- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemtudom
csendes tag
Hát ez elég gáz. Írok a szervíznek aztán majd jelzem, hogy mit válaszolnak.
-
nemtudom
csendes tag
Sziasztok! több mint 1 éve használom ezt a tv-t néhány hete olyat csinál, hogy csatorna váltásnál a hang bejön viszont a kép van hogy 20-40 másodperc után jelenik csak meg. További érdekesség, h nem minden adónál fordul elő viszont az is változó, ma ez a 4-5 máskor pedig más adóknál fordul elő a jelenség. Helyi kábel tv digitális adó van.szerintetek szolgáltató vagy tv probléma. Nekem gyanús a legutóbbi szoft. frissítés, de nem biztos.
Válaszotokat előre is köszönöm -
nemtudom
csendes tag
Igen és érdekes kitöröltem az előzményeket, újraindítottam a tv-t és most nem szaggatott a rögzített műsor. Na bízom benne, hogy jó lesz
-
nemtudom
csendes tag
A legújabb firm óta mintha tényleg lassúbb lenne és most először vettem észre, hogy a rögzített műsor szaggat. Igaz ez m1-ről HD adás volt és ritkán használom a dvr funkciót de eddig nem tapasztaltam ilyet. Ha van valakinek tapasztalata kérem ossza meg.
-
nemtudom
csendes tag
Más. Lehet-e csatorna sorrendet menteni? Valahol mintha hallottam ilyenről, de én nem találtam megoldást.
-
nemtudom
csendes tag
Baja nem lehet, csak az a tapasztalatom, hogy a kimenő jel gyenge. A tv hangereje 80-100% és az erősítő is 40-50% mire hallgatható, eleinte azt hittem nem szólal meg mert a tv önmagában 10-15% hangerőn hallgatható. Kíváncsi vagyok, hogy az optikai kimeneten milyen lesz csak még várom az átalakítót mivel az erősítőm analóg.
-
nemtudom
csendes tag
No, csatlakoztattam egy 500-as WD, megformázta csináltam egy próbafelvételt minden ok.
A számítógépre dugva nem jelenik meg a tartalom sőt a meghajtó sem, hogyan lehet visszaállítani? -
nemtudom
csendes tag
Nos a scarton jön hang aminek a jele ugyanolyan mint a fülesé, de ez már jó lenne viszont érdekes mert csak a tv müsorok hangja megy ki, ha usb vagy más smart alkalmazáról megy adás akkor nem.
(előzmény #221)
Valaki? -
nemtudom
csendes tag
Van e valakinek ötlete, hogy a fülhalgató kimeneten kívül hogyan tudok analóg hangot ráküldeni erősítőre?
A fülesen nagyon gyenge jel jön le, max hangerőt küldök az erősítőre és még ott is 70-80% hangerőn hallgatható.
Esetleg megoldás lenne e egy hasonló kütyü? [link] vagy nagyon csúszna a hang?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest