Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Blizzardking

    őstag

    afb - #3659 - Épp most kezdtem ilyenekkel foglalkozni. Először rendeltem ezt, de a közel 3000 mAh akkora kampónak tűnik, hogy megrendeltem mellé ezt is. Utóbbi éppen ma érkezett meg, most töltöm. Gyanítom hogy nem lesz sokkal jobb mint a gyári új korában, de a 2 éves gyárinál talán igen. Éjjel csinálok egy antutu battery tesztet a régi gyárival, mint "referencia mérés", és utána esténként az újakkal is. Majd visszakeresem, egyszer már csináltam ilyet, ha akkor belinkeltem az eredményt, az is kiderül mennyit romlott azóta.

    így néznek ki egymás mellett.

    mikiholiday #3661 - próbáld meg egy másik PC-re is rádugni, illetve indítsd újra a telót. USB kábel is lehet ludas. Vannak romok, ahol a settings/storage alatt lehet állítgatni, hogyan csatlakozzon. Ha így se megy, akkor (ha van rendes recoveryd) csinálj egy mentést és egy factory resetet, és utána jó lesz szvsz.

    barca222 #3675 - ennek nagyon sok oka lehet, ezt senki nem fogja így séróból megmondani neked, különösen nem egy teljesen más felépítésű teló topikjában. Próbálj kérdezni a saját topikjában, vagy ráguglizni arra hogy "system ui force close" vagy "system ui fc". Nekem az az egy ötletem van, hogy hely van-e elég a telón, nincs-e tele nagyon a belső tárhely.

    sanyisay #3677 - nekem skype sose volt fent, de rengeteget zöldkamozott. Nem vagyok benne biztos hogy a közeljövőben nekiállok b@szakodni a skype-pal, inkább az aksikra akarok koncentrálni. Ha a kettő közül kiderül melyik jobb, akkor érdemes beszerezni ilyen piti árakért. Sokan dicsérték amúgy őket az eladó topikjában, meglátjuk mire lesznek képesek. :)

    "Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."

Új hozzászólás Aktív témák