Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kicsi az Armor X12, de erős. És olcsó
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Poco X3 remastered.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
-
Alvin76
tag
De miért LCD? Ha Amoled lenne, számomra(és szerintem még sokunknak) bőven elég lenne... Ezt az LCD-t 2021ben el kellene felejteni középkategóriában... (főleg a felső szegmensében)
-
dave987
aktív tag
Még szép hogy lesz Lite. Meg lesz még:11 Ultra, 11T, 11T PRO, 11T Lite, 11 Note, 11 Note Lite, 11i .... Meg még ugyanezek Redmi meg Poco neveken. Meg amit még el sem tudunk képzelni....
Bocs,tudom unalmas,de nem tudtam kihagyni...
Egyébként birom a telóikat.[ Szerkesztve ]
-
Meglepő lett volna ha nem , sőt lesz itt még több variáns is .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
bollokcs80
Korrektor
A Mi10 Lite tavaly egész jól sikerült, ez nem annyira.
B.Cs.
-
válasz
Luck Dragon #5 üzenetére
Döntöttél már milyen telot veszel? Esetleg Mi 11 Pro-t?
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB
-
sohajda90
tag
Egy jó MI 9 SE utód kellene már. Nyáron lesz édesanyámé 2 éves, úgyhogy lassan esedékes keresni az utódját, de ennek végigolvasva a sec sheet-jét, kb. semmi előrelépés. Snapdragon 712 helyett lett 732G, 48 MP helyett 64MP a főkamera, lett magasabb képfrissítési ráta, de cserébe AMOLED helyett csak IPS ami következtében a kávák jóval nagyobbak, így az egész készülék még rondább is. Ennyi "előrelépés" 2 év alatt? Akkor már tényleg inkább a bollokcs80 által ajánlott tavalyi Mi 10 Lite 5G variánsa...
-
-
juuzer
addikt
Egyébként ezt aláírom, hogy a Mi9 széria annyira jól sikerült, hogy azóta se tudott a Xiaomi egy ennyire átgondolt termékcsaládot kiadni. Csak ontják magukból a felesleges telefonokat. Igaz, hogy nekik mindegy, a lényeg, hogy mindegyik árszegmensbe jusson valamilyen ajánlatuk.
Vamos a la playa.
-
Graphics
Jómunkásember
-
RoBos
senior tag
"...A vietnami piacon 350 dollárnak megfelelő árra számítanak, ami alig több, mint 100 ezer forint...."
SD732G-ért több mint 100k HUF? Muhaha!
-
joey04
titán
Kezdődik
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
sohajda90
tag
Mondjuk ezt a kommentet nem nagyon értem. 100k alatt nem fogsz 7-es szériás Snapdragont találni max olyan készülékekben amik 100k felett nyitottak csak már beesett az áruk. Az olcsóbb mobilokban rendre MTK vagy nagyon gyenge Exynos procik vannak, esetleg 4-es vagy 6-os Snapik. És a 7-es Snapik egyébként egyáltalán nem rosszak, hétköznapi használatban nem nagyon veszed észre a hátrányukat a 8-as szériához képest és ezeken már a komolyabb játékok is elfutnak, bár itt már érezhető a teljesítmény különbség. Nem véletlen, hogy a Pixel 5-be is inkább tett 765G-t a Google és adta kicsit olcsóbban, jó optimalizációval hétköznapi használat során kb. semmivel nem lesz rosszabb, mint egy Heavy custom skint (pl.: OneUI)-t futtató 8-as szériás...
-
Örni
senior tag
No és egy compact variánst nem kívánnak kihozni tavaszra? Elférne a sok nagy között.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
erahurka
nagyúr
válasz
Ujfelhasznal #18 üzenetére
5G Compact MaxiSize 77" Limited ChineseDragon Edition!
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
hemaka
nagyúr
válasz
GreenGoblin #20 üzenetére
6-7 verzió simán lesz belőle, alsóhangon 😂
-
floratm
senior tag
Nemhogy lenne csikos meg kockás...Mindenki lépjen egyszerre egyentelefonnal.
Már az is baj az hogy van választék?Találjatok már ki valami ujat amiért lehetne fanyalogni...
Vagy ezek a régi "B 20??" -as hsz-ek udateltve?
[ Szerkesztve ]
-
Ezzel a specifikációkkal és árral nem tűnik túl vonzó ajánlatnak.
-
elfelejtette
veterán
Elég lenne a Mi10i 5G hardverét a Mi9SE méretében és árában kiadni, persze használható kapacitású aksival, és vinnék mint a cukrot.
[ Szerkesztve ]
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Redmi Note 9 Pro
-
mongoose66
tag
Miért lépünk vissza a tavalyihoz képest? Amoled helyett ips, snapi 765g helyett 732. Nem értem, nem értem
I have spooken!
-
GreenGoblin
tag
válasz
mongoose66 #29 üzenetére
A főnöknek szerintem a darabszám a lényeg.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
Ricardo
félisten
Az Mi 8, Mi 9, Mi 10 esetében is volt Lite verzió. Valaki komolyan meglepődik azon, hogy a Mi11 is kap egy lite társat?
-
-
Roga
lelkes újonc
Bullshit!
Nem tudom mennyire lehet hinni ezeknek a pletykáknak, de érdekes lenne, ha a Mi 10 Lite és a Mi 10T Lite után a Mi 11 Lite csak egy 4G képes Snapival érkezne. LCD ugyan egyesek szemében visszalépés, de az legalább hihető a Mi 10T Lite után. Elvégre így lehet olcsósítani a most trendi képfrissítést.
-
-
-
Roga
lelkes újonc
válasz
Luck Dragon #34 üzenetére
A pletykált specifikációkat értem bullshit alatt, egészen pontosan a Snapdragon 732-t. Nem hinném, hogy 2 generációnyi 5G után kiadnának egy ezzel nem rendelkező Mi szériás keszüléket, főleg ha az az aktuális csúcskészülék népi változata.
[ Szerkesztve ]
-
Roga
lelkes újonc
Valószínűleg.
Jelenleg nagyon fontos időtállóság és marketing szempontjából a megfizethető 5G a globális piacon. Kérdés vajon végül mi kerül bele, na meg mi lesz a végső design, mert itt a renderképek sem stimmelnek. Hol az ujjlenyomatolvasó ha már egyszer ips? Sem hátul sem oldalt nem látom
minden esetre várom a készüléket
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nyilván senki nem gondolta, hogy a Xiaomi legújabb csúcsszériája megáll összesen két modellnél. A pletykák szerint lesz Lite verzió is.
- Spórolós topik
- Fujifilm X
- Házi hangfal építés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Assassin's Creed: Mirage - Íme a launch trailer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Morgan Stanley
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest