg az s6 nál minden második telefon lilás kijelzővel jön ki.[ Szerkesztve ]
-
arty
veterán
válasz Remekelek28 #35 üzenetére
Nemtudom, ilyennel nem szoktam hazárdírozni.
(egyébként nem tudom telóknál ez hogymegy, de pl lg tv esetén a nem gyári garis cuccokkal ugy elhajtnak, mint a szél, ill. anno nexus topikból is az rémlik, hogy ott se volt ilyen kedves az lg - lehe a bolt, amivel tapasztalatod volt tényleg véletlenül hivatalos forgalmazó lehetett? nemtudom...
unrootolni meg nem mindig lehet a telót (pl a "be se kapcsol" eset), ill azt olvastam, hogy annak még így is "nyoma marad")
-
janeszgol
félisten
válasz Remekelek28 #35 üzenetére
Igen, garis motorola nincs. Viszont megnéztem az edigitalon az LG mobilokat (csak a találat első oldalát) és mindegyik ott szereplő mobilnál 1 év gari van. Tehát kijelenthető, hogy az LG hivatalsoan csak 1 év garanciát ad.
A Samsung, Sony, MS, Huawei kettőt. Tehát ezért fejeltősek az LG-k számomra. Pedig vannak nagyon jó telefonok a kínálatában, de azt is tudom, hogy nem hibátlanok. (A kijelzősárgulás, azaz a ragasztó felválás a kínálat nagy részét lefedi. Kíváncsi vagyok, hogy a cikkben szereplő négyes fogatot is érinti-e.)
-
Exelsior
senior tag
Hát akkor inkább veszek egy G2 használtan mint sem ezekért ennyit adjak.
De kinek a pap...
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
arty
veterán
válasz janeszgol #28 üzenetére
1. gyári droid vs. lg-gány
2. rootolható vs. root miatti garivesztésaz lg akkora patkány, hogy a sima root miatt is visszaküldik a telód, hogy bocs, de nemgaris - motorolán bootloadert is nyithatsz
ne említsük már egy lapon a két végletet ...
-
-
Takanaka
csendes tag
No szegény LG meg kapta most jól a magáét Akkor mondtatok olyan telót amit érdemes venni jó a ram nem buggol pörög és nem lehet belekötni az akkujába és így tovább . ???
-
FATtila78
tag
Na, most már az LG is becsatlakozott a SONY és a HTC mellé. Ők is bemutatkoztak, hogy a borzalmasan rossz, és a szimplán rossz közötti tartományt hogy lehet egy négytagú felhozatallal lefedni szörnyű ár/érték aránnyal. Hihetetlen, hogy 2015 közepe, és nem tudnak egy jó ár/érték arányú telefont kiadni a "nagyok", ami megüti akár a MOTO G színvonalát.
MNDNT TD PPLFN MGMNDMBR
-
törölt tag
A felület valoban izles dolga. Az optimalizalas valoban nem erossege LG-nek, ellenben a G2 minim hatarozottan jobb es HASZNALHATOBB lett lollival. Fejlodnek ok is,csak lassan . Eddig barmilyen telom is volt, a gyari bw progikat azonnal kukazni kellett hogy a telo ne f**sa ossze magat. Ez a minimen most nem kell,igy is kellemesen teljesiti azt,amire hasznalom. Ez a resze a kulcs: nem minden telo felel meg annak,amire hasznalni akarja az adott tulaj. Lesz olyan juzer,akinek eleg lesz a joy is,mert csak telefonal es lesz olyan, akinek a spirit/magna (G4, Samu S6) is keves, mert annyi mindenre es ugy hasznalna a telefonjat. A valasztas is juzer error,ha valaki nem nez utana annak,amit venni akar
-
HARDVERAPRÓD
512mb rammal mit akarunk még?Ezeket ingyen kellene osztogatni nem pénzt kérni érte.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
jFox
addikt
Van ezekből 2 kártyás változat?
--==<< ...csütörtökön a lényeg, hogy egyet alszom és péntek! >>==--
-
ak76
senior tag
Az 512 Mb ramos készülékek arra valók,hogy a delikvens tíz forintért megvegye valamelyik szolgáltatótól,hogy aztán két hét használat után a k...a anyjába kívánja az egész szaggató,ki/be/lefagyó rendszert,ezekből az userekből lesznek aztán a sorozatos low end használat "szabadon ébredői" az "Android haterek",akik Galaxy Young után beülve egy ájfon 6-osba,meg 24 hónap hitelbe,vértől iszamós agyarakkal köpködik az S6-os,G4-es,stb top készülékeket,a topicjukban,merugye' ők tapasztalták,"az Android szar".
Amúgy a kínai okostelefon offenzíva, már vagy 3 éve elkezdődött,de hát ez a mainstream gyártókat,a nyilvánvaló részesedés/profitcsökkenés dacára sem érdekli,nekem meg pont mindegy,hogy a koreai,vagy a kínai ipart dotálom a vásárlásaimmal.
-
arty
veterán
a tiéd se cáfolat, csak egy plusz adalék, miszerint tízből egy készüléken nem cseszi el az lg a droidot ANNYIRA*
(*szerintem hulladék a felület a gyárihoz képest, de mondjuk h ez csak ízlés kérdése)
-
janeszgol
félisten
Szerintem vannak stabil romjai is az lg-nek. l70, l40, l90, l65, csak hogy par kozepet irjak, nem lollival aron jok. De nem panaszkodnak a finora sem.
A spirit nekem annyira bejon, hogy ha az ace4 joval olcsobb lenne, akkor is a spiritet vennem.
Egigital 60k a fuggetlen lte verzio. Harom g+s meg 50k.Egy bajuk van az LG telefonoknak, hogy csak 1 ev gari van rajuk. Sajnos a Spiritre is
-
batman1235
csendes tag
válasz Feuerelfe89 #16 üzenetére
az is valami, lassan ott tartunk hogy minden mega számít
-
Feuerelfe89
csendes tag
egyébként egy kiállított Spiritben megnéztem a tárhelyet és 3,42 giga volt szabadon. Nem mintha az valami sok lenne, de azért legalább 1 gigával több.
-
batman1235
csendes tag
szerintem nem csak az 1 giga RAM-mal van a baj. nyilván az talán a legnagyobb, de ha emlékeztek a tesztre akkor a 8-ból csak 2,49 giga tárhely volt felhasználható a Spiritnél. nekem F6-on ennél sokkal több van (2 éves telefon majdnem) és az is szűkös, abban is fejlődnie kéne az LG-nek. arra várok hogy ezt meglépjék és akkor váltok majd
-
Xaels
félisten
Szerintem is gyászos, hogy ott tartunk RAM tekintetében ahol lassan 4 és fél éve... Anno a Galaxy S2 is már 1 GB-ot kapott. Azóta sok mindenben fejlődtünk, de ebben csak a felső kategóriában volt változás pedig a 2évvel ezelőtti csúcsmodelleket ezeknek az új vackoknak az árában dupla ennyivel lehet megvenni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
arty
veterán
Sose vennék lg telefont. Az androidjuk egy használhatatlan mókolás, egy akadós szemét.
Ha jön is rá frissítés (nem jellemző), az általában csak ordas bugokat hoz, hogy vedd a következő telód...(Nexusom van, feleségnek G3 - előtte L9. anyósnak L65, haveroknál több F6.)
-
janeszgol
félisten
Ezekből a kedvencem a Spirit. Komolyan elgondolkodtam, hogy eladok két telót és megveszem. Nagyon tetszik. A Leon sem rossz.
Szerintem egy jó árral a Joy is népszerű lesz a nagyon vékony pénztárcájúak számára. Annyira nem rossz az, ha az ember telefonál és sms-ezik, meg néha böngészik és emailezik. -
JoeYi
őstag
ohm nem vagyok otthon az lg banánhintában: mi is a hivatalos álláspontjuk, miért jó az ívelt kijelző?
-
Zoja™
őstag
-
No offense srácok, de független ~55e Ft-s árért azért még nem gyakori a 2GB RAM. Én is örülnék, ha MT6732-vel és 2GB rammal adnák, ennyiért, de nem fogják, mert ebben az árkategóriában azért valahol spórolni kell. Igazából az LG ott hibázott (szerintem), hogy egyszerűen parlagon hagyta a 2GB ramos piacot, illetve oda már a G4c-t kellett volna kihozni (nem értem, miért 1GB-al hozták ki...).
-
Keil Walker
aktív tag
Szerintem ezek közül egyik sem középkategóriás. Max annak az alja.
[ Szerkesztve ]
-
Yupp. 512MB rammal ma már nem szabadna belépő szinten sem telefont kiadni, itt ezért vérzik el. A Magna meg tökéletes lenne minden szempontból, ha mondjuk MT6732-vel vagy Snapi 410-el hozták volna ki...
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
A Spirit és a Leon értelmes ajánlat, a másik kettőt jobb, ha a feledés jótékony homálya lengi be.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest