- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roga
lelkes újonc
Valószínűleg.
Jelenleg nagyon fontos időtállóság és marketing szempontjából a megfizethető 5G a globális piacon. Kérdés vajon végül mi kerül bele, na meg mi lesz a végső design, mert itt a renderképek sem stimmelnek. Hol az ujjlenyomatolvasó ha már egyszer ips? Sem hátul sem oldalt nem látom
minden esetre várom a készüléket
-
-
Roga
lelkes újonc
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
A pletykált specifikációkat értem bullshit alatt, egészen pontosan a Snapdragon 732-t. Nem hinném, hogy 2 generációnyi 5G után kiadnának egy ezzel nem rendelkező Mi szériás keszüléket, főleg ha az az aktuális csúcskészülék népi változata.
-
-
Roga
lelkes újonc
Bullshit!
Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek a pletykáknak, de érdekes lenne, ha a Mi 10 Lite és a Mi 10T Lite után a Mi 11 Lite csak egy 4G képes Snapival érkezne. LCD ugyan egyesek szemében visszalépés, de az legalább hihető a Mi 10T Lite után. Elvégre így lehet olcsósítani a most trendi képfrissítést.
-
-
Ricardo
titán
Az Mi 8, Mi 9, Mi 10 esetében is volt Lite verzió. Valaki komolyan meglepődik azon, hogy a Mi11 is kap egy lite társat?
-
GreenGoblin
őstag
válasz
mongoose66 #29 üzenetére
A főnöknek szerintem a darabszám a lényeg.
-
mongoose66
tag
Miért lépünk vissza a tavalyihoz képest? Amoled helyett ips, snapi 765g helyett 732. Nem értem, nem értem
-
-
-
Ezzel a specifikációkkal és árral nem tűnik túl vonzó ajánlatnak.
-
floratm
senior tag
Nemhogy lenne csikos meg kockás...Mindenki lépjen egyszerre egyentelefonnal.
Már az is baj az hogy van választék?Találjatok már ki valami ujat amiért lehetne fanyalogni...
Vagy ezek a régi "B 20??" -as hsz-ek udateltve?
-
hemaka
nagyúr
válasz
GreenGoblin #20 üzenetére
6-7 verzió simán lesz belőle, alsóhangon 😂
-
törölt tag
válasz
Ujfelhasznal #18 üzenetére
5G Compact MaxiSize 77" Limited ChineseDragon Edition!
-
Örni
senior tag
No és egy compact variánst nem kívánnak kihozni tavaszra? Elférne a sok nagy között.
-
sohajda90
aktív tag
Mondjuk ezt a kommentet nem nagyon értem. 100k alatt nem fogsz 7-es szériás Snapdragont találni max olyan készülékekben amik 100k felett nyitottak csak már beesett az áruk. Az olcsóbb mobilokban rendre MTK vagy nagyon gyenge Exynos procik vannak, esetleg 4-es vagy 6-os Snapik. És a 7-es Snapik egyébként egyáltalán nem rosszak, hétköznapi használatban nem nagyon veszed észre a hátrányukat a 8-as szériához képest és ezeken már a komolyabb játékok is elfutnak, bár itt már érezhető a teljesítmény különbség. Nem véletlen, hogy a Pixel 5-be is inkább tett 765G-t a Google és adta kicsit olcsóbban, jó optimalizációval hétköznapi használat során kb. semmivel nem lesz rosszabb, mint egy Heavy custom skint (pl.: OneUI)-t futtató 8-as szériás...
-
joey04
titán
Kezdődik
-
RoBos
senior tag
"...A vietnami piacon 350 dollárnak megfelelő árra számítanak, ami alig több, mint 100 ezer forint...."
SD732G-ért több mint 100k HUF? Muhaha!
-
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Még kész sincs
-
juuzer
addikt
Egyébként ezt aláírom, hogy a Mi9 széria annyira jól sikerült, hogy azóta se tudott a Xiaomi egy ennyire átgondolt termékcsaládot kiadni. Csak ontják magukból a felesleges telefonokat. Igaz, hogy nekik mindegy, a lényeg, hogy mindegyik árszegmensbe jusson valamilyen ajánlatuk.
-
-
sohajda90
aktív tag
Egy jó MI 9 SE utód kellene már. Nyáron lesz édesanyámé 2 éves, úgyhogy lassan esedékes keresni az utódját, de ennek végigolvasva a sec sheet-jét, kb. semmi előrelépés. Snapdragon 712 helyett lett 732G, 48 MP helyett 64MP a főkamera, lett magasabb képfrissítési ráta, de cserébe AMOLED helyett csak IPS ami következtében a kávák jóval nagyobbak, így az egész készülék még rondább is. Ennyi "előrelépés" 2 év alatt? Akkor már tényleg inkább a bollokcs80 által ajánlott tavalyi Mi 10 Lite 5G variánsa...
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Döntöttél már milyen telot veszel? Esetleg Mi 11 Pro-t?
-
bollokcs80
Korrektor
A Mi10 Lite tavaly egész jól sikerült, ez nem annyira.
-
Meglepő lett volna ha nem , sőt lesz itt még több variáns is .
-
dave987
aktív tag
Még szép hogy lesz Lite. Meg lesz még:11 Ultra, 11T, 11T PRO, 11T Lite, 11 Note, 11 Note Lite, 11i .... Meg még ugyanezek Redmi meg Poco neveken. Meg amit még el sem tudunk képzelni....
Bocs,tudom unalmas,de nem tudtam kihagyni...
Egyébként birom a telóikat. -
Alvin76
tag
De miért LCD? Ha Amoled lenne, számomra(és szerintem még sokunknak) bőven elég lenne... Ezt az LCD-t 2021ben el kellene felejteni középkategóriában... (főleg a felső szegmensében)
-
Poco X3 remastered.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 1 / 2
- VoLTE/VoWiFi
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest