- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Felhőtakaró
tag
örültem volna egy nem manipulált képnek.... feldobta volna a hangulatom miután leikszelt a barca
-
Necroman_Mk2
őstag
Pillanatkép egy másik világból - nem sci-fi, hanem a valóság. VR-ban lehetne egy ilyen panoráma kép az igazi, hát még egy mozgókép
-
Kékes525
félisten
Fantasztikus képek!
-
-
Egyfelől ott a napelem azon a módon, ahogy a Spirit és az Opp. esetében volt megoldva, nem lett volna hatékony, a Curiosity RTG megoldása működhetett volna... és itt jön a másik probléma, mert a jégsapkán mégis mit tud vizsgálni? Egyszer megfúrja, megvizsgálja, és? Ugyanezt elismételhet egy csomószor, és felheteően nagyságrendileg ugyan azt fogja találni.
Akkor már inkább oda küldik, ahol változatosabb a környezet, és több a felfedezni való.
Egy emberes misszió előtt tuti, hogy lesznek sarkkutató szondák / landerek is, roverek kevésbé valószínűek...
-
-
-
@Plazmacucci: Ugyan ez a leszállási pontokat mutatja, de onnan valóban látványosan nagy távolságot egyik sem tett meg...
A Sojourner ugye eleve nem is tudott messzire menni a leszállóegységtől, hiszen túl apró volt.
A Spirit laza talajba futott és elakadt, majd 2010 március 22-én megszakadt vele a kapcsolat.
Az Opportunity a mai napig működik, noha már kissé leharcolt állapotban van, ami 14 éves működés és 45km megtett kilométer után nem meglepő.
A Curiosity már több, mint 5 éve van a Marson, eddig 17km-et tett meg.@Bici: Nem tudom ezekre gondoltál-e: de tessék.
-
Az eredeti, manupilalatlan kepeket meg lehet nezni valahol?
Nem talalaom a nasa oldalan. -
Hol van a régi marsjáró/járók?
-
törölt tag
Tetszik. 😎 Mindkét Mars-járó eredményeit követem, minden lehetséges fórumon. Köszönet ezért a cikkért is.
-
azka79
aktív tag
Hamis, nincsenek rajta földönkívüliek....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest