- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
Remus389 #146 üzenetére
Ez azért butaság mert nem gondolsz bele, és nem olvasod el mit is írok. Semmi extra, lehet egy USB Typec csatival megoldható a csatlakozás. És lehet egy alkalmazás, és működik a két gép.
Én mint az előbb írtam, arra válaszoltam, hogy hogyan lehet a telót ámítógépként használni. A kinézet ugye szubjektív. De nem nézted az évszámot: 2011. Keress vissza emlékeid között, hogy akkor milyen telóval, illetve laptopokkal szaladgáltunk. Most azokhoz hasonlítsd! Ne a mai gépekhez. Akkor a Samu, meg a többi cég sehol sem volt a teló ámítógépként használandó projekttel.Az árhoz: Olvass bele a topic indító cikkbe! Ezek még nem elég drágák? Nyíilván nem lenne olcsó, de itt fél millás telókról van szó.
-
embe
nagyúr
válasz
Remus389 #143 üzenetére
Azért megnéznék egy statisztikát, hogy mennyi rammal használják a a lapost sokan. Egy fülessel használható a teló. Itt a lénywg az, hgy van egy eszközöd, amiben nem gyenge, hanem bivaly erős hardvert kezdenek pakolni az utóbbi időkben. Nem kell szinkronizálgatni. Ha befejezted a melót, a telót zsebre vágod, és mehetsz.
A Moto megoldását arra szántam válasznak, hogy hogyan akarják páran a telót házasítani egy ámítógéppel, avagy ámítógépként használni.
-
embe
nagyúr
Ha már a telót akarjuk számítógépként használni szerintem ez volt egy nagyon jó irány. Pontosabban lett volna.
Motorola Atrix 4G. És mindez 2011-ben, 8 éve. Kár ezért a projektért...
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- 8300 mAh, maradhat?
- Építő/felújító topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest