Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a OnePlus 13T
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Valóban prejudikáltam, bocs. Viszont ettől még továbbra sem értem a problémáidat. Roppant érdekes, hogy azokra a pontokra nem is reagáltál, amelyekben masszívan nem volt igazad...
Továbbá viszonylag primitív érveléstechnikai módnak gondolom, hogy ahelyett, hogy az állításodat indokolnád egyetlen konkrétummal is csak azt írod, hogy én milyen roppant tájékozatlan vagyok és nincs mit hozzáfűzni. De, pont, hogy ehhez azért illendő lenne valamit hozzáfűzni. A dual SIM kezelésben pont azt tudja ez a készülék is, mint egy random androidos kétkártyás cucc. Melyik legyen alapértelmezett, melyiken legyen netkapcsolat, ennyi.
Továbbá szó szerint ezt írtad: "A melegedés egyszerűen nem igaz." Magyarán a melegedés hazugság. Azt állítottad, hogy hazudok. És mindezt annak alapján, hogy "kipróbáltad". Hát mi meg lefuttattunk rajta egy csomó tesztprogramot, néztünk rajta streaming videót hosszasan, fotóztunk vele vagy 80 képet és felraktunk rá játékokat.
A tanulság kapcsán is eltér a véleményünk. Valóban nem szükséges, hogy erre a portálra támaszkodj, ha szerinted felesleges megmutatni egy okostelefon tesztjében, hogy milyen a kamerája.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az a szerencse, hogy a Lenovónál ezt komolyan gondolták, mert viccnek azért egy picit durva lett volna. Másolás mesterfokon.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 256/8GB Fehér / Új állapotban / Áfás számlávál / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest