- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valóban nem egy túl elegáns megoldás, de még mindig jobb, mint amikor ezek a csatlakozók fedetlenül vannak a házon. Ebből a szempontból szerintem az Antec Fusion Remote MAX a legkulturáltabb.
-
törölt tag
Néztem én azt, s azért írtam, mert ezeket, főleg a Stacker 830 és az OrigenAE esetét cifrának tartom. De ha azt tartjuk cifrának, hogy egy prémium gyártó gagyi, rezonalós, nem szellőző, meg mit tudom én milyen vackot árul, akkor +1, ilyenről nem tudok.
Optikai meghajtó nekem azért kell, mert sok filmem (DVD) van, de a játékokat is lemezről telepítem. Mindet ki lehetne küszöbölni, de nem akarom, mert ez így teljesen kényelmes.
Az archiválás persze HDD-re megy, a DVD író programot nem is tudom mikor indítottam el utoljára. -
törölt tag
"Hanem arra, hogy vettem egy LL-t és Raidmax minőségű volt."
Na azért az elég durva lenne, ilyen szerintem nincs.
Max. olyan kellemetlenségek, amiket írtam. Nem feltétlenül nagy dolgok, csak annyi pénzért fennakad rajtuk az ember.
Beszállok a sorba, egy nagy hely legyen rajta!
Nekem még kell annyiszor az optikai meghajtó, hogy az USB-s ne legyen buli.
-
törölt tag
Volt nálam új CM Stacker, amire alig lehetett rászenvedni az oldalát és az alaplap hátlapi csatlakozói is csak azután kerültek a helyükre, hogy csőkulccsal odavertem neki néhány alaposat. Az egyik Lian Lim oldala szintén szorult, sőt, náluk az új HTPC házaknál gyakori az átgondolatlan belső kialakítás. A legnagyobb OrigenAE házon pedig saját szememmel láttam, hogy lötyög a motoros érintőkijelző (meg lehetett húzni a csavart, de azért na), ill. a belső kialakítása szintén problémás - ha Blu-ray olvasó kerül bele, már reszelni kell a magasabb CPU hűtőkből. A HDD-kkel is volt valami baj, emlékeim szerint a hűtés nem volt kielégítő - azért ez már nem biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Corsair RM750x
- SILENTIUMPC Fortis 5 Dual Fan Intel/AMD Univerzális Processzor hűtő
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest