- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Néztem én azt, s azért írtam, mert ezeket, főleg a Stacker 830 és az OrigenAE esetét cifrának tartom. De ha azt tartjuk cifrának, hogy egy prémium gyártó gagyi, rezonalós, nem szellőző, meg mit tudom én milyen vackot árul, akkor +1, ilyenről nem tudok.
Optikai meghajtó nekem azért kell, mert sok filmem (DVD) van, de a játékokat is lemezről telepítem. Mindet ki lehetne küszöbölni, de nem akarom, mert ez így teljesen kényelmes.
Az archiválás persze HDD-re megy, a DVD író programot nem is tudom mikor indítottam el utoljára. -
törölt tag
"Hanem arra, hogy vettem egy LL-t és Raidmax minőségű volt."
Na azért az elég durva lenne, ilyen szerintem nincs.
Max. olyan kellemetlenségek, amiket írtam. Nem feltétlenül nagy dolgok, csak annyi pénzért fennakad rajtuk az ember.
Beszállok a sorba, egy nagy hely legyen rajta!
Nekem még kell annyiszor az optikai meghajtó, hogy az USB-s ne legyen buli.
-
törölt tag
Volt nálam új CM Stacker, amire alig lehetett rászenvedni az oldalát és az alaplap hátlapi csatlakozói is csak azután kerültek a helyükre, hogy csőkulccsal odavertem neki néhány alaposat. Az egyik Lian Lim oldala szintén szorult, sőt, náluk az új HTPC házaknál gyakori az átgondolatlan belső kialakítás. A legnagyobb OrigenAE házon pedig saját szememmel láttam, hogy lötyög a motoros érintőkijelző (meg lehetett húzni a csavart, de azért na), ill. a belső kialakítása szintén problémás - ha Blu-ray olvasó kerül bele, már reszelni kell a magasabb CPU hűtőkből. A HDD-kkel is volt valami baj, emlékeim szerint a hűtés nem volt kielégítő - azért ez már nem biztos.
-
aero.
veterán
Ebből nincs, viszont full fehér R3-mat terveztek.
Kapható is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Macska topik
- Renault, Dacia topik
- Trollok komolyan
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest