- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
arty
veterán
válasz Remekelek28 #35 üzenetére
Nemtudom, ilyennel nem szoktam hazárdírozni.
(egyébként nem tudom telóknál ez hogymegy, de pl lg tv esetén a nem gyári garis cuccokkal ugy elhajtnak, mint a szél, ill. anno nexus topikból is az rémlik, hogy ott se volt ilyen kedves az lg - lehe a bolt, amivel tapasztalatod volt tényleg véletlenül hivatalos forgalmazó lehetett? nemtudom...
unrootolni meg nem mindig lehet a telót (pl a "be se kapcsol" eset), ill azt olvastam, hogy annak még így is "nyoma marad")
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
janeszgol
félisten
válasz Remekelek28 #35 üzenetére
Igen, garis motorola nincs. Viszont megnéztem az edigitalon az LG mobilokat (csak a találat első oldalát) és mindegyik ott szereplő mobilnál 1 év gari van. Tehát kijelenthető, hogy az LG hivatalsoan csak 1 év garanciát ad.
A Samsung, Sony, MS, Huawei kettőt. Tehát ezért fejeltősek az LG-k számomra. Pedig vannak nagyon jó telefonok a kínálatában, de azt is tudom, hogy nem hibátlanok. (A kijelzősárgulás, azaz a ragasztó felválás a kínálat nagy részét lefedi. Kíváncsi vagyok, hogy a cikkben szereplő négyes fogatot is érinti-e.)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest