- Mobil flották
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
t72killer #117 üzenetére
Bizony a gyors töltés sosem használ az akkunak, már szak azért sem mert fokozottabb hőterheléssel jár, ha még ehhez hozzávesszük, ha a készüléket még terheljük is (WiFi, GPS, Bluetooth, Mobilnet, és erősebb játék) az bizony hatványozottan gyilkolja a készülék hőre érzékeny részeit.
-
zsolt501
nagyúr
válasz
janeszgol #109 üzenetére
Mennyi is a Note7 akku kapacitása??? Na most ha ezt bevezetik és tényleg csak 60%-ig lehet tölteni majd akkor az üzemidőben igen csak tökön szúrós lesz ez így ha a kapacitása így csak 2100-as lesz...
Mondjuk azt sem értem, hogy miért csak 60%-ig lehet tölteni, és miért nem 80 vagy 90% ig.
-
-
zsolt501
nagyúr
Mindenesetre nem tudom hogy ugyan így írtál volna e a telefonodról, ha mondjuk valami bajt okozott volna nálad... szóval lehet nagyképűsködni, de az a nyakad végén lévő valamit néha használni is lehetne és ezt ne vedd személyeskedésnek max tanácsnak, mert bizony több szerénység nem ártana, ha már volt olyan szerencséd egy olyan készüléket (talán) kifogni amivel nem lesz gondod, de erre azért még fogadást nem biztos hogy kötnék a helyedben.
Mellesleg itt a PH-n is volt néhány illető akinek gondjai vannak a készülékkel, de lehet elkerülte a figyelmedet a nagy büszkeség miatt. -
zsolt501
nagyúr
-
zsolt501
nagyúr
Tegye ezt meg azonnal, ha önnél is van egy a veszélyes Samsung Galaxykból
Ez a cikk máshol is fenn van már, de az eléggé meredek presztízs vesztés olyat kérni hogy
"Addig is kérjük, hogy kapcsolják ki Note7 okostelefonjukat, és SIM-kártyájukat helyezzék vissza régi mobiltelefonjukba."Az is érdekes hogy felajánlják hogy választhatod az S7-et vagy az S7edge telót árkülönbözet visszatérítéssel, szerintem ez még édeskevés így, hogy napokig vagy hetekig nem tudod használni a telefonodat, vagy vettél néhány kiegészítőt ami ehhez a készülékhez készült, (tok, karcolásálló üveg stb.) szóval itt azért minden vásárlót kártalanítania kellene a cégnek valamiképpen és itt nem egy 5000Ft-os kuponra gondolnék.
Nagyon remélem a cég ezután jobban fogja tesztelni a beszállítóit, és nem vállal be még egy ilyen blamát.
-
zsolt501
nagyúr
Túl sokáig nem tarthatja vissza a javított készülékeket, mert annak sem lenne túl nagy értelme, mivel akkor a következő telefon megjelenését kell majd eltolnia időben (nem is volna rossz ötlet) de mivel a Samu minden évben kihoz egy új készüléket erre nem túl nagy esélyt látok.
Szóval én szerintem az ünnepek környékén már megfognak jelenni a felújított készülékek, ami egy mondhatni előremenekülés lesz és próbál majd az ünnepek környékén megszabadulni ezektől a készülékektől amíg lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged