Hirdetés
- Leica kamerával szerelték a Xiaomi Civi 5 Prót is
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remekelek28 #35 üzenetére
Nemtudom, ilyennel nem szoktam hazárdírozni.
(egyébként nem tudom telóknál ez hogymegy, de pl lg tv esetén a nem gyári garis cuccokkal ugy elhajtnak, mint a szél, ill. anno nexus topikból is az rémlik, hogy ott se volt ilyen kedves az lg - lehe a bolt, amivel tapasztalatod volt tényleg véletlenül hivatalos forgalmazó lehetett? nemtudom...
unrootolni meg nem mindig lehet a telót (pl a "be se kapcsol" eset), ill azt olvastam, hogy annak még így is "nyoma marad")
-
janeszgol
félisten
válasz
Remekelek28 #35 üzenetére
Igen, garis motorola nincs. Viszont megnéztem az edigitalon az LG mobilokat (csak a találat első oldalát) és mindegyik ott szereplő mobilnál 1 év gari van. Tehát kijelenthető, hogy az LG hivatalsoan csak 1 év garanciát ad.
A Samsung, Sony, MS, Huawei kettőt. Tehát ezért fejeltősek az LG-k számomra. Pedig vannak nagyon jó telefonok a kínálatában, de azt is tudom, hogy nem hibátlanok. (A kijelzősárgulás, azaz a ragasztó felválás a kínálat nagy részét lefedi. Kíváncsi vagyok, hogy a cikkben szereplő négyes fogatot is érinti-e.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch 9 45mm LTE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest