Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
margithid
üzenetére
Xiaomi nekem is jó lenne, a B20 hiánya sem érintene. Csak nekem sem jön be sajnos a MIUI.
Mondjuk annyiban változhat a helyzet, hogy a Huawei P9 miatt bevállalnám az EMUI-t, ami nagyon hasonló ugyebár a MIUI-hoz. De nekem is az érintetlen droid jön be. Sajnos a Nexus nálam kiesik. 5X-ben kevés a RAM, a 6P méregdrága és AMOLED van benne, ami nekem legközelebb nem kell.
@Ágógreen: Miért esne zuhanó repülésbe? Eddig sem kapott még sok tejszín frissítést és mégsem volt belőle probléma. Azt is még kellene érteni, hogy a nagy tömeg nem ért és nem érdekli, sőt nem is tudja milyen droid fut a telefonon. Megvesz egy telefont és használja X ideig. Lehet, hogy nem is frissíti akkor sem ha lehetne. Akik ide írnak/írtunk az a kisebb hányad, akit nyilván érdekel az iparág. Többség vesz pl egy S6-ot, majd legközelebb lecseréli egy S7-re vagy S8-ra. Hogy közben volt-e nagyobb főverzió váltás azt nem érdekli. De itt is vannak olyanok, akik valamiért nem frissítenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest