Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- AGM H Max - faék strapakivitelben
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Alakul, meglátjuk mit hoz a jövő.
-
dpinyo
csendes tag
nem mondom hogy ez jobb viszont ha valaki árérzékeny azért ez is megteszi.
http://elektroexpressz.hu/LP-KM0414-Okostelefon-KM-Quad-Core-Dual
[ Szerkesztve ]
-
hue2000
tag
Jó lett
Az élet mindig drága
-
RBJ
addikt
válasz Kamikazeman #37 üzenetére
Azért nem kellene általánosítani. Magyarok helyet írhattál volna embereket. Hülyék mindenütt vannak. Nem is csodálkozok, hogy kivetett téged ez a föld ilyen dumával.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
veterán
válasz Fitzgerald #44 üzenetére
Most néztem tinydealon van ilyen telefon amit írtál HD/6592m 26e forintDDDD
-
Fitzgerald
veterán
Ebben a szegmensben ilyen árazással illene már HD kijelzőt, és egy MT6592M-et pakolni a telefonba...
[ Szerkesztve ]
-
Kinézet egész rendben van, az akkuért pedig egy nagy piros pont.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
PirosHello
senior tag
A mostani Jiayu G3T-m is "odaátról" van, a következő is onnan lesz. Hivatalos, nem csempészett, nem átcsúszott, ÁFA befizetve.
Mondjuk ennél már kicsivel jobbat veszek majd hasonló áron
A garitól meg nem kell félni , rémtörténeteket nem meghallgatni
Mindig csak ez a "negatívkodás" a gari körül"Soha ne mondd, hogy tudsz ultizni, maximum ismered a játék szabályait..."
-
félisten
-
kolosanyi
veterán
válasz Kamikazeman #37 üzenetére
A magyar kisbetű, Magyarország viszont már nem. Oké, sok sikert külföldön. Aztán nem ám hazajönni mondjuk egy fogászati beavatkozásra, mert még repülőjeggyel is olcsóbb, mint külföldön. Ja, és cigit sem innen kivinni hazautazásokkor, mert kint eladva pár csíkkal már meg is van a repjegy. (Megtörtént példa mindkettő, kint dolgozó ismerősnél, csak úgy szólok.)
-
Kamikazeman
aktív tag
Azoknak akik felhaborodva osszehasonlitjak a kinai arakkal a Magyar forgalmazoi arakat!
En nem akarom vedeni sem a Lenovo-t sem mas forgalmazokat, de tudnotok kell, hogy mindenki penzert dolgozik! Es bizony Magyarorszag nagyon kicsi, tele nagyon hulye emberekkel, akik 10 forint nyeresegert kepesek 1000 Huf benzint elkocsikazni es azt hiszik jol jartak. Ezt megfejelve egy eszeveszett egyedulalloan szar adozasi es kormanyrendszerrel! Igen is tudomasul kell venni, hogy a forgalmazonak nem kis koltsege van(berlesek, alkalmazottak, marketing stb.). Nem keves penzt ol bele az uzletebe ami egy ilyen takony orszagban, ahol meg raadasul keves is a vasarlo es nagyresze hulye es csoro! Magyarorszagon el lehet adni valamibol 100db-ot abbol a minideal elad 10.000db-ot+alig fizet adot! Persze, hogy tud kisebb arressel dolgozniNem kenyerrol van szo ami ugyis kell. Tudjatok mi kellene a sok hulye magyarnak(szandekosan kisbetuvel) ne lehessen kapni semmit! En tuti nem nyitnek boltot magyarorszagon a polgarokra alapozva max cegekre. Tudnam meg ezt ragozni, de aki hulye ugysem erti meg, persze itt senki sem az a forumon
1 eve jottem el az orszagbol es most jottem ra, hogy van elet mashol is! Sot csak mashol van!A zug GSM boltok is adotcsalva tudnak olcsobban eladni, de ezzel megolnek hivatalos forgalmazokat es bizony munkahelyeket sem teremtenek es adot sem fizetnek(az mas kerdes, hogy Mo-n az adokbol befolyt osszeg hova tunik)!
Ui: Ha valaki tudja jobban csinalni, csinalja es majd rajon!!!!Sok szerencset Magyar forgalmazok, szuksegetek lesz ra!
Ez kijott belolem, mert minden telefon hozzaszolasai errol szolnak es unom mar!
[ Szerkesztve ]
-
ctvagyok
őstag
Hát a versenyképes ára 40-45k lenne. Az aksi mondjuk jó, de nem egy erőgép.
Lenovo az új samsung -
amanoba
őstag
határozottan tetszik a teló, ugyanúgy, mint a nagytesó s860 is..egyszerűen imádom a fémet a telefonon.
a hazai kiskereskedelmi ára meg egy vicc, majdnem két készüléket lehet rendelni ennyiért kínából, gari ide vagy oda..más: a hátlap nyekergéséről talán volt szó egy másik topicban..nem azért olyan mert vmi rúgós kialakítású a dolog?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Fall-N
veterán
Gyárilag két böngésző található az S660-on. Az egyik a Google Chrome, a másik pedig a Lenovo által fejlesztett UC Browser...
Ez mennyire biztos? Én soha nem olvastam, hogy hivatkozott volna rá az UCweb Inc. Tudtommal csak előre telepíti a Lenovo a készülékekre. Egyébként jó böngésző, régóta használom Chrome mellett.
A Telefonért meg kár. Inkább Huawei G620s.
[ Szerkesztve ]
-
Sebhelyes
senior tag
1GB RAM - erről ennyit.
-
BlackPriest
őstag
válasz #24536576 #28 üzenetére
ha futárral rendelsz és az összeghatár felett van, akkor nincs b variáció. ha postázol és próbálsz trükközni, akkor lehet, hogy átcsúszik. meg az is, hogy eltűnik
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
törölt tag
válasz BlackPriest #24 üzenetére
Már aki, már amikor.
-
nagyúr
Igen, sajna az MTK is tökönlőtte magát ezzel a SoC-kal kicsit csak pofozásnak tűnt az MT6589 után.
+1
Az mt6589(/T) sorozat szerintem erősebb.
Ha ebben a telefonban egy 6592-es lenne, akkor nekem az ideális telefon lenne.
Csak ilyet senki nem akar gyártani...Ha már SoC: az mt8127 4 magos és mp450 van benne. Az sem lenne egy nagyon rossz páros, de eddig azt csak tabletben láttam (lehet hogy 6592 butított változata?)
Mivel a piac diktált, és új készülékek kellettek, hát valamivel ki kellett hozni.
Szerintem a gyártók diktálnak, nem a piac.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Graphics
Jómunkásember
-
BlackPriest
őstag
-
törölt tag
Ha a kínai vackokra is lenne itthoni garancia és nem kintről lenne "belopva", azok se lennének olyan olcsók, hogy lehessen vergődni velük.
Durván fejlődik a Lenovo, kíváncsi leszek meddig jutnak a telefonos piacon.
-
veterán
69900?DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DD
nincs plusz áfa meg ilyenek
Ki az a barom aki ezt megvesziD -
Graphics
Jómunkásember
Igen, sajna az MTK is tökönlőtte magát ezzel a SoC-kal kicsit csak pofozásnak tűnt az MT6589 után.
Mivel a piac diktált, és új készülékek kellettek, hát valamivel ki kellett hozni.
De már Lenovonál is egyre több Qualcomm megoldás kerül piacra, sőt van már MT6732-es telefonjuk is.
Ez van, itthon drága ez a cucc, kint meg olcsó. Nekem mindössze erről a szoftver kellene szóval aki vesz esetleg hazai példányt, az jelezzen.
-
szoporiz
tag
Én is használtam,kb fél éve.
Nekem kevés nyomkodással 4-5 nap is kijött belőle.
Bár már akkor is kissé idejétmúlt volt. -
Graphics
Jómunkásember
válasz Plazmacucci #5 üzenetére
Nem számolom meg mennyi Lenovo készülékem volt már.
A logoutomon ott a teszt, azok mind a mai napig mennek, és ebből volt olyan is , ami 80$ legolcsóbb... 1 éves..
-
Márko88
aktív tag
-
Vamp
senior tag
válasz BlackPriest #14 üzenetére
Plane, hogy nem romlik el. Allitom, hogy a cuccok max 2-3%-aval van problema egy even belul, es max duplaannyival 2 eves telo eseten. Utana meg mar mindegy. Volt egy oldal, ahol azt taglaltak, hogy a (kiterjesztett) garancia az egyik legnagyobb lehuzas, ez itt az arban is megmutatkozik.
-
BlackPriest
őstag
válasz Plazmacucci #5 üzenetére
ha elromlik, gari. kollégámnak is ment egy s4 mini klónnal, szó nélkül javították. időben sem feltétlen több, mint mikor egy nagy áruházba visszaviszed, onnan elmegy a szervizbe, onnan ki tudja hova, majd vissza. rengeteg kollégámnak van lenovo telója és egyikkel sincs gond
Bogár nélkül lehet élni, de minek?!_______________________________________________ Elnézést, hogy nem illik bele a véleményem a világképedbe.
-
roli543
őstag
Példás az akksi kapacitása és teljesítménye. Gratulálok s Lenovonak nagy gyártók, hajrá
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Janika-1982
tag
Jó készülék,főleg üzemidőben!
-
bollokcs80
Korrektor
"...az árazásába csúszott némi hiba." - Milyen finoman tetszik fogalmazni a szerkesztő úrnak...
Valamit nagyon elnézett a Lenovo. Értem én, hogy ÁFA, meg VÁM, meg Artisjus, meg szervízháttér, meg egyéb költségek vannak, de a Magyarországra behozott portfóliójuk (egy kivétellel) irreálisan drága a tudásához képest. Így nem nagyon fognak labdába rúgni egy ilyen árérzékeny piacon, főleg ennyi (jóval versenyképesebb) alternatíva mellett.
B.Cs.
-
hemaka
nagyúr
Azok a gagyi ikonok, mint valami jatek telefonon.
40-et talan adnek erte, ha van ra stock kitkat.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
Fr0z3n
őstag
Egyet értek a fentiekkel. Annyival egészíteném ki, hogy nem csak ennek, hanem az összes Lenovo telefon árának olcsóbbnak kéne lennie. Mondom ezt annak fényében, hogy ha egy új piacra (még ha olyan pici is mint MO) lép egy gyártó, akkor a jó árazással tud vásárlókat szerezni. Főleg egy olyan helyzetű országban mint a mienk.
-
félisten
-
kislaszlo83
tag
HTC te vagy az?!?!?
-
kolosanyi
veterán
Tényleg sok érte a 60 valahány ezer. Minimum egy 10-essel olcsóbban lenne reális.
-
Lecs@
addikt
Sokkal jobb áron is meg lehet venni. Én több mint fél éve, újonnan 50 - ért vettem. Pici, de jó készülék. Amúgy már " régi " kiadása a Lenovonak.
512 GB
-
s4tch
veterán
Igazából a forgalmazónak jár az ejnye-bejnye: ez a telefon jelenleg a minidealen 140 dollár, ami áfázva is bőven 45e alatt marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest