- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Sir Riccio #1739 üzenetére
Mo-n az igo a legjobb,nemzetközi viszonylatban ingyenesben a nokia here és a mapfactor navigator jónak számít(utolsónál sajnos házszámra nem lehet keresni),fizetősben a navigon számít jónak és a sygic. Esetleg tom tom..
-
arnd
senior tag
válasz
Nokija here, Milánóba mentem vele, jó volt offline is.
-
MAQ12
tag
válasz
Sir Riccio #1743 üzenetére
Javaslom az értesítő LED-et. Igaz ez csak jelzi, h hoz vmi, de a semminél sokkal többet ér. Ott be lehet állítani, hogy mire jelezzen és mire ne.
-
Demonlaci2
tag
válasz
IGO SzüliNapp.
-
thomasvold
őstag
válasz
Sir Riccio #1736 üzenetére
Szerintem nem lehet, de hátha rámcáfol valaki. Nincs dupla kopp Lollin.
Sanzaaa: Én az Ipon-nál vettem, ennyiért. Hivatalos gyártó garancia van rá.
-
bajaki
őstag
válasz
Sir Riccio #1728 üzenetére
Én is ma léptem be a klubba. A gyárit rajtahagytam amíg megnéztem minden okés-e a telefonnal, de utána leszedtem. Az lényegében csak egy szállítás közbeni sérülések megvédésére tervezett fólia. Fölösleges rajtahagyni, nagyban ront az élményen. Nem csúszik rajta az ujjad rendesen, sőt még pixelesnek is hat vele a kijelző.
Ég és föld a fóliával és anélkül. Egyelőre a telefonhoz mellékelt fóliát még nem raktam fel, de felfogom.
Én is szépen feltettem az OTA-kat. Volt 2 db 30MB környéki, aztán a gigás lollipop frissítés majd még egy 30MB-os.
Egyébként még a lolli előtti egyik OTA-nál nekem meghülyült. A recovery-be érve falit írt ki 2 alkalommal is. Harmadszorra felment. Pedig nem piszkáltam semmit sem bele a rendszerbe.Egyelőre elégedett vagyok a telefonnal. Nagyon brutális ez a kijelző. Itt-ott tapasztalható 1-2 röccenés, de nem vészes.
Egyedül ami észrevettem mint hiba, ráadásul elég zavaró, hogy az értesítési sáv néha meghülyül. Húznám le, de gondol egyet és visszaugrik. Ezt eljátssza háromszor-négyszer majd ötödikre rendesen lejön. Csak a Lenovo UI alatt csinálja, a Google alatt nem. Most nyomtam egy gyári beállítást neki, egyelőre jó. Remélem nem kezdi el megint, mert rohadt idegesítő.
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #1715 üzenetére
igen, a nemkell videokamera, az olyan költői volt, nemkell azonnal rá mérgetvenni
az mindig kell, de ezzel a kütyüvel egészen élvezhető videjót lehet azért csinálni,csak az a fránya 32 nembővíthető gigabájt. (nekem 5 gigabájt, neked 5 libamáj
)
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #1711 üzenetére
figyu,
láttam az oldaladról, hogy fotomanus eroticus vagy, ezért nemjavaslom, hogy ilyen 16 megapixeles telot vegyél ami biztosan minden foto és videoaparátodat alulmulja, maradj meg a kamerádnál ha gondolod
vagy az S4-5-6-nálegyébiránt semmi gond, nemestem én túlzásba, csak nemakarlak rábeszélni erre...
Szépek és egyediek a fotóid.PS:
de ha mégis megvennéd és neadjisten 4.4.x-el jönne, akkor a beállítások menű rendszerfrissítések pontjában rögvest felajánlja neked, hogy frissítsd Lollipop-ra.
menni fog. -
TylerDurden
tag
válasz
Sir Riccio #1709 üzenetére
Azért tegyük hozzá, hogy ez 720p, tehát tud ennél jobbat is.(full hd, 2k, 4k) Viszont, ha sokat videózol lehet kevés lesz a 26gb tárhely.
-
Luissimo
veterán
válasz
Sir Riccio #1709 üzenetére
ne essél hanyatt, telefonálni vegyél telefont, videozni vegyél videokamerát.
Ha kevés a kezed, a zsebed és a pénzed, akkor nevegyél navit, telefont, kamerát miegymást, hanem osszd be ...vegyél all in one kütyüt, de legyen benned kompromisszumkészség...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest