Új hozzászólás Aktív témák
-
gghrtz
őstag
Tévedsz, ha azt hiszed, hogy a Win 8 alatt rosszabb a 2GB, mint XP alatt. Egy kicsit fejletebb a 8 memória menedzsmentje.
Egyébként tényleg drágán mérik a +2GB RAM-ot, de a cégek se hülyék, hogy ezzel még nagyobb konkurenciát teremtsenek az ultrabookjaiknak.[Ja és én is ilyet szeretnék, mint amilyet te, de nem élek álomvilágban. Asus T100-at engedhettem meg magamnak. Lenovo Thinkad 10 tablet lenne nekem a pörfikt]
-
gghrtz
őstag
1, Létezik USB3-Gbps átalakító.
2, 120-150-ért ne is álmodj 4GB RAM-ról, és akkus dokkolóról.
3, A 2GB is elég azokra, amit írtál. Gondolom még nem használtál ilyen tabletet, én meg most is azt használom, szóval kérlek, ne is próbálj meggyőzni ebben a témában, miért is nincs igazam
4, Vegyel USB Hubot. Gondolom ha kell az egér meg az ethernet, nem fog aggatni a hub sem, mivel fix helyzetben használod.
5, Ez egy nyilvános fórum, abba ütöm bele az orrom, amibe akarom. -
gghrtz
őstag
Ha rá lehetne cuppantani valahogy a Win8.1-et, akkor tyűűűűhaaaa tablet lenne. Persze a 16GB kicsit kevés, de akkor is. Mondjuk 8"+FHD nem túl szerencsés win alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nintendo Wii U
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Óra topik
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest