- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Remus389 #146 üzenetére
Ez azért butaság mert nem gondolsz bele, és nem olvasod el mit is írok. Semmi extra, lehet egy USB Typec csatival megoldható a csatlakozás. És lehet egy alkalmazás, és működik a két gép.
Én mint az előbb írtam, arra válaszoltam, hogy hogyan lehet a telót ámítógépként használni. A kinézet ugye szubjektív. De nem nézted az évszámot: 2011. Keress vissza emlékeid között, hogy akkor milyen telóval, illetve laptopokkal szaladgáltunk. Most azokhoz hasonlítsd! Ne a mai gépekhez. Akkor a Samu, meg a többi cég sehol sem volt a teló ámítógépként használandó projekttel.Az árhoz: Olvass bele a topic indító cikkbe! Ezek még nem elég drágák? Nyíilván nem lenne olcsó, de itt fél millás telókról van szó.
-
embe
nagyúr
válasz
Remus389 #143 üzenetére
Azért megnéznék egy statisztikát, hogy mennyi rammal használják a a lapost sokan. Egy fülessel használható a teló. Itt a lénywg az, hgy van egy eszközöd, amiben nem gyenge, hanem bivaly erős hardvert kezdenek pakolni az utóbbi időkben. Nem kell szinkronizálgatni. Ha befejezted a melót, a telót zsebre vágod, és mehetsz.
A Moto megoldását arra szántam válasznak, hogy hogyan akarják páran a telót házasítani egy ámítógéppel, avagy ámítógépként használni.
-
embe
nagyúr
Ha már a telót akarjuk számítógépként használni szerintem ez volt egy nagyon jó irány. Pontosabban lett volna.
Motorola Atrix 4G. És mindez 2011-ben, 8 éve. Kár ezért a projektért...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyaralás topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- 8300 mAh, maradhat?
- 3D nyomtatás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 3 év garancia iStyle
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- SAMSUNG Galaxy Z Flip 4 128GB, Pink Gold FÜGGETLEN
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest