- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Aki folytatja a meddő Apple-Anroid vitát kitiltásban részesül!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Valóban prejudikáltam, bocs. Viszont ettől még továbbra sem értem a problémáidat. Roppant érdekes, hogy azokra a pontokra nem is reagáltál, amelyekben masszívan nem volt igazad...
Továbbá viszonylag primitív érveléstechnikai módnak gondolom, hogy ahelyett, hogy az állításodat indokolnád egyetlen konkrétummal is csak azt írod, hogy én milyen roppant tájékozatlan vagyok és nincs mit hozzáfűzni. De, pont, hogy ehhez azért illendő lenne valamit hozzáfűzni. A dual SIM kezelésben pont azt tudja ez a készülék is, mint egy random androidos kétkártyás cucc. Melyik legyen alapértelmezett, melyiken legyen netkapcsolat, ennyi.
Továbbá szó szerint ezt írtad: "A melegedés egyszerűen nem igaz." Magyarán a melegedés hazugság. Azt állítottad, hogy hazudok. És mindezt annak alapján, hogy "kipróbáltad". Hát mi meg lefuttattunk rajta egy csomó tesztprogramot, néztünk rajta streaming videót hosszasan, fotóztunk vele vagy 80 képet és felraktunk rá játékokat.
A tanulság kapcsán is eltér a véleményünk. Valóban nem szükséges, hogy erre a portálra támaszkodj, ha szerinted felesleges megmutatni egy okostelefon tesztjében, hogy milyen a kamerája.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
- Új működési profilozást kapott a DLSS 3.8.10
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gray Zone Warfare
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...