- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plasticbomb
addikt
válasz
Plasticbomb #466 üzenetére
-
Plasticbomb
addikt
Kicsit méricskéltem én is az éjjel: A10-7870K R9 380X Ashes of the Singularity
Nem profi mérés, csak amit én most itthon össze tudtam dobni, de talán jó lesz adaléknak. Nem fed le mindent, csak irányvonalaknak jó, de szerintem egy gondolkodó lénynek elég kell legyen, véglényeknek meg tökmindegy.
-
Plasticbomb
addikt
Abu és 04ahgy: Ez most jutott eszembe: nemrég akartam játszani egy kedvenc játékommal: S.W.I.N.E a Stormregiontól. A játék nem indult el az A-10 APUmon, dx8 parancsokat nem tud értelmezni... Szóval mi teszi lehetővé, hogy játszunk régi játékokkal is (még ki fogom próbálni az R9 380Xemen is, hátha...)? Mert oké, szuper ez a DX12 móka, de ha ezért le kell mondani a régebbi játékokról, akkor értelmetlen plusz köröket kell futnunk...
UI.: Kirpóbáltam, ugyanaz: SGepard::ResetDevice:IDirect3DDevice8::Reset:D3DERR_INVALIDCALL.
-
Plasticbomb
addikt
A most itt fanyalgók nem pont arról beszélnek, hogy szerintük ezek a régebbi címek fényévekkel jobban néznek ki? És, hogy szerintük az Ashes bűn randa? (Én még nem próbáltam ki. Szerintem ma elmegyek veszek egy 380at a gépbe
, bár eddig nem hiányzott, elég volt az IGP
....)
-
Plasticbomb
addikt
Azt az A10-7870K-t full gyári alapbeállítással kergettétek meg? (Ugyanis abban az esetben, amikor az IGP kap 3D terhelést, egyből levágja a cpu órajelet 3 GHz Pstate-re, függetlenül a melegedéstől. Én azt a Pstate-t átállítottam, és a többi magasabb Psate feszültséget is 200mval csökkentettem, így elég szépen szaladgál.
)
A 260X full DX12 kompatibilis? Én úgy emlékeztem, hogy 300as széria, vagy a Polaris lesz majd full DX12 kompatibilis, de már nem vagyok benne biztos.Annyit azért el kell ismernem, esetleg úgy is tesztelhettetek volna, hogy különböző GCN verziók képességei is láthatóak legyenek, de azzal nem értek egyet, hogy pl 750Ti-t tesztelnetek kellett volna. Az már túl öreg, szerintem.
Többiek: A10-7870K tökéletesen lefedi a középkategóriás CPUkat. Van benne elég kakaó a mindennapokhoz, IGPvel csont nélkül játszom rajta fullHDban, kis ésszel nagyon szépen utána lehet állítani, hogy még többet is tudjon (CPU átlag 4,7GHzet bír, az IGP is csont nélkül mehet fel 1GHz-re, előbb fogy el a memória sávszél, mint az APu ténylegesen kiakadna. Full 3D terhelés alatt én a 4Ghz CPU 1GHz IGP beállítást látom a legjobbnak, nem fő le, kakaó is van, memória sávszél miatt jellemzően már nem kapsz ~3 fpsnél többet 4,5Ghz CPuval.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest