- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ntomka
nagyúr
válasz
WonderCSabo #36 üzenetére
Nincs (Chromeból legalábbis), de linuxra szinte mindenből fordítanak 32 és 64 bites verziót is, így van Operából, Chromeból és Firefoxból is. IE nincs.
Jóformán a populáris programok közül csak a Flash hiányzik 64 bites verzióból linuxra. Ami nekem még 32 bites van fent, azokat kevesen használják, nekem is csak az egyéni preferencia miatt vannak fent, szóval tudnám simán helyettesíteni. Az az igazság, hogy 64 bit támogatottságban a Windows platform jobban le van maradva. OSX-szel nemtom mi a helyzet.
-
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Most ha így megnézzük, akkor elmondhatom, hogy nálam a 64 bites Opera, Firefox és Chrome is remekül tudja használni a 32 bites Adobe Flash Player 10.1 beépülőt. Csak az ia32-libs és az nspluginwrapper kell hozzá.
Azért majd ránézek a 64 bitesre is, bár már múltkorában sem tapasztaltam igazán különbséget közöttük. -
válasz
WonderCSabo #12 üzenetére
-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo #15 üzenetére
Elvileg most már van x64-es iTunes (bár nem tudom, hogy mitől az), és asszem a QTX már a hómacska okán x64-es, szóval az talán nincsen olyan messze.
Silverlight jobban érdekel mondjuk.
Egyébként megáll az eszem, ez az x64-es Flash tökéletesen működik, legalábbis eddig ezt tette.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #12 üzenetére
WMP szerintem van, csak alapból abból is a 32 bitest futtatja az OS. Adobe Reader beépülése nem fontos nekem, az is jó, ha megnyitja külön Reader ablakban, QuickTime-ot meg meg ne lássak a gépemen.
-
dajkopali
addikt
válasz
WonderCSabo #2 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest